ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Polícia obvinila 11 Spartakovcov z výtržníctva, tým to ale zďaleka nekončí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Trnavská polícia sa intenzívne zaoberá výtržnosťami fanúšikov, na futbalovom zápase medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava.

Po približne 14. minúte zápasu postupne vtrhli na hraciu plochu fanúšikovia oboch tímov. Zasiahnuť museli policajní kukláči, ktorí za použitia donucovacích prostriedkov vytlačili dav zo štadióna.

Práca polície neskončila a na rad prišlo náročné a zdĺhavé vyhodnocovanie množstva kamerových záznamov. Policajti hneď po zápase zaistili potrebné kamerové záznamy a pomocou intenzívnej práce policajnej operatívy v teréne a na sociálnych sieťach sa podarilo stotožniť viacero osôb. Tie počas zápasu neoprávnene vošli na hracie pole a narušovali verejný poriadok. Osoby boli súčasťou bitky, ktorá sa na štadióne strhla a vhadzovali pyrotechniku na hraciu plochu a tribúny.

Poverený policajt obvinil z prečinu výtržníctva spolupáchateľstvom zatiaľ 11 fanúšikov Spartaka Trnava. Obvinení muži majú od 23 do 46 rokov. V prípade dokázania viny im môže hroziť trest odňatia slobody až na 3 roky. Polícia stíha osoby na slobode.
Polícia nepoľavuje a na stotožnení ďalších výtržníkov, z oboch táborov, aj naďalej intenzívne pracuje.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak potom kto tam vyvolal tie výtržnosti, mimozemšťania? Už ako vyšli z vlaku robili výtržnosti. Chudáci, samá nevinnosť. Nech si nesú následky svojho správania! Potom načo tam išli, pozerať zápas, alebo robiť výtržnosti? Keď sa nevedia správať, tak nech sedia na zadku doma!

  2. Toto je dôsledok dlhodobého tolerovania primitívnych fanúšikov. Pokiaľ sa nič nezomelie, nikto nič nerieši, ale zrazu sa niečo stalo, všetci sa čudujú a idú akože ideme bojovať s niečím, čo malo byť dávno vyriešené. V Bratislave vie polícia obrátiť fanúšikov ešte cestou na zápas, ak sa nevedia chovať. V Trnave debilov sprevádzajú zo stanice na štadión, za ten čas lietajú dymovnice, delobuchy, pobijú sa, ožratí sú, ale veď dáko to prejdeme a šup všetci na štadión. Potom sa čudujú čo to na tom štadióne stvárajú, ale oni len pokračujú v tom čo robili cestou na štadión a nikto ich nezrušil.

  3. Ale aspom bolo trochu vzrúšo… ale zasa na druhej strane škoda toho zápasu. Chuligáni si to mali vyriešiť mimo štadiónu a po zápase !

  4. Anonym 29.oktobra 2021,11:08,nie je vidieť za mojim príspevkom otáznik?Som sa pýtala,či budú potrestaní aj slovanisti,prečo sa píše len o Spartaku.Veď práve o to ide,že sme videli,čo slovanisti robili už cestou na zápas.Chápeme sa?

  5. Je smutné, že u nás je taká spravodlivosť. Slovanisti, ktorí od začiatku vyvolávali výtržnosti majú omnoho menší trest ako Spartak. Nečudujme sa, to sú Bratislavčania, tých si musí vrchnosť chrániť. Veď kam by chodili na futbal? Tak to u nás chodí, že nie je trestaný ten, ktorý napáda, ale ten, ktorý sa bráni.

  6. Ešte že majú ten fond z ktorého sa prepláca každé Choreo. Tak zaplatia každú pokutou.

    Keby bola Finačná správa SR dôsledná tak už nemajú peniaze ani na žiadnu prskavku. K šicím strojom Ultras.

  7. a ty rozumies tomu, ze zapas organizoval spartak? za zabezpecenie zodpoveda organizator, teda spartak… a presne preto dostali vyssi trest domaci, ako hostia… a ten co sa brani? to by sa nemohli spartakovci vyjebat na travnik, ale mali ostat na tribune, nemaju sa jebat na ihrisko, potom by si nemusel pisat taketo debiliny na ich obranu, ked oba tabory su telce co chodia len robit bordel a futbal ich zaujima len preto aby mohli hovorit, ze fandia… pre takychto je futbal len zamienka a uprimne neviem ako hlupy musi byt nezainteresovany clovek, ktory si zastane hociktoru z tychto stran.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img