ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Seredská policajtka Lenka Kováčová si pripísala ďalší úspech vo fitness súťaži

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Lenka Kováčová už nejaký čas pracuje ako príslušníčka Mestskej polície v Seredi. Od malička rada športovala, no od roku 2015 sa súčasťou jej života stal hlavne svet fitnessu.

O Lenke sme v minulosti písali samostatný článok, kde sme ju predstavili bližšie. Súčasťou rozhovoru boli aj úspechy, ktoré v tomto športe dosiahla.

V uplynulých dňoch si Lenka na svoje konto pripísala ďalší úspech. Išlo o víťazstvo v Pohárovej súťaži ICN NATURAL CUP 2021. Súťaž je určená pre športovcov, ktorí sa pripravujú len naturálnymi – prirodzenými prostriedkami výživy, bez použitia akýchkoľvek zdraviu škodlivých látok. Preteky sa konali v Zemianskych Kostoľanoch, v sobotu 23. októbra 2021. Bola to nominačná súťaž na TBS v talianskej Perugii, kde sa bojovalo o PRO CARD. Asociácia ICN Slovakia zastrešuje naturálnych športovcov, ktorá je členom naturálnej svetovej a európskej MUSCLE & MODELS aliance ICN WORLDWIDE.

Počet súťažiacich a kategórie

Kategórií bolo 21, kde súťažilo 30 športovcov. Z toho 11 žien a 19 mužov.

Mužské kategórie:
Mr. Physique
Mr. Fitness Model
Men’s Athletic
Men’s bodybuilding

Ženské kategórie:
Bikini Angels
Bikini Fitness
Fitness Model
Sport Model
Ms. Figure
Ms. Swimwear

Kategórie boli rozdelené do podkategórií podľa výšky, váhy a veku.

Lenka pôvodne začínala v kategórii Bikini, ale kvôli rozvoju svalstva časom prešla do kategórií Fitness Model a Sport Model, kde našla svoje zázemie. Ako nám povedala: „Snažím sa udržať svalovú hranicu, vyššie by som už nechcela ísť, už teraz si myslím, že je to akurát dosť. Moje súťažné kategórie na tejto súťaži boli Sport Model Open a Fitness Model Open.

Získané umiestnenia

Mladá športovkyňa v súťaži ICN NATURAL CUP 2021 dosiahla úspechy, ktoré si veľmi cení. Ako sama priznala, príprava ale nebola jednoduchá: „Umiestnenia ma milo prekvapili, keďže som nemala sto percentnú prípravu. Bol to prvý rok, kde som nevedela ako si nastaviť stravu počas nočných zmien, regenerácia bola o dosť horšia, výkon nebol aký by mal byť. V súťažiach som mala ročnú prestávku, keďže sa nekonali kvôli pandémii. No ja sa snažím držať formu celoročne, aj keď je to o odopieraní, ale cítim sa lepšie a moje telo mi to raz vráti, dúfam. 🙂
Príprava na ICN NATURAL CUP 2021 bola náročnejšia, keďže už nepracujem vo fachu trénerstva, kedy som mala čas na prípravu i regeneráciu. Snažila som sa vydať zo seba maximum, no nešla som na 100 % a to ma trošku mrzelo. Ale dosť výhovoriek, všetko sa dá, keď človek chce. Je to pre mňa česť napísať, že som dvojnásobná vicemajsterka v kategóriách Sport Model a Fitness Model. Kde v kategórii Sport Model nás súťažilo 5 žien a v kategórii Fitness model nás bolo 4.“

Ďalšia súťaž až na budúci rok

Seredská policajtka sa podľa všetkého na pódium postaví až na budúci rok. Tohtoročné súťaže sa totiž konajú mimo Slovenska a Lenka zásadne v zahraničí nesúťaží. S vtipom nám hovorí: „Moje slová pred súťažou si už vypočuli snáď všetci a to citujem: “Toto je posledná súťaž!” 🙂 Ktorí ma už poznajú vedia, že na tom nie je nič pravdy. Odohráva sa to pred každou súťažou, pretože psychika pracuje, máte deficit cukru, žiadnu energiu a vtedy z vás vyhrkne, aj čo nemyslíte vážne. Práve preto je nutné nás brať s rezervou.:) Teším sa už na budúci rok, dúfam len, že bude možnosť sa zúčastniť.“

Slová vďaky

Úspechy športovcov sú nielen o odriekaní a tréningoch ale aj o podpore rodiny, priateľov či kolegov v práci. Výnimkou nie je ani Lenka, ktorá náš rozhovor končí vyjadrením vďaky:
„Touto cestou by som sa chcela poďakovať náčelníkovi MsP Sereď p. Fabovi a zástupcovi p. Sokolovi za prístup a podporu v práci a v neposlednom rade mojim kolegom, že v posledných dňoch to so mnou zvládli. Veľké ĎAKUJEM patrí aj mojej rodine.“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img