ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Policajný zásah v piešťanskom obchode. Prípad si prevzal vyšetrovateľ RÚVZ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Polícia bola, včera podvečer, privolaná do supermarketu v meste Piešťany, v ktorom si skupina osôb odmietala nasadiť respirátory, prípadne priestor opustiť a blokovali ostatným nakupujúcim prístup k pokladni. V tomto okrese je v zmysle vyhlášky povinné nosenie respirátora. Situáciu sa najskôr snažili vyriešiť zamestnanci a súkromná bezpečnostná služba. Po neuposlúchnutých výzvach požiadali o pomoc policajné hliadky.

Privolané hliadky opakovane skupinu vyzývali, aby si prekryli horné dýchacie cesty, alebo aby obchod opustili a umožnili tak ostatným zákazníkom v pokoji dokončiť svoj nákup. Problémovú skupinu ľudí policajti v zmysle zákona vyzvali, aby predložili doklady totožnosti. Tieto osoby boli podozrivé z priestupku na úseku verejného zdravotníctva a zistenie ich totožnosti bolo nevyhnutné pre ďalšie konanie. Osoby s políciou nespolupracovali, svojim konaním sťažovali situáciu a počas celej doby sa správali arogantne a odmietali uposlúchnuť výzvy polície.

Okolnosti, ako aj samotný priebeh fyzického konfliktu, pri ktorom boli policajti nútení použiť donucovacie prostriedky, naďalej vyšetrujeme. Pri incidente boli zranení dvaja policajti a jeden muž. Zranení boli jednorázovo ošetrení v nemocnici.

Na mieste si celý prípad prevzal vyšetrovateľ a v súvislosti s udalosťou začal trestné stíhanie pre prečiny útoku na verejného činiteľa a výtržníctva. Policajné hliadky obmedzili na osobnej slobode 3 mužov z Nitrianskeho kraja, ktorí sú v súčasnosti umiestnení v CPZ. Nadriadený vyhodnotil, že služobný zákrok bol vykonaný v súlade so zákonom.

Policajti stotožňujú všetky osoby, ktoré odmietali uposlúchnuť výzvy polície. Následne budú oznámené na príslušný RÚVZ na ďalšie konanie. Pravdepodobne ide o tie isté osoby, ktoré podobným spôsobom konajú aj v iných okresoch a krajoch.

Dve osoby podali po útoku trestné oznámenie pre zneužitie právomoci verejného činiteľa, ktorými sa bude zaoberať Ministerstvo vnútra SR.

Apelujeme na občanov, aby dodržiavali prijaté protipandemické opatrenia a chránili tak zdravie nie len svoje, ale aj svojich blízkych. Polícia bude, tak ako doteraz, vždy dbať na ochranu života a zdravia občanov. Naďalej budeme nekompromisne postupovať voči tým, ktorí hrubým spôsobom porušujú zákony a ohrozujú verejné zdravie.

 

Foto zdroj: Polícia Slovenskej republiky

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. XXX a kde su tie videa? kazdy normalny clovek si nasadi rusko, aj ked len pod nos ale nasadi. je jasne ze pani prisli do obchodu nie na nakup ale len provokovat, za mna palec hore pre policajtov. ked si obchod vyvesi na dvere cedulu ze si mam rusko nasadit tak si ho nasadim a nehram sa na hrdinu. ze sa niekto nechce ockovat a nosit rusko je OK ale preco takto primitivne obtazuje ostatnych ludi v obchode, preco napadaju lekarov ktori ockuju, starostov, primatorov a zupanov ktori sa snazia zriadit ockovacie centra.. nikto nikoho nenuti zaockovat sa, stale je to na baze dobrovolnosti tak za co vlastne ludia protestuju?! Mohli im kludne nalozit viacej, zasluzili by si to!

  2. presne tak, lúza sa tvári, že si nemože dat rúško, lebo by ich to asi zabilo, ale ked sa idú pobit na futbal, tak im nevadi prekryta cela duta hlava

  3. S Martinom plne súhlasím. Nestačí im už to, že provokačne vyzývajú ľudí aby sa nedali očkovať, ale už ich drzosť prekračuje medze. Čo takto, aby išli vystriedať ľudí, ktorí sú v nemocnici na pľúcnej ventilácii, ktorí bojujú o život a nie vlastnou vinou sa tam dostali? Ale si títo mudrlanti myslia, že čert svojho nevezme?

  4. Počuvaj mily pan Martinko . Ty dosračkovany typ. Ty sa mas pridat k tym odvaznim bojovnikom za slobodu a prava pre spolocnost a nie tu este pisat proti nim . Tebe rusko na hubu cely život a takym podobnym ako si ty . Dufam , ze si ho aj na papuli nechas aj potom ked uz ho raz nebudes musiet nosit ty sračka posrana.

  5. Pre martinko 5. novembra 2021, 13:07.proti komu bojovali?proti obchodu ktorý len dodržuje opatrenia vlády? aj ked nezmyselné.alebo proti pracujúcim občanom čo si prišli nakúpiť? NIE SOM zaočkovaný a nesúhlasím s týmito opatreniami. Ale keby takto blokovali mňa, pri nákupe po celotýždňovej práci. Tak hneď prvému jutuberovi jednu najebem.

  6. Bohuš potom ma zavolaj, pridám sa. Takých ako v tom videu budú ľudia sami biť ako žito, len nech ma takáto lúza zablokuje v obchode, policajtov volať nebudem, poradím si sám.

  7. Bohuš súhlas. Ešte dodám , že policajti len konajú ako im to nariadili , a nie všetci s tým aj súhlasia. Takže ten hnev namierený na nich je od veci.

  8. A v pripade, ze priblizi svoju nezaruskovanu papulu na dosah, budem to povazovat za ohrozenie nebezpecnou nakazlivou chorobou a vyuzijem moznost, ktoru mi poskytuje zakon.

  9. Kto písal ten nadpis? Netušil som, že na RÚVZ majú vyšetrovateľov.
    Inak palec hore pre policajtov. Takto treba na debilov.

  10. Po precitani komentarov sa nestacim divit. Ludia uz ste nacisto osprosteli. Tolko tupcov co tu pisalo sa len tak na jednom mieste nevidi, snad len na SOL. Tak poprve, zakrok bol absolutne neadekvatny. Ak chceli pouzit silu tak hmaty a chvaty. A nie pastou do tvare a kolenom na hlavu. Ten neandertalec v uniforme co daval kolena na hlavu cloveku nema co v uniforme robit. Mali ich normalne predviest a nie rozkopat tam cloveka. Jasne zlyhanie policie. Po druhe, tupe, sproste osoby, co tu zakrok obhajuju, tak potom vam prajem ze nabuduce ked nebudete chciet zaplatit blokovu pokutu na mieste za stopku, rychlost, zakaz statia, zastavenia tak nech vas policajt rozkope, povlaci po zemi a zmlati jak prasiveho psa. Lebo toto tu obhajujete.

  11. seredan smutným obrazom Slovenska sú ľudia zmýšľajúci ako ty. Máš to v tej tvojej prázdnej vyholenej hlavičke pomýlené, ty chudáčik utláčaný.

  12. Komedianti, to je ako keby som povedal niekomu nech mi da facku a dostanem ju a zacnem vyplakavat, preco ma udrel. Policajti su tiez len ludia a dufam, ze dotycnym sa nieco stane a budu potrebovat pomoc, dufam, ze aj vtedy budu volat policajna brutalita. Kristapan, co uz ludom hrabe? To teraz zacnem chodit po meste 100kou, lebo 50tka ma prilis obmedzuje?! To sme kde skoncili? Fico si prihrieva polievocku a Slovaci mu to zeru. Matovic pre pokoj na Slovensku mal zmiznut z politiky a bol by klud. Teraz to bude len a len horsie…

  13. Zákrok policajtov bol brutálny a neprimeraný.Tu sa jedna o priestupok a ten sa nemôže riešiť takýmto spôsobom nikdy.Nezvladli to,a ešte aj ten jeden policajt bol bez ruska .A potom sa hovorí o dvoch zranených policistoch.Kazdy vidí video,kde sa asi zranili.Jediny odpor kládli tak,že sa nechceli dať zhodiť na zem.

  14. seredan 5. novembra 2021, 14:44 – ked si taky mudry, tak si oblec uniformu a chod to riesity ty. Keby si nato mal, uz si davno v policajnom zbore a bol by z teba novodoby serif. Keby ma niekto napadol, ako henta sebranka, dostanu pastou rovnako. Hadam si nenechaju sr*t na hlavu…. A preco ja ako zakaznik mam byt obmedzovany, ci ohrozeny hentakou sebrankou par jedincov? Chcem nakupit a vypadnut a nie sa zaoberat kretenmi, ktori maju svoje komplexy a v dave si ich idu riesit…. TO sme kde dospeli?

  15. Pre seredan 5. novembra 2021, 14:44

    Ak ti nič nehovoria pojmy pasívny odpor, aktívny odpor, prípadne zákonné podmienky použitia jednotlivých donucovacích prostriedkov, tak sa aspoň nesnaž vyvolať dojem, že tomu rozumieš. Ja ti napíšem len jedno a poriadne sa nad tým zamysli – garantujem ti, že to legálne použitie sily nebolo za rúško. Ak sa pýtaš za čo teda, prečítaj si začiatok môjho príspevku. Aktívny odpor…

  16. Výborná práca pre políciu, netreba si dať srať na hlavu… Pokým tie pravidlá platia a žiadny sud na SVK nevyniesol rozsudok o tom, že opatrenia su protiustavne treba ich dodržiavať, nič viac a nič menej. A títo ludia, ktorí si neviem čo kompenzuju, nech idu robiť bordel pred parlament a nie proti ľudom. A ako píše Bohuš, keby tam obmedzovali a ohrozovali mna, pripojím s policajtom a pomožem im naložiť na tupe gebule vymlete..

  17. Na každého jedného chuja by mali minimálne podať trestné oznámenie za obmedzovanie osobnej slobody. Nehovoriac o tom, že vraj už sú v obehu na sociálnych sieťach mená zakročujúcich policajtov, s ktorými si to vraj chcú vybaviť. To je ďalší dôvod konať voči tým, ktorí to zverejnili. Aj ja to myslí trestný zákon.

  18. Tak ľudia už toho majú dosť, samé nariadenia a príkazy a tí,čo to navrhli,to sami nedodržujú.Hollý si lietal hore dole po Británii,nakazil parlament.Mikas radil ľuďom,aby dovolenkovali na Slovensku a sám ide do Chorvátska.No a o Jarčuškovi ani nehovorím,ten si tancuje v červenom okrese bez respirátora.

  19. Viete, takéto stádo hlupákov robí problem a ukazuje aký sme sprostý národ.
    Títo ľudia keď výlezu za hranice a rešpektujú všetko, ak ruska. Doma sa chovajú ako primitívny. Ja by som nasadil kľudne aj PPU a neboli by žiadne videá, žiadne senzácie. l
    LIDL by si mal od týchto zatknutých nárokovať ušli zisk, poškodenie mena spoločnosti. Garantujem že iba dvakrát by bola takáto správa v médiách a Rusko budú nosiť všetci.

  20. O policajnej práci nevieš nič, tak tu nepíš. Len na Slovensku sa môžeme takto správať k policajtom. Všade vo svete poslúcham keď vidíme policajta. Tak to bude konečne aj tu. Nie sú to fackovaci panaci. Konečne ukázali, že aj s takýmito primitívny si poradia. Zákrok bol ôk. Vyzvali ich aby mekladli odpor a oni kládli. Na to sú donucovacie prostriedky. To co vidíš len je začiatok použitia donucovacich prostriedkov. Čím väčší odpor, tym to bude tvrdšie. Inak by to mali posudzovať aj ako útok na verejného činiteľa. A nech už sa skončí s tým ze na základe akej vyhlášky, nariadenia. Je to na základe zdravého rozumu, nič iné.

  21. Aký priestupok???To je všeobecné ohrozenie. Chuderky predavačky, aj v najväčšej pandémii pracovali a ešte ich idú za to ohrozovať nejakí debili???

  22. To sa neda citat co tu niektori pisete.. mate to velmi pomylene, aby ste obhajovali tych neadrtalcov a ich spravanie.. zle vas vychovali

  23. Do cpz s každým jedným je8lým dezorietálom na 4 dni čo robí bordel na verejnosti , asociálna hlúpa lúza. Policajtom by som zagratuloval, keby zakročili skôr než sa tam do nich začal ten tupec vrhať a vyvolal potýčku.

  24. 19:30 a ja dúfam, že takto a ešte razantnejšie budú postupovať aj naďalej, a dúfam že ich táto podpora slušných ľudí povzbudí k tomu, aby sa nebáli a dobre naložili na tie sprosté vypatlané gebule takým ako si ty.

  25. Ľudia toho začínajú mať dosť a týchto dezolátov čochvíľa začnú biť jak žito. Nie pán Fiko, nevyzývajte vy ľudí k agresii, lebo sa to otočí proti vám. Aby ste sa nečudovali, smradi fašistickí, aj tá slušná väčšina má iba jednu trpezlivosť.

  26. Ako to tu sledujem tak zaočkovaní vyznavači kovidu sú tu čoraz agresívnejší. Čím to je ?Už vám tie vakcíny vrážajú do mozgových závitov ? To sa chcete od vlády nechať terorizovať donekonečna ?

  27. Len somár ide proti zákonu aj v Seredi som videl chujov co nechcú rešpektovať zákon. Konkrétne pana v širaku chodil po kauflande bez rúška je tomu ale dva týždne. Hovoria mu v Seredi pištolník. Pif paf puf všetky fľašky dolu. V dávnej dobe bola móda fajčenia , že nemáš spartu daj zapáliť. Kamarát mu ponúkol cigaretu, s traskavinov, vybuchla mu v ústach,našťastie to dopadlo dobre. Všetci hostia v hoteli v setedi sa smiali. Viete čo povedal po incidente darcovi cigarety, že KO.. T čo si mysliš že nemám na cigarety. Darca mu odpovedal prečo si si nekúpil načo si žobral. Bolo to asi 1978.

  28. Anonym , ty tu iba provokuješ nič viac . Máš pravdu nechávame sa terorizovať ,ale hlupákmi ako si ty . Ži si svoj život a neotravuj ho iným takýmito komentami .

  29. Poznal som človeka smial sa že všetci okolo mňa majú kovid a mne nič nie je. Všetci okolo neho co mali kovid ešte žijú on už tu nie je. Je to prípad zo Serede. Tak že otázka je, kto ma väčšiu šancu na prežitie. Dal som sa zaočkovať a žiaden kokot ma nebude osocovat.

  30. Kto dal právo tým duševným mrzákom terorizovať ľudí s iným názorom? Ako si môžu dovoliť obmedzovať osobnú slobodu iným?

  31. Zakrok policie bol spravny, primerany a az dost humanny, kedze nikto nie je mrtvy. Policia by mala pritvrdit voci tymto zaostalym neschopnym grazlom, ktory si organizuju taketo vylety s cielom ventilovat si svoj hnev voci vlastnemu spackanemu zivotu. Policajti mate podporu, len tak dalej, dakujeme a prosime viac chranit verejnost a zdravotnikov pred touto zaskodnickou luzou terorizujucou slovensko. Utok a neposluchnutie vyzvy voci policajtovi sa v slusnej spolocnosti netoleruje a hrubo potlaca silou.

  32. Včerajší zásah v reťazci Lidl realizovaný príslušníkmi polície je zavrhnutiahodný a policajti, ktorí ho realizovali by mali byť podľa dostupných videozáznamov okamžite postavení mimo službu a trestne stíhaní. Pravdepodobne však budú odmenení a povýšení. Sochu, Beneša a Antalíka bude poznať o pár dní celý svet. Vytvorili si vlastným slobodným rozhodnutím svoju vlastnú budúcnosť a za svoje skutky sa budú určite zodpovedať. Možno sa dostanú aj do učebníc dejepisu. My im pár podaniami určite pomôžeme k realizácii nimi vybraného životného plánu.

    Čo však k danej situácii viedlo? V prvom rade to bol opakovaný pokus o nákup pod zelenou vlajkou riadený politikom. Ten cielene pritiahol pozornosť médií a nový zastupujúci policajný prezident reagoval nesprávnym spôsobom, ktorý prispel k zrodu budúcich konfliktov. Ťažko hodnotiť, či to bol úmysel, alebo skratové rozhodnutie, každopádne to nebol ukážkový prípad riešenia konfliktu, ale zato ukážkový prípad vyvolania konfliktu. Namiesto diplomacie hodenie rukavice. Akoby polícia mala za úlohu vyzývať ľudí na „férovku“. Kam sme sa to dostali… Niekto možno túži mať zo Slovenska druhú Austráliu. To by však šéf istej politickej strany nemal už kam ísť, snáď už len do toho Dubaja.

    Hromadnému nákupu v takýchto podmienkach nevyjadrujem žiadnu podporu. Nakupujúci v Lidli, ktorí mimochodom nie sú žiadni vagabundi, napriek popísanej situácii opäť v krátkom čase šli nakupovať na miesto, kde na nich boli pripravení. Mohli teda objektívne očakávať zásah právne neznalých, ale systémovo správne vybraných policajtov – dobrodruhov, ktorí v tom čase už boli vyzbrojení kartičkami s paragrafmi. Samozrejme ich mali preto, lebo z hlavy sa tieto právne nezmysly nedajú logicky vypustiť. Na to treba používať tzv. sofizmy a tie sú vždy komplikované do tej miery, aby na konci zneli povrchne logicky. V tejto dobe nám paragraf ukazuje svoju právu tvár. Je skrútený ako had a ľahko sa vyšmykne z rúk.

    Príklad na sofizmus hodný dnešnej doby (avšak týkajúci sa iného rezortu):

    Čím viac vieš, tým viac zabudneš.

    Čím viac zabudneš, tým menej vieš.

    Čím menej vieš, tým menej zabudneš.

    A čím menej zabudneš, tým viac vieš.

    Načo sa teda učiť?

    Čo teda dodať záverom? Zásah sa dal očakávať. Jednoznačne. Ísť nakupovať do reťazca, ktorý si nepraje zdravých zákazníkov je hlava proti múru. Riešenie situácie je úplne inde a veľa ľudí ho v tichosti už realizuje. A táto tichá realizácia vzala štátnej moci vážnosť a legitimitu. Reťazec to vyrieši sám až vtedy, keď mu klesnú tržby. Pamätajte, že reťazce neriešia ľudskosť, iba čísla. Až keď u nich chodiaca bankovka nenakúpi, začnú panikáriť.

    Nedá mi nepovedať, že najväčší zločin proti ľudskosti spáchali tí, ktorí sa pasívne prizerali. A je úplne jedno, či boli očko alebo neočko.

    Vyvolávať konflikty nie je riešenie. Treba pochopiť, že tí hore na nich čakajú, sú v strehu a s plánom. Riešenie je žiť normálny život. Riešenie je ostať človekom, byť prosto ľudský.

    Nakoniec by som si pre každú z vyššie spomenutých skupín dovolil po citáte od jedného opilca z Havany, ktorý bol napriek svojmu hendikepu majstrom pera.

    „Človek nie je stvorený na to, aby sa vzdával. Človeka nemožno poraziť, len zabiť.”
    „Človek nie je na starobu múdrejší, len opatrnejší.”
    „Čím viac spoznávam ľudí, tým mám radšej psy.”
    „Dávajte si pozor na to čo predstierate, pretože sa tým časom stanete.“

    Pekný deň.

  33. Napísal si to krásne. Konflikt ale vyvolali nie policajti ale ako ich volajú antiruskari. Boli presvedčený ze policajti cuvnu, ale konečne necuvli a to je super. Ver ze LIDL si bude nárokovať straty, poškodenie dobrého mena a dá sa toho nakladať viac.
    Ešte raz sa pýtam, preco takéto niečo neurobia ľudia v iných krajinách? Strach im nedovolí. Ú nás je polícia na dne dôveryhodnosti a hodnotového rebríčka. Môžu si za to sami, ale konečne sa to musí zlomiť, musí v SR platiť zákon pre všetkých rovnako. Pôjde to ťažko, ale žiaľ takýto ľudia ako v PN im vrátia karty do rúk. Konečne.
    Príklad : ubytovanie v hoteloch v čiernych okresoch. Opäť zatvorené hotely. Prečo hotelieri dovolili ubytovanie neockovanym? V Rakúsku to nedovolili a dnes majú otvorené a tešia na zaockovanych Slovákov. Ohaname sa tu právami ale zabudema na povinnosti. Každému tento vírus zobral blízkeho a ľudia ktorý to ignorujú dodnes to vlastne podporujú a je im to jedno.

  34. Ked ta policajt vyzve aby si predlozil obciansky a ty mu nadavas co ine si zasluzis nez dostat po hube? By som sa pozrel jak by tie tupe hlavy reagovali na vyzvu policajta v USA, Nemecku a podobne… ako bolo pisane v komentoch, kludne este tvrdsie mohli zakrocit a hlavne kludne mozu aj castejsie takto zakrocit, ked ta policajt vyzve ku takej banalite ako je predlozenie obcianskeho a ty sa nevies vpratat do koze nic ine si ani nezasluzis … a niekto v komentoch pisal ze nabuduce ked odmietneme platit pokutu za stopku tak nas takto zmlatia, no to si nemyslim, pokutu mozes odmietnut zaplatit ak mas pocit ze ju dostavas nepravom ale urcite nesmies odmietnut predlozit policajtovy obciansky a vodicak, a ak odmietne resp. pri sebe obciansky naozaj nemas tak by si mal ist v klude s policajtom na stanicu a nie klast odbor, policajt ho niekolko krat na to upozornil, bude nech predlozi OP alebo bude predvedeny … ked si tupa hlava stale isla svoje tak vyfasoval, dobre mu tak …

  35. Policajt ho nezmlatil za nenasadene rusko. Ani ho nepokutoval za nenasadene rusko to robi RUVZ. Policajt pouzil hmaty a chvaty, obusok a nasilie v sulade s platnym zakonom Slovenskej republiky. Za aktivny odpor pocas zadrzania, zadrzaniu z dovodu predvedenia na oddelenie z dovodu stotoznenia. Cisty zakrok zo strany policie. Za utok na verejneho cinitela hrozi dozivotie. V zmysle platnych zakonov. To co spravili medzi ludmi v obchode mohlo skoncit aj inak, stacil jeden vykrik pozor ma zbran, podozrenie na terorizmus, radikalny fanatizmus. K takym situaciam v zapadnych krajinach dochadza, tam sa pouziva sluzobna zbran v momente, hlavne na miestach s vyssou koncentraciou ludi, ako su dopravne prostriedky, obchody a podobne, vysledky takych zakrokov pozname, vtedy policajt nema cas premyslat ci je Ficom sfanatizovany alebo je to islamsky radikal. Vyzva, neuposluchnutie, hotovo. Mozeme cakat tvrdsie postupy a tak je to spravne. Policia ma silnu podporu slusnych ludi, ktory chce slusne slovensko.

  36. Na videu vidim, ze policajti neboli agresivny. Na videu vidim agresiu organizovanych provokaterov, umyselne vyvolavajucich konflikt. Rovnako to vidi cele slovensko.

  37. Onion palec hore. Presne a vystine si to napisal . Je vidno ,ze mas velke a bohate skusenosti s ľudmi zijucimi v slov.krajoch . Naozaj nemam k tomu co dodat. Vyborne .

  38. Fakt si stále myslíte, že dostali po tých sprostých hlavách kvôli rúšku? Potom vám aj zbytočne niečo vysvetľovať. A som rád, že vaše blbé názory policajtov ani RUVZ nezaujímajú. Budete si musieť vystačiť s tým, že iba medzi sebou sa budete presviedčať o svojej neomylnosti. Aspoň budete mať pocit, že ste v živote predsa len niečo dokázali.

  39. Policajtom patrí vďaka, len tak ďalej. Policajtom treba dvihnúť platy a sebranke dať kumulatívne pokuty za všetko, teraz dostanú pokutu 500 eur a to je im smiešne,dajte im 5000 eurové pokuty,exekútorov je na slovensku dosť a k tomu minimálne podmienečné tresty za takýto útok.

  40. Toto bolo treba zaraziť uz davno.. Blokovali hranice, zastavili dopravu v Bratislave, útočia a vyhrážajú sa lekárom, teraz si vymysleli organizované blokovanie predajní, nerešpektujú výzvy polície…a čo čakajú? Puding s čajom?…čo tak ako trest 100-120 hodín na covid oddeleniach, kde by otáčali pacientov a kľudne nech sú tam aj bez respiratorov a ďalších ochranných pomôcok proti ktorým tak bojujú..

  41. No neviem neviem Ratafak. Hentake hovado by som urcite nepustil k pacientovi v umelom spanku . Snad len odnasat naplnene sáčky.

  42. Ja by som ho tam pustil a stačí aby sa iba pozeral. Do 30 minut utečie. Pozerať sa na zahadickovaneho človeka, vidieť to utrpenie. Zmenili by názor viacerí spolahni sa

  43. Ratafak,Jozef atď.Len sa neposerte, a buďte radi,aby ste tam niekedy nelezali Vy aj napriek očkovaniu.Nemyslite,že už vám to trošku lezie na hlavu? Arogantní ha…..zli

  44. 12:51 nemaj strach, očkovaní tam neležia. Nehovorím, že takých neprijímame, áno, ale väčšinou idú za pár dní domov. Kdežto tí neočkovaní idú tiež, ale niekde inde.

  45. Tak tu sa partička kamarátov zorganizuje a ide znepríjemniť nákup desiatkam ľudí, vykrikuje na predavačky a policajtov a my čo to chovanie odsúdime sme arogantni ha…zlí..a trošku nám to lezie na hlavu..chápem to správne?…čo sú potom v tvojich očiach tí provokateri z Lidlu a ti čo ich podporujú? Duhový jednorožci?..To je u teba normálne, že keď sa nudíš a prepne ti, tak ideš s kamarátmi zablokovať nejaku predajňu?

  46. Ak má niekto ešte trošku rozumu,a nie je ovplyvnený všetkým týmto marazmom čo nás opklopuje tak proste navzdory všetkému,proti čomu spravili priestupok( lebo nič iného nerobili),tak takýto zákrok nie je adekvátny previneniu.Mozte tu písať koľko chcete,môžte sa tešiť z toho,že tých civilistov obvinili,nakoniec z toho vyjdú nepotrestaní,ba naopak,ešte dostanú aj odškodné.Uz sme to zažili,a nie je to tak dávno.A keď ste vy slepí,a vidíte,že niekto napadol policajtov,tak video hovorí o niečom inom.To nie je proste možné,aby sa tak napadali ľudia,aj keď papulovali a aj keď nemali ruska.To sa proste nedá.To neboli hmaty,tam boli kopance,tamm boli pästí,dokonca aj kolenom.Aj keď máme pandémiu,aj keď ozaj je potrebné dodržiavať pravidlá,ale takto nie!

  47. Ľudia sú zhnusení z nelogických opatrení tejto vlády, toto je len dôsledok. Nekonali správne, ale je to výsledok nahromadeného hnevu.

  48. Pre Anonym 6. novembra 2021, 18:01

    Tebe koľkokrát treba niečo napísať, aby si pochopil? Oni nedostali preto, že nemali rúška. Oni kládli aktívny odpor. Vieš čo to znamená? Nevieš. Vieš čo môžu policajti robiť, ak im je bránené v služobnom zákroku aktívnym odporom? Nevieš. Tak sa nevyjadruj.

  49. Marek, platená organizovaná skupina, ktorá znepríjemňuje život slušným ľuďom, sú podľa teba ľudia s nahromadeným hnevom? Ešte počkaj čo to je naozaj nahromadený hnev, keď to tí ostatní kupujúci zoberú do vlastných rúk ešte pred príchodom polície, to ešte len uvidíš nahromadený hnev, ty debilko.

  50. Na lidl, vies o tom ze poskodzovanie cudzej veci je trestne? A vies o tom, ze ked tu tvoj hrdina pozyva ludi k pachaniu tejto, tak dava najavo umysel? A ty, ked to propagujes, tak to schvalujes a si stihatelny aj ty?

  51. Čisto teoreticky ak by dotyčný pán policajt zmlatil rómskeho občana takýmto spôsobom bol by zákrok podľa Vás adekvátny?

  52. Každý normálny človek vie, že napríklad mäso sa pokazí takže iba trvanlivé z každého jedno do košíka a potom si spomenúť, kde je peňaženka🤣🤣🤣

  53. Ale to by si si nesmel dopredu na soc. sietach dohovarat postupy. A organizovat skupinove najazdy. V tom je ten umysel. Zablokovat predaj, tym sposobit skodu, nie malu a este sa s tym priznat na nete…

  54. Adam, videl si to video s D Kolarom? On vyzyva ludi, aby to spravili s umyslom poskodit lidl. Organizuje skupinu s umyslom spravit skodu. A to trestne je.

  55. To chápem Jozef, ale nikto im to nedokáže, nakupujuci povie napr., že musel odísť niečo sa stalo. Takže jediný stihatelny je Kolár len neviem či naňho budú mať dosah keďže žije v UK

  56. Ano Adam, mas pravdu. On by bol stihany za nabadanie a schvalovanie tr. cinu. Ale nikto neuveri dvacke idiotov, ktori nechaju plne voziky stat v obchode, ze to nie je umyselne. Hlavne po tom ako sa dohadovali cez siete . A pokial to spravi iba jeden, tak to strati zmysel, pre ktory to robil.

  57. Desí ma tá deštruktívna nenávisť od vyznávačov a milovníkov opatrení, často od známych osobností, politikov i predstaviteľov štátu. Medzi nimi sú aj vzdelaní ľudia sršiaci vražednou nenávisťou! Počul som ich jednoznačné vyjadrenia o tom, že schvaľujú takúto agresivitu, brutalitu voči dezolátom, teda voči ľuďom, ktorí využili svoje právo protestovať. Ako to využívajú milióny ľudí po celom svete, neraz protestujúci aj za banálnejšie zmeny. Týchto protestujúcich ľudí, ktorí sú možno za bežných okolností slušní, pritlačili k múru, označili ich za extrémistov, grázlov, podľudí, dokonca za provokatérov, hoci každý protestujúci je v podstate provokatér. Pripúšťam, že sa dnes ťažko odlišujú slušní od neslušných. Ale tak je tomu na oboch stranách barikády. Rozhodne však túžba eliminovať a šikanovať nositeľa toho, čo je proti presvedčeniu iných ľudí, nie je slušná, keď už sa milovníci opatrení oháňajú slušnosťou. Mimochodom, aj o tých v Nežnej revolúcii sa šírili rôzne hanlivé témy… Popieranie humanistického prístupu k ľuďom od názorových teroristov (= svedkov covidových) je mimo akýchkoľvek princípov ľudskosti a demokracie. A bojím sa toho, že keby mali zbraň, vystrelili by.

    Aj do takéhoto stavu nás dostala táto hlúpa, nevzdelaná, nekompetentná a totalitná vláda šíriaca nenávisť k ľuďom. To, že im v tom nadbiehajú niektorí policajti a tzv. slušní občania, prehlbuje zlosť, zúfalstvo a nenávisť. Hromadné či individuálne protesty budú isto pokračovať. Dôvodov na ne na Slovensku je, žiaľ, príliš veľa. Ako sa nabudúce stopnú???

    Táto koalícia bezcitných darebákov má šťastie, že Slováci nie sú násilnícki. Na jednej strane je to pozitívna vlastnosť. Na druhej strane sa obávam, že práve podobné zákroky štátu voči vykonávaniu demokratického práva môže motivovať aj doposiaľ pokojných protestujúcich k radikálnejším prejavom. K takým, k akým navádza svojím pôsobením táto skazonosná vláda. Vtedy už nebudeme riešiť iba rúška v obchodoch…

  58. Nikto nie je milovníkom opatrenia, ale opatrenia sú tu preto lebo je to pandémia. To čo chodí protestovať do pokladni k lidlu sú platený žoldnieri, bývalí vojaci, ich kacia má svoj cieľ a ten sa im úspešne naplnil, kašlú na to že im žoldniera zavrú na 10 rokov, hlavne že môžu rozprávať o sprostej vláde a o tom, že ľudia protestuju, ale nie neprotestujú, to len žoldnieri urobili bordel. V strane SMER ide o všetko, o majetky, slobodu….spravia všetko možné na destabilizáciu, covid im hrá do karát, žiadny ďalší protest nebude.

  59. Anonym, lebo Fico, to je trápne. Zopakuj si radšej tie vaše heslá: Igor Matovič a Daniel Lipšic – náš vzor. Protificovci všetkých krajín, spojte sa! S Igorom Matovičom a Danielom Lipšicom na večné časy a nikdy inak! Úlohy OĽaNO splníme! Udavačstvom k lepším zajtrajškom! Nech žije a prekvitá večné a nerozborné priateľstvo Igora Matoviča a Daniela Lipšica! Nech žije marxizmus-leninizmus, nepremožiteľná zbraň liberálov celého sveta! NATO – nezdolná záštita pokojného budovania a strážkyne mieru.Všetky sily Strany a ľudu na splnenie programu OĽaNO! (A jeho vodcu.) To pre osvieženie pamäte. .

  60. Exgolvac, čo si to chcel vlastne povedať? Nejako som sa v tom stratil, iba spŕška nenávisti. A pre Nezávislého – nezávislý? Fakt nezávislý? Dobre si ma pobavil.

  61. Raz golvac, furt golvac. Toho postihu sa nezbavis. A ocividne ani nechces. Alebo nemozes?. Ozaj, vies preco si golvac a co to znamena?

  62. Každý má na krku,svoju hlavu…To znamená,ako si človek spraví,tak má… Každopádne,z videa je vidno-že ide o Policajnú brutalitu 💥

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img