ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Rannú dopravu na diaľnici do Bratislavy skomplikoval prevrátený kamión

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes krátko po 04.00 h došlo na 35 km diaľnice D1 v smere do Bratislavy k dopravnej nehode nákladného motorového vozidla, ktorá skomplikovala rannú dopravu do Bratislavy.

Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k prevráteniu kamióna zn. Volvo, pričom pri prevráteniu došlo k poškodeniu stredových zvodidiel a vysypaniu nákladu z tohto kamióna. Policajti na mieste podrobili vodiča dychovej skúške, tá skončila s pozitívnym výsledkom 0,7 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 1,46 promile.

Vodič – štátny občan Poľska, bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný z dôvodu vykonávania ďalších potrebných úkonov na príslušné policajné oddelenie. K zraneniu osôb v súvislosti s touto nehodou nedošlo.

Diaľnica v smere do Bratislavy je v súčasnosti s dopravnými obmedzeniami – pravý jazdný pruh je neprejazdný, ľavý jazdný pruh je čiastočne prejazdný. Dopravu v tomto úseku usmerňujú dopravní policajti.

Vodičov vyzývame aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť!

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Doporučujem protialkoholickú terapiu..
    Každý, že od 4-tej cestoval a aj tak nestihol do práce, každý vodič NV, čo si presral vykládku a výkon tachografu.., nech si ide doň aspoň raz kopnúť.
    Hneď by si ako on, tak ostatný rozmysleli, či budú jazdiť nadrbaný!
    Lebo naše buzny toto neriešia.. Ich zaujíma len rýchlosť a 1 minúta na tachografe..

  2. Vodič 27. októbra 2021, 13:28.Alkohol za volantom “ TIR“ sa v EU moc nerieši.sused stiahol za 9 hod.jazdu 0,7 flašu vodky.pokial jazdíš a nič si neporušil, tak skoro vôbec nezastavujú. Až ked dávaš pauzu tak ťa skontrolujú.inak ten alkohol je menší problem. Veľa kamionistov jazdí nadrogovaných. Inak by to nedali na 4 karty

  3. Bohuš.., presne.
    Dostať pokutu 160,- za to, že dám katru o 1 minútu skôr do tachografu, tak na tom sa mýtny urobia aj 2x
    Ale, že by sa podvečer zastavili na ceste medzi GA a Sládkovičovom s dregerom, to ich ani nenapadne.
    Zato ráno o 4-tej je*ať za cestovanie medzi okresom, na to mali ešte aj výpomoc od armády.

  4. Vodič 28. októbra 2021, 12:27.ešte že mám krúžok.na tie mladý policajti s čítačkou v ruke kukajú jak teľce. fajn pre mňa.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img