ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

PREVIEW: V sobotu sa predstavíme v Ružomberku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠKF Sereď /  V 13. kole základnej časti Fortuna ligy sa predstavíme na pôde MFK Ružomberok. Sobotňajší duel na Liptove má úvodný výkop o 18:00 hod.

“Priznám sa, že na ten zápas nespomínam najlepšie, pretože sme odohrali skvelý prvý polčas, v ktorom sme mohli viesť minimálne 3:0. Namiesto toho sme v druhom polčase inkasovali trikrát v priebehu niekoľkých minút a bolo po zápase. V závere sa nám ešte podarilo zdramatizovať zápas a streliť dva góly. Žiaľ, nestačilo to ani na bod,” vrátil sa k prvému vzájomnému súboju s Ružomberkom 21-ročný stredopoliar ŠKF ORION TIP Sereď Denis Potoma.

MFK Ružomberok je aktuálne na 3. mieste fortunaligovej tabuľky (5-6-1, 21 bodov). V posledných piatich dueloch až štyrikrát zvíťazil. Navyše v stredu postúpil do osemfinále Slovenského pohára – Slovnaft Cupu, keď na domácej pôde zdolal ŠK Odeva Lipany 1:0. Autorom víťazného gólu bol Tomáš Bobček.

“Áno, Ružomberok má aktuálne naozaj výbornú formu, čo potvrdzujú aj výsledky. Mužstvo majú poskladané z mladých hráčov a odchovancov, ktorí bojujú až do konca. Preto očakávam veľmi náročný a tvrdý zápas. Do stretnutia ideme s jasným cieľom – vyhrať a získať tri body. Máme kvalitu na to, aby sa nám to podarilo. Keď k tomu pridáme túžbu, bojovnosť a srdce, tak verím, že aj šťastie sa prikloní na našu stranu,” povedal pred zajtrajším zápasom Denis Potoma, ktorý je členom širšieho kádra slovenskej reprezentácie do 21 rokov.

ŠKF ORION TIP Sereď okupuje 9. miesto fortunaligovej tabuľky (3-4-5, 13 bodov). Zverenci trénera Juraja Jarábka v posledných troch dueloch nazbierali 5 bodov (1-2-0). Pre trest však bude chýbať dvojica Roman Haša (päť žltých kariet), Adam Morong (červená karta proti Žiline), otázny je aj štart Andreja Kadleca (svalové zranenie).

Podľa informácií na klubovom webe MFK Ružomberok môže prísť do hľadiska ružomberského štadióna maximálne 25% kapacity (okres Ružomberok – bordová farba v COVID automate). Zápas bude v režime “OTP”.

 

POSLEDNÝ VZÁJOMNÝ ZÁPAS:

 

2. kolo základnej časti Fortuna ligy 2021/2022:

ŠKF ORION TIP Sereď – MFK Ružomberok 2:3 (0:0)

Góly: 74. Jureškin, 86. Radič – 50. Michalík (vlastný gól), 54. Brenkus (pen.), 70. Dopater

Zápas 13. kola Fortuna ligy: MFK Ružomberok – ŠKF ORION TIP Sereď (sobota, 30. októbra 2021, 18:00 hod.) môžete naživo sledovať na streamovacej platforme VOYO!

Duel bude rozhodovať: MICHEĽ – Košecký, Ádám

 

Autor: Peter Cuninka

Foto: Branislav Španka

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Koho zaujíma ŠKF? Koľkých ľudí zaujíma futbal v Seredi? Sú vynaložené peniaze hodné toho, že pre niekoľko desiatok ľudí sa robí zábava?

  2. O nikom zo Seredi sa v poslednej dobe vo všetkých médiách nepíše
    a nehovorí tak často ako o futbalistoch (možno ešte Amazon).
    Vzhľadom na podmienky v meste to nebude natrvalo a určite
    za pár rokov sa bude spomínať, aké to bolo keď Sereď hrala ligu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img