ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Pred kamerami arogancia a agresia, no následne „na tajnáša“ nakupovanie s respirátorom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ďalší rekord – viac ako 7000 pozitívnych. A keby bolo otestovaných ešte viac ľudí, s najväčšou pravdepodobnosťou by bol výsledok ešte hrozivejší.

Nemocnice na severe Slovenska hlásia plno. Zdravotníci z vyčerpanosti, frustrácie až zúfalstva verejne prosia ľudí o pomoc – zaočkovanie sa.

Mladí ľudia zbytočne zomierajú v nemocniciach – už nechcú byť zomierajúcimi hrdinami, radi by boli vakcínou aspoň do značnej miery chránenými ovcami.

Pred kamerami robia divadlo inak poslušní Blahovci, Kotlebovci, odídenci od svojho vodcu ale aj pomýlenci, Klanyovci a ďalší, ktorí buď idú po moci, alebo aspoň si chcú užiť svojich povestných pár minút slávy.

A to všetko vďaka “užitočným idiotom”, ktorých je stále dosť na to, aby sa im excesy oplatili.
A aby následne v respirátoroch – už bez kamier, pokorne nakupovali zeleninu v hypermarketoch.

Sme skutočne tak blbí, alebo to len hráme? Ak to druhé, tak na nebezpečne sa rozpadajúcom javisku a na úkor ľudí pod nami, ktorých trosky nakoniec privalia.

Je vôbec ešte čas na spamätanie sa a návrat do normálu, v ktorom nevyhnutné opatrenia nezruinujú ďalšie firmy, rodiny a verejné financie?

Alebo sa už definitívne uspokojíme s dostatkom lajkov pod fotkami zvyšujúcimi sebavedomie inak mimo virtuálny život skutočne bezvýznamným jedincom?

Do konca roka vo veciach budeme mať jasno. Otázkou však je, koľko mŕtvych dovtedy za sebou zanecháme…

Foto: FB Na fotografii Jozef Klány, ktorý na nedeľu verejne ľudí zvolával na „nakupovanie“ do Piešťanskej prevádzky LIDL. Pred kamerami bez rúška s kamerou a pred kamerami behal provokačne po obchode, no následne – už bez kamery v ruke – nafotený v inom obchode s poslušne nasadeným respirátorom.

Aj tu je vidieť účel a dôvody konania týchto ľudí a aj tento prípad by mal ľuďom konečne otvoriť oči.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Bola by zaujímavá situácia, keby práve v tej chvíli tu predajňu okupovali ďalší idioti. Možno by mal aj dilemu. Pridať sa, nepridať sa? Prezradiť sa, neprezradiť sa?

  2. Inak som sa čudoval prečo si vybrali pravé Lidl. A moja žena my to vysvetlila .V Lídli nie sú samoobslužné pokladnice.v Kauflande by si mohli blokovať aj bez rúšok! A potom že sú sprostý. Majú to prešpekulované👍👏

  3. K tomu nie malou mierou prispieva aj p. minister Krajniak, ktorý presadil o mnoho vyššiu PN na covid, ako je u ostatných chorých. No potom sa nevyplatí im maródovať, keď ostali doma, pretože boli niektoré inštitúcie zatvorené? Aj teraz, keď ostatní poslanci to chcú zmeniť, aby mali PN takú, ako statní, zubami, nechtami sa tomu bráni. Aký je rozdiel medzi jednými a druhými? Všetci musia platiť SIPO a iné. Tu prevláda „spravodlivosť“. Všetci sme si rovní, ale niektorí rovnejší.

  4. Na tomto celom zlom je ten cely chaos. Jedni chcu toto, dalsi toto, uzakoni, ci schvali sa ine….A ludia z toho maju hokej. Ak nieco navrhne konzilium, tak to maju prijat. Ak neprijmu, tak nech sa konzilium rozpusti. A idealny stav je, ak sa tieto zmeny robia 3x do tyzdna, nech uz je v tom gulas uplne. Lockdown sa pravdepodobne zavedie tak ci onak…

  5. Blíži sa výročie dňa, keď sme mali ešte nádej
    Vtedy sme spolu všetci na ulici verili v lepšie Slovensko. Teraz nás dohnali mocní do stavu, že sa im pred očami na tých uliciach mlátime navzájom. Dohnali nás na prah občianskej vojny. Sme tak zaslepení oprávneným pocitom potreby pomsty, že už bijeme hlava nehlava? Veď do tejto situácie nás vmanipulovali a my sme sa slepo nechali. Je tu koho nenávidieť a áno, nikdy by som netušil, že to napíšem – aj mlátiť. A vymlátiť z tých štátnych inštitúcií farizejov a boľševikov novej doby ako zrno z klasov. Ale, prosím, policajti, občania, nebime sa navzájom! My sa potrebujeme. My by sme to totiž spolu dokázali. Ale oni vedia, že kým nebudeme držať spolu, nič sa im nestane. Nič ich neohrozí, neobmedzí.

    Spomeňme si na dni v novembri 89! Veď predsa, toto sme už raz riešili. A ako-tak vyriešili. Lebo sme sa nebáli byť spolu! Nepodľahnime, prosím, hecovaniu moci, ktorá potrebuje, aby sme sa nenávideli! Ani policajti, ani občania.

  6. 13:54 ty máš koľko rokov prosím ťa? Ty asi nevie čo je to byť na prahu občianskej vojny, čo tu trepeš sprostosti. Opusti prosím ťa tvoj virtuálny facebookový svet, tam možno zažívaš prah občianskej vojny. Choď radšej medzi živých ľudí a rozprávaj sa s nimi naživo, ak ešte vieš vôbec rozprávať ústami.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img