ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Očkovanie druhou a treťou dávkou vo veľkokapacitných očkovacích centrách župy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM|  Trnavský samosprávny kraj informuje, že v dvoch veľkokapacitných očkovacích centrách Trnavského samosprávneho kraja sa záujemcovia môžu nechať zaočkovať proti ochoreniu Covid-19. Očkovanie je možné prvou, druhou aj treťou dávkou vakcíny Pfizer/BioNTech alebo Moderna.

 

HARMONOGRAM OČKOVANIA:

Sobota 6. novembra 2021

VKOC Dunajská Streda, SOŠ rozvoja vidieka, Námestie sv. Štefana 1533/3, 929 01 Dunajská Streda

Čas očkovania: registrovaní od 8:00 – 16:00, neregistrovaní od 13:00-16:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane), Moderna (od 18 rokov vrátane)

 

VKOC Trnava, SOŠ elektrotechnická, Sibírska 5945/1, 917 01 Trnava

Čas očkovania: registrovaní od 8:00 – 18:00, neregistrovaní od 14:00- 18:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane), Moderna (od 18 rokov vrátane)

 

Nedeľa 7. novembra 2021

VKOC Trnava, SOŠ elektrotechnická, Sibírska 5945/1, 917 01 Trnava

Čas očkovania: registrovaní od 8:00 -18:00, neregistrovaní od 14:00-18:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech a Moderna (od 18 rokov vrátane)

 

Je potrebné priniesť si so sebou platný doklad totožnosti, preukaz poistenca a vyplnené dotazníky. Neplnoletí záujemcovia musia prísť v sprievode svojho zákonného zástupcu, a to aj pri podaní druhej dávky vakcíny.

Informácie o očkovaní, ako aj mapy očkovacích centier trnavskej župy sú dostupné na https://zdravazupa.sk/korona/#ockovanie.

 

Všetky potrebné tlačivá a dokumenty nájdete na webe https://bit.ly/3nPYAJn

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zvládnuté jedna radosť, v DS, kam poslali Seredcanov, čakacky v radoch, žiadne časy sa nedodržiavajú. A to sú tam zväčša dôchodcovia na tretej dávke v zime. Veľmi ich ochránili….

  2. Nezaočkovaných umiera na Slovensku na covid približne štvornásobne viac ako zaočkovaných. Lenže medzi týmito zaočkovanými je viac starších a vážne chorých ľudí.

    Ak to porovnáme v rovnakých vekových skupinách, nezaočkovaní štyridsiatnici umierajú až 25-krát častejšie než ich zaočkovaní rovesníci. V prípade dvadsiatnikov a tridsiatnikov je to teoreticky nekonečný násobok, keďže žiadne úmrtia medzi očkovanými zatiaľ v dátach nie sú.

  3. Práve sme sa vrátili z TT, nič sme nevybavili.82 ročná mama ,casenky neplatili, v rade 130 ľudí, no otrasné!!! Usporiadateľ nám sám povedal, že je tam chaos!!! A to potom chcú,aby sa ľudia očkovali.

  4. My sme boli vcera v Ga a tam hafo ludi, ale islo to jak na pase. Cca 5 minut na jeden pich. A to bolo viac ludi bez registracie. Dievcata, sestry a doktorky mile, prijemne, dokonca ani ludia v rade nefrflali. A robili kazdy prac. den v tyzdni aj poobede.

  5. To je pravda, v Ga pfizerom, ale nie o tom to malo byt. Pises, ze usporiadatel sa stazoval na chaos. Ale on tam je od toho, aby to zvladol. O tom som pisal. V Ga to islo super.

  6. Tak to potom nezvládol organizátor. Ak je niekto objednaný, tak musí byť zaočkovaný. Urobia sa dva rady, jeden pre objednaných, druhý pre ostatných. Neexistuje aby to nefungovalo. Neschopáci. Akurát znechutia ľudí.

  7. Juraj Mesik :

    Fiasko masového napichávania populácie mRNA – prípad Nemecko.

    Dve dávky vírusovej mRNA si k dnešnému dňu nechalo napichať 66% Nemcov. Denne dnes zomiera toľko Nemcov, toľko ako 3. 6. Vtedy malo v sebe dve dávky 20% Nemcov.

    Pre porovnanie, Britov je dnes dvomi dávkami napichnutých 67% a zomiera ich presne toľko, ako 10. marca 2021.
    Vtedy malo v sebe dve dávky presne 2% (dve %) poddaných jej veličenstva.

    Podrobnosti k Nemecku. Podľa čerstvej správy Inštitútu Roberta Kocha (RKI) bolo v 40 až 43. týždni:

    – 44% zo všetkých hospitalizovaných Nemcov nad 60 rokov „plne zaočkovaných“,

    – 34,5 % osôb vo veku 60 a viac rokov na JISkách „plne zaočkovaných“,

    – 43% mŕtvych nad 60 rokov „plne zaočkovaných“

    Podiel zaočkovaných seniorov s ťažkým priebehom rapídne narastal – to bol ešte len október, pred nami pol jesene a dlhá zima.

    Tabuľka nijako nezohľadňuje počty obetí samotného masového napichávania ľudí mRNA.

  8. Obyvatel, to ti stačia takéto čísla bez akýchkoľvek súvislosti? Zrejme áno. Tak niečo pridám aj ja, naladím sa na tvoje videnie problému. V Tramtárii je zaočkovaných 100 % obyvateľov. V nemocnici sú dvaja pacienti. Výsledok? 100 % zo všetkých hospitalizovaných sú plne zaočkovaní. Toto ti stačí k pochopeniu situácie?

  9. V Trnave totalny chaos.Na objednaný čas nič nefungovalo.Boli tam na prvé,druhé,tretie occkovanie.Registrovany,neregistrovany.Pristupova cesta rozkopana.Parkovanie o nicom.Vratili sme sa bez očkovania.Stary ľudia tam nevládzu štát hodiny.Seniorov treba volať na registrovaný čas!!!Dúfam,že sa poučili a urobia nápravu.

  10. Seniorov volali na registrovaný čas, boli tam moji 75 r. rodičia objednaní cez registráciu na presný čas. Čo z toho, keď sa tam dovalilo hneď ráno stovky nezaregistrovaných, pritom tí mali určený čas až po 14:00. Ten obrovský záujem ľudí bol šokom aj pre organizátorov, snáď sa poučia.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img