ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Toto nie je hoax: Lekárka, ktorá odrádzala od očkovania takýmito plagátmi, zomrela

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM|  Na základe vášho upozornenia sa nám podarilo overiť informáciu, podľa ktorej zomrela obvodná lekárka zo stredného Slovenska. V ambulancii mala plagáty odrádzajúce od očkovania…

Zverejňujeme ďalšie informácie, ktoré sa šíria Facebookom:

Rodine a blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Každý si o svojom živote a zdraví rozhoduje sám. Ale nech nezasahuje o rozhodovaní druhého, či sa má dať zaočkovať, alebo nie. Štát vynakladá na zakúpenie vakcín obrovské peniaze. Tak ma napadla taká kacírska myšlienka, že by poisťovne uhrádzali chorým, ktorí nie sú zaočkovaní len polovicu nákladov na liečbu, ostatné na jeho náklady, tak ako to robia poisťovne pri havarijnom poistení, že pri dopravnej nehode, ktorú spôsobí vodič pod vplyvom alkoholu náklady poisťovňa neuhradí.
    Takto k vôli nejakým dobrodruhom sa z miesta nepohneme. Potom sú štrajky. Ale treba štrajkovať proti tým, ktorí to vyvolávajú.

  2. Nesuhlasim s tym, ze o svojom zivote a zdravi si kazdy rozhoduje sam. V pripade vaznych problemov u kohokolvek z nas, totiz nastupuje zdravotnicky system, ktory solidarne zacne podla najnovsich poznatkov vedy liecit kazdeho pacienta.

    System nerozlisuje, ci je, alebo DOBROVOLNE NIE JE OCKOVANY.

    System nerozlisuje, ci dotycny je antivaxerom, alebo len antivaxerovi naletel.

    A system zial nerozlisuje ani to, kto nasledne pre vytazenost nemocnic (zpravidla zbytocnymi) covid pacientami nedostane adekvatnu a potrebnu liecbu s chorobou, ktora je inak pri vcasnom lieceni vyliecitelna.

    Trpia teda ludia, ktori s DOBROVOLNYM ROZHODNUTIM ANTIVAXERA fakt nemaju nic spolocne.

    Zdravotnictvo je nastavene solidarne. To znamena, ze na liecenie aj antivaxerov, ktori su v problemoch svojim vlastnym zavinenim, sa skladaju aj ludia rozmyslajuci racionalne – hovorme im ovce.

    Za mna osobne: aj velke stado oviec by bez ochrany predator zlikvidoval.

    Sme ludia a vedecke poznatky by sme nemali ignorovat. Nemali by sme napadat, urazaz, ponizovat a inak osocovat vedcov, lekarov, zdravotnicky personal a odbornikov na zaklade vedeckych studii vysvetlujucich ODBORNU problematiku a uznavat jedincov vychadzajucich zo svojho poznania, predpokladu ci politickych ambicii.

    A nemali by sme sa tvarit, ze ignorovanim problemu, tento zmizne…

  3. Ja navrhujem nám rozmýšľajúcim (neopichaným) prestať platiť zdravotné a nemocenské odvody. Šak načo keď pán tuto nado mnou navrhuje platiť si všetko zo svojho ?

  4. Je sranda ako pán obhajuje vedcov, prečo potom tí vedci neuvádzajú na vakcíne jej zloženie čo by podľa zákona malo byt na každom oficiálne schválenom lieku.? Prečo potom si nikto nechce zobrať za vakcináciu zodpovednosť? Nezodpovedá za následky výrobca, nezodpovedá štát, nezodpovedá lekár, nezodpovedá nikto a či už nebudeš mat vedľajšie účinky alebo budeš mat bolesti alebo trombózu, zapla srdcového svalu alebo zomrieš nikto za to nie je zodpovedný takze nie je sa čo čudovať že ľudia neveria. A ešte sa vrátim k tým vedcom xy vedcov upozorňovalo na to že očkovanie je nebezpečne že je to experiment na ľuďoch po celom svete pretože oni robili testy a z 1000 ľudí zomrel 1-2 ľudia a prešlo im to je to v norme len škoda že na svete je vyše 7 miliard ľudí tak potom to číslo úmrtí bude aké? Ale to už samozrejme sa všetko ututlá a zaradí sa to že zomreli na covid nie na vakcinaciu.

  5. Preco ty dilino stale tliapes tieto pixoviny?
    Toto je dostupne kazdemu, okrem dementa ako ty.

    Liečivo je mRNA očkovacia látka proti COVID-19. Injekčná liekovka obsahuje po nariedení 6 dávok po 0,3 ml s 30 mikrogramami mRNA v každej dávke.
    Ďalšie zložky sú:
    ((4-hydroxybutyl)azándiyl)bis(hexán-6,1-diyl)bis(2-hexyldekanoát) (ALC-0315),
    2-[(polyetylénglykol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamid (ALC-0159),
    1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholín (DSPC),
    cholesterol,
    chlorid draselný,
    dihydrogenfosforečnan draselný,
    chlorid sodný,
    dihydrát hydrogenfosforečnanu sodného,
    sacharóza,
    voda na injekcie.

  6. Majo podľa tvojich čudných čísiel by už na Slovensku bolo 5000 mŕtvych na následky očkovania, daj sa okamžite vyšetriť psychiatrom, ak už nie je aj neskoro

  7. Miloš to som myslel toho pána až hore nad tebou !
    Komunisti razili heslo : proletári všetkých krajín spojte sa !
    Ja razím heslo : antivaxeri všetkých krajín spojte sa !

  8. Ak chceme neockovanym neuhradzat liecbu za Covid co tak prestat uhradzat aj fajciarom, obeznym, alkoholikom a podobnym dalsim „zdravo“ zijucim ludom liecenie chorob sposobenych nezdravim zivotnym stylom za ktory su si sami zodpovedny…ci teraz uz nic ine neexistuje len covid…mimochodom ten uz ECDC prehlasila za respiracne ochorenie nie za smrtelny virus pri ktorom by aj antivaxeri stali v rade na vakcinu…

  9. Nikto nechce poskytnúť správu koľko lekárov sa dalo zaočkovať už to je špinavost. Lekárka zomrela komu táto správa poslúži, nikomu. Alebo hlupákom a hlavne bulváru.

  10. Nie je smrtelný vírus? Choď sa pozrieť do Čadce a povedz im to tam, nech serú na to, šak to neni smrtelné….už si videl nemocnicu, ktorú zahltili fajčiari? Videl si už, že by alkoholikov nestíhali pochovávať a dávali by ich do chladiacich návesov? Videl si už nemocnicu, ktorú by paralizovali obézny v takej miere, že by prestali operovať, že by prestali fungovať oddelenia?
    Jak ešte v dnešnej dobe môže niekto takto rozmýšlať. Liečbu uhrádzajú zdravotné poisťovne, ak by to nerobili nedoplatí sa nikto.

  11. Anonym 9. novembra 2021, 16:44 – co si myslite, ma to este zmysel? Oplati sa stracat cas argumentami tam, kde Boh rozum nerozdal?

    Ja preto, aby som nieco robil vo volnom case, teda aby som investoval jedine, co mi nik nevrati, nenahradi ani nezaplati, potrebujem vidiet to povestne „svetielko na konci tunela“. Fakt to robim rad po dlhe roky a v mnohych veciach, no momentalne vidiac stav v nemocniciach a citajuc diskusiu, svetielko akosi hasne…

  12. Pane, nesmiete s tým prestať o tom je demokracia, ak sa prestanete starať zosype sa. Slovensko je na ceste do Bieloruska, chybou je dlhodobo podcenené školstvo, výsledkom je častá mentálna subnorma. Demokracia má túto nevýhodu, že v čase ked tuposť a demencia mení krajinu a odovzdáva ju do rúk fašistom alebo komunistom, musíte nechať všetko tak a vysvetlovať. Behom krátkeho momentu sa prepadáme do stredoveku, ak to necháme tak vrátime sa na stromy. Bojím sa, že s rastúcou zaostalosťou stratíme demokraciu. O slobodu a demokraciu sa musíme denne starať, inak NEFUNGUJE!

  13. Anonym 17:05 o akej demokracii to tu píšeš ? Dnes tu nijaká demokracia nie je ! Momentálne tu vládne globálno – liberálna tvrdá totalita (diktatúra). A ak rýchlo nezmizne,bude ešte horšie !!!

  14. KAZDY RAZ ZOMRIEME. NIKDE SA NEUVADZA ZE ZOMRELA NA COVID.POLICIA LEN POTVRDILA ZE ZOMRELA. MEDIA STALE TAKTO ZAVADZAJU LUDI. KAZDY SI TO PRECITA A AUTOMATICKU SI MYSLI ZE ZOMRELA NA COVID.

  15. Blud. Lekárka bola hospitalizovaná na COVID oddelení a zomrela na COVID-19.
    Polícia potvrdila, že zomrela na COVID-19.

  16. dezolat darmo to budeš takému Marekovi vysvetľovať. Už nevypnutý CapsLock svedčí o psychickej poruche. Iba je smutné, že takí ako on držia svoje rodiny pod krkom a nútia ich neočkovať sa a tým ich odsudzujú na smrť. A potom je aj smutné to, že za to neobviňujú seba, ale všetkých okolo a hlavne zdravotníkov, ktorí si dovolili, aby ich nesmrteľní príbuzní zomreli.

  17. Tak si teda vypnem na mobile capslock aby tu pan/pani odbornik velebny expert na ludske povahy mal klud.
    Jedno mi vysvetli z akeho dovodu sa zaockovany stale navazaju do nezaockovanych. Co vas je do toho, ved vy ste uz nesmrtelny, nie my. Najsmutnejsie na tom vsetko je to ako sa tesite z kazdej iformaci pri umrti na covid. To je uz zvratene a chore.

  18. Milos presne na toto som cakal. Kedy sem jebnes tento clanok. Doktorka ktora cely zivot pomahala ludom zomrie a teraz sa tu budu choré
    a zakerne hoveda odbavovat a onanovat pri smrti cloveka ktory cely zivot pomahal ludom. Katastrofa Milos aky cieleny hnoj tu zamerne podsuvas. Tak ja sem dam taketo informacie ktore tiez nie su hoax a mozes si ich dohladat a overit aj bez policie a dufam ze to hned nezmazes. A ked ano tak tu je to len tvoj charakter.
    https:/

  19. Otázka je koľkým pomohla radou, aby sa neočkovali a koľkým sa to stalo osudné rovnako ako jej. Nie je pomoc ako pomoc.

  20. Zober si len Nuisa a Obianga, prvy sa nakazil covidom a druhy v afrike chytil virusovy zapal hornych dychacich…. Ziadna myokarditids.

  21. Obyvatel 9. novembra 2021, 21:53 – Du blejt velebnosti?

    To povazujes za seriozne?

    – Nechces sa pod prispevky podpisat
    – Chces propagovat anonymne clanky
    – z webu bez kontaktov a zodpovednosti za obsah
    – bez uvedenia zdrojov
    – bez zodpovednosti autora, siritela clankov a videi

    a chces to vstetko robit v novinach s medzinarodnou registraciou, uvedenymi kontaktami na vydavatela a autorov.

    My mame preberat zodpovednost za to, pod co sa sa nechce podpisat autor, siritel a vlastne nik? Preco asi?

    Priatelu teraz vazne, nehanbis sa pisat o mojom charaktere, SOL a napisat „Du blejt velebnosti“ ??

  22. Miloš mas pravdu, zacinam sa hanbiť za vsetko co som v minulosti pre teba a tvoje sol urobil. Tak este raz a naposledy, du blejt velebnosti

  23. Nikto tu nikoho nechce nutit do ockovania, je to kazdeho osobna vec, tu ide len o odporucania aby ste tak spravili, preto ze nase nemocnice na ktore sa dlhe roky kaslalo su plne chapes???ak sa nakazis a budes potrebovat pristroje zomres a to nikto nechce chapes blbec???a doktorky a doktory ktorych je opat malo vdaka nasej ficovlade ktora na ne niekolko rokov srala aby ich potom mohla predat oligarchom pod domnienkou ze teraz bude dobre lebo mi mame vo vacku a vy ludia na to za par rokov tvrdo doplatite, su zufali lebo je ich malo a nema kto robit cize musia byt v sluzbe skoro nonstop. Nikto nikoho nenuti do ockovania, je to len rada aby ste konecne otcorili tie vase tupe mozgy a zacali premyslat racionalne a nie buchali sa do prs ze vas tu ide niekto nutit ockovat..Este raz nikto vas nenuti, rozumny ludia ti len chcu poradit aby si potom neplakal ze este nechces umriet.

  24. Tak ty si velmi rozumny clovek podla prispevku vyssie. Nadavat ludom v anonymnej diskusii do debilov,tupych modzgov to je fakt hodne inteligenta. Pokracuj takymto pristupom dalej. Nezabudni blizi sa termin 3 davky potom stvrtej a tak dalej a tak dalej-treba naliat peniazky do farmaceutickych spolocnosti. Dufam ze si sedel kazdu nedelu pred ockovacou loteriou a cakal na telefonat lebo nemohli sa tie peniaze dat radsej zdravotnikom ze? Uživaj si dalej vakcin ty rozumny clovek.

  25. Jano 23:34
    Prečo tu píšeš také bludy že nikto nenúti nikoho do očkovania ?
    Práve že ten nátlak je obrovský !!!
    Vyhrážanie sa že nezaočkovaný sa nedostane ani len do obchodu,do práce,k doktorovi…ani nikde inde. Všade samý nátlak,prosby a aj lotéria,ktorú považujem za úplatok od štátu a dúfam že ten šašo z TT si to odskáče. Ak si homo sapiens,tak sem už nepíš takéto farizejstvo.

  26. Marek, ministerstvo zdravotníctva objednali lieky na liečbu kovidu ešte v začiatočník štádiu. Tie lieky sa budú podávať očkovaným aj neočkovaným. Problém je, že sú drahé, podanie pre pacienta vyjde na 2700 €. Neviem či si očkovaný, možno nie keď nechceš, aby na tebe zbohatli farmafirmy. Ale ak ti bude treba podať liek za 2700 €, dúfam, že sa k tomu postavíš rovnako. Predsa ak nechceš podporiť firmu za 20 alebo 40 eurovú vakcíny, dúfam, že nedáš firme zarobiť 2700 €.

  27. Liečba covidu je drahá, aj týmto poškodzujete slovensko. Problém sú aj kontraindikácie, nie každý to môže dostať a vedlajšie účinky. Nedostatočné poznatky z praxe atd. Oproti tomu je vakcinácia neporovnatelne menej riziková. Je to zásadne lepšia voľba ako ten liek. Ano ten liek je lepšia voľba ako umelý spánok na ventilátore. Vždy niečo za niečo.

  28. Poisťovňa Union zp mala za minulý rok náklady spojené s COVID-19 vo výške 18 miliónov eur. „Z toho za výkony spojené s COVID-19 sme uhradili 2,8 milióna eur, plus viac ako 3 milióny eur stáli PCR testy, ktoré sú tiež súčasťou ambulantnej zdravotnej starostlivosti. Ostatné náklady na liečbu COVID-19 predstavovali 1,2 milióna eur a ďalších 11 miliónov eur sú peniaze, ktorými sme sanovali výpadky príjmov predovšetkým lekárov špecialistov a nemocníc v rámci globálnych rozpočtov, hoci na jar 2020 ,neordinovali a neoperovali‘. Náklady na očkovanie boli vo výške 54,5 tisíca eur,“ vypočítala hovorkyňa poisťovne Beáta Dupaľová Ksenzsighová.

  29. Natlak by to bol, ze keby ochories a nie si ockovany zakazu ti vstup do Nemocnice, to ze nemozem do restauracii a pod. je kvoli tomu, aby si sa do Nemocnice nedostal ak teda ta Covid polozi, chapes?..

  30. Pán Pre Daniel,ja do reštaurácií nechodím,varím si sám. A krmím sa kapustou cibuľou a podobnými vecami. Ďakujem za informáciu,ale tie „vakcíny“ nevzbudzujú nijakú dôveru. Neprosím si !

  31. Daniel niGdy nepochopi… sa pozri na neho a vyraz ti napovie 😀
    ale celkovo, nema vyznam sa s IQ konikmi hadat, davat argumenty alebo nieco v dobrej snahe vysvetlit.. nie nema, lebo stale to svoje, za to co tu je moze vlada SK, za hranice nevidia co sa deje..potom pojdu bekat do ulic za to ze su opatrenia, potom ze su slabe opatrenia atd… stale dokola to iste, obhajovat budu dezolatov co nemaju nic ine na praci len provokacia normalnych ludi v obchode atd atd..

  32. Európa je opäť v epicentre pandémie,“ uviedol ešte minulý týždeň regionálny riaditeľ WHO pre Európu Hans Kluge. Varoval, že ak štáty neurobia proti šíreniu koronavírusu viac, možno v Európe očakávať do februára budúceho roka ďalších 500.000 úmrtí.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img