ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Treba sa rozhodnúť,či budeme chrániť idiotské názory dezolátov,alebo sa vrátime k vytýčenej ceste očkovania a minimalizovania strát na zdraví a životoch.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Treba sa rozhodnúť,či budeme chrániť idiotské názory dezolátov,alebo sa vrátime k vytýčenej ceste očkovania a minimalizovania strát na zdraví a životoch.
Demokracia totiž nie je len o hlúpych názoroch,ale predovšetkým o zodpovednosti.
Nadávajú a protestujú proti opatreniam a neuvedomujú si,že tie opatrenia sú v tejto chvíli kvôli ich zadubenosti,lebo normálny človek má potrebu dodržiavať pravidlá.
Je predsa zhovädilosť,keď ich životným úspechom sa stáva vstup do obchodu so zámerom robiť tam bordel..🐒
Títo pseudorevolucionári stratili akýkoľvek rešpekt k autoritám. Ak chcú,nech sa motajú vo svojom facebookovskom algoritme,nastal čas razantne buchnúť do stola,aby sa kompetentní zobudili a priklonili sa na stranu zodpovedných ľudí.
Mnohé krajiny dospeli k názoru,že skončil čas venovať sa pritrúblym názorom jednotlivcov a začať chrániť a hájiť zodpovedných ľudí. Urobili všetko,čo si od nich štát želal,chovajú sa zodpovedne a politici by predsa nemali trpieť,keď sa takýto človek nedostane na hospitalizáciu len preto,lebo lôžko zaberá zbytočný covidový pacient.
Nikto netvrdí,že očkovaný nemôže ochorieť,ale dnes už je každému príčetnému človeku na planéte jasné,že riziko hospitalizácie a komplikácií sú minimálne. Nikto netvrdí,že všetci nezaočkovaní sú dezoláti. Ale voči tým hlučným,ktorí šíria nezmysly a porušujú zákony,nariadenia a vyhlášky krajina musí zakročiť. Lebo tie ich názory o nulitnosti nariadení onedlho použijú aj pri vyhláške o cestnej premávke… Veď prečo by sme mali jazdiť vpravo,keď žijem v demokracii a môžem si robiť,čo chcem…🤷🏻‍♀️
Každý má právo byť hlupákom,ale miera únosnosti sa naplnila. Točíme sa v bludnom kruhu,covidový automat tmavne rýchlejšie než príroda.
Dokedy to budeme znášať? Na čo čakáme?
Vážení politici,ak nič neurobíte,budete sa báť hnevu zodpovedných zaočkovaných ľudí!

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Možne, že im táto situácia vyhovuje, aby mohli obviňovať vládu. Niektorým ľuďom nikto na svete nevyhovie, aj keby akokoľvek bolo. Musia sa zviditeľňovať a upútavať na seba pozornosť, lebo už iné nedokážu.

  2. Je to rozšírené po celom svete. A kto to dovliekol sem, nie vlastne dovolenkári zo zahraničia? A čo robia aj teraz? Za každú cenu musia ísť na dovolenku do zahraničia, to nemôžu ostať doma aby sa to nejako zmiernilo? Nie.Oni si musia niečo dokazovať. Asi im to takto vyhovuje. Za skrachované životy môže vláda? To nemyslíš vážne. Nie tí, čo tam na námestiach vyblekujú, aby nenosili rúška, aby sa nedali zaočkovať?

  3. Zopár charakterných ľudí čo urobia s organizátorom A aj ostatní si uvedomia, že než skončiť ako on budú radšej dodržiavať osobnú hygienu

  4. 😕 Tak ked si idu zdravi ludia s deťmi nakupit potraviny a policia ich zbije zato ze namaju ruska a este pritom vyfabuluju utok na verejneho činiteľa a nakupujucich chudakov zavru do basy tak toto tu schvalujete? A takyto hnoj z fb sa tu prezentuje ako super informacia v sol? Chore

  5. Zaockovane nezodpovedne hoveda to dovliekli z dovoleniek na sk a teraz tu budu tich co boli zodpovedny a necestovali po svete aby sem virus nezavliekli, ale nechcu si dat pichnúť tuto sracku do svojho tela, tak sa tu budu zatvarat zdravi a zodpovedni ludia. Chora fasisticka propaganda

  6. Obyvatel kľud ! Ukľudni sa a nepíš sem. Vidíš že tieto stránky aj pisatelia sú o propagácii covidu,vakcín tejto zapredanej vlády,Bruselu a globalizácii. Škoda sem písať . Veď oni opichanci sa zbadajú po čase.
    My sa potom budeme smiať,teda ja sa budem rehotať !

  7. Obyvatel 8. novembra 2021, 0:06 – vyjadruj sa konkretne. Ja s rodinou sme neboli v zahranici presne 2 roky. Trpezlivo a zaockovani cakame na prihodnejsiu dobu. Naposledy som bol na Ukrajine v novembri 2019 – odvtedy nikde. A to som predtym do zahranicia cestoval min. 1 x mesacne – zvacsa 2 x.

    Co sa tyka pouzivania slovicka fasizmus, by som si daval pozor. Vdaka ludom ako Ty zovsednieva a to vzhladom na jeho vyznam vobec nie je dobre.

  8. Miloš ale slovo fašisti bežne používali ešte nedávno aj naši parlamentní politici ! Ja nič,len že niekto to oslovenie používať môže a niekto iný zasa nie. Ďalšia diskriminácia !
    Škoda rečí

  9. „My sa potom budeme smiat, teda ja sa budem rehot!“ Autor tohto vyroku by mal navštíviť lekára, možná aj kovid ho už našiel somára.

  10. Porovnávať ľudí s opicami ? To vážne ? Takže keby tam boli v tom Lidl černosi a nemali Ruska tak tiež dáku takúto fotku ?
    Táto vláda je čisty humus. Aby vládny predstavitelia nazývali občanov opicami…..
    Keď neprispôsobivý občan umučí psa alebo prepadne 80 ročnú dôchodkyňu kde ju znasilny a okradne tak je to v poriadku a žiaden politik nepovie že to bola opica alebo dezolat.

  11. Prosím slušných občanov aby ignorovali tieto stránky,lebo je to tu iba pre covidových a vakcinačných nadšencov. Vyznavačov Bruselu,našej zapredanej vlády a globalizmu.

  12. Aby bolo jasno,celkom tak to nie je,čo hovorí článok.Ak majú byť tieto vyhlášky prostriedkom boja proti pandémii,tak je nutné,aby ústavný súd potvrdil ich ústavnosť,to znamená,aby nebolo ich možné napadnúť.Kedze toto je predmetom podnetu,ktorý dal gen.prokurator ešte v marci na ústavný súd,a tento ešte nerozhodol,nie je argument to,že žiadny súd tieto vyhlášky nezrušil.Je to jednoduché.Vlada by sa nemala schovávať za vyhlášky,ale mala by tvoriť potrebné zákony,schválené v parlamente,a hotovo.Takze pomali s tými vianočnými darčekmi.

  13. Daniel, kto vie čítať s porozumením vie kto si. Ak vieš čítať s porozumením prídeš na to kto si. Najprv si po sebe precitaj, čo si napisal, až potom to pošli. Len toľko k tomu rehotaniu.

  14. Daniel 8. novembra 2021, 15:34 – to, ze Ty si zo skupiny ignorujucich ako vakcinaciu, tak popierajucich existenciu Covidu neznamena, ze opacna strana je nadsencami vakcinacie a opatreni proti Covidu.

    Ja nemam rad opatrenia a netesi ma dalsia vakcina, no doba to priniesla a tak to povazujem za nevyhnutnost. Nie teda nadsenie.

    Co sa taky Bruselu – bol som tam a je tam fakt kur*a draho. Nemam ho rad. Globalizmu sa nevyhli ine a podstatne vyznamnejsie krajiny ako je Slovensko a co je zapredanost vlady neviem. Viem iba tolko, ze dostatocne intenzivne neplnia to, co obcanom pred volbami slubili.

    Daniel a ostatne, akoby som ani necital… 😉

  15. Miloš prepáč ak sa ťa niečo dotklo ! Nikdy som nikde nenapísal že covid neexistuje ale napísal som že bol umelo vyrobený.
    A čo sa týka zapredanej vlády,tebe je to ťažko vysvetliť keďže nie si národovec.
    Vláda na čele so Zuzou Serešovou by sa mali Slovenska a ich obyvateľov zastávať,ale oni robia pravý opak !
    Pre Zuzu je Slovensko iba „táto krajina“ a ostatní trčia všetci z Amerického zadku.
    Nemusíme sa pchať do zadku Putinovi ale čo takto byť sami sebou ?

  16. Niekto sa tu pýtal kto porovnáva ĺudi s opicami, najviac spomina opice profesor pán Naď-minister obrany a fašistami zase jeho vzor ing.Matovič Drsc.- minister financií.

  17. Včera na TA3…ludia zaočkovaní 2-dávkami majú aj po 6 mesiacoch ochranu okolo 90-percent,ak si dajú 3 dávku,ochrana sa zvýši asi na 97 percent,to v priamom prenose povedal dr.Sabaka..čiže na 3-dávku sa im môžem vykašlať.

  18. Ano plati to pri vsetkych. V pripade zaockovaneho relativne zdraveho cloveka. U ludi z oslabenou imunitou sa tretia davka odporuca. A niektore krajiny udavaju platnost ockovania menej ako Sk – jeden rok. Takze ked zacnu kontroly Ta nemusia pustit.

  19. Postupné etapy očkovania :
    1. Zaočkovaný sa nemôže nakaziť
    2. Síce sa môže nakaziť,ale nemôže ochorieť
    3. Zaočkovaný môže ochorieť ale má ľahší priebeh
    4. Môže aj zomrieť ale nie v agónii a bolestiach
    5. Ak ak zomrie v agónii a bolestach tak aspom s čistým svedomím že sa o niečo pokúsil.

  20. Daniel je november, čas sa ti kráti, stopky sú spustené. Moja rada pre teba: s nikým sa nestretávaj, nepoužívaj výťah, nos poctivo respirátor a nonstop dezinfikuj ruky. Ale aj tak si ťa delta nájde, a potom… A možno si zaočkovaný a iba sa tu hráš na dezoláta, ty si toho schopný

  21. Jaro ty svedok covidov,aspom nepreháňaj ! Strach a peniaze som nikdy nemal zato imunity mám na rozdávanie. Mňa sa nikdy nijaká choroba nechytila tak prečo by sa mal ten tvoj milovaný covid ?
    Už tu nerob bu bu bu

  22. Ani rozum si nikdy nemal, s tým covidom, aby si nebol ešte prekvapený, imunita sa nedá vycítiť. Nie je to ako bolesť hlavy po lacijnej vodke z marketu. Tá myšlienka, že ta covid obíde lebo si to ty je defekt.
    Prepáč, ale nikdy som ešte nepostretol hlúpejšie individum.

  23. Počuj ty debilko tu nado mnou 21:36
    Ešte ani raz si sem nenapísal nič zmysluplné,vieš len rýpať a rýpať. Prečo mi to neprídeš povedať do očí ? Zbabelosť ti to nedovolí,že ? Schovaný za počítačom si frajer !
    Pojebal som ti mater keď furt otravuješ ? Ale to by bola škoda môjho semena na takého chmuľa ako si ty !

  24. kedysi sme mali na majíry psov. Bola tam aj jedna suka, taka skarada prasiva. Vsetci ju volali stara mater. Hovorilo sa ze ju chodi prcat nejaky seredan v maskacoch. Teraz to je uz jasne. Mal by si si prist pozret deti.

  25. Ale budem trvať na tom aby mi prezradili tvoje meno úbožiak ! O nikom z Majera som nič nepísal,jedine tak o tebe. Dlho utajený nezostaneš. A píš tu k veci a nie furt len na mňa kydať. Ukradol som ti sliepku alebo prešiel autom psa ?
    Ja sa nezaujímam o to kto si čo si,je mi to jedno. O žobrákov ako si ty sa nezaujímam.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img