ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Čistá provokácia či absolútna drzosť. Recidivistu „načapali“ pred policajným oddelením

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Diaľniční policajti z Trnavy prichytili minulú stredu, priamo na parkovisku pred ich oddelením, 35 ročného muža pri pokuse ukradnúť katalyzátor z odstaveného auta. Pri kontrole navyše zistili, že má pri sebe viacero vrecúšok s neznámymi látkami.

Trnavčan sa zrejme riadil pravidlom, že pod lampou je najväčšia tma. V tomto prípade sa ale prerátal. Policajti totiž zbadali jeho trčiace nohy spod zaparkovaného auta Citroen Berlingo a spýtali sa ho, čo tam robí. Prichytený zlodej sa im ku krádeži katalyzátora priznal. Poverený príslušník začal vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Policajtom, ktorí ho pod autom objavili, následne vydal aj viaceré plastové vrecká. Všetky zaistené predmety polícia zaslala na skúmanie do Bratislavy. Expertíza potvrdila, že muž mal pri sebe minimálne 40 dávok marihuany.

Vyšetrovateľ muža, ktorý už bol za drogy právoplatne odsúdený, obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Svoj predchádzajúci trest si odpykal, a teraz mu, za opätovnú drogovú činnosť, môže hroziť trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Trnavčan je stíhaný väzobne.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img