ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Od pondelka 1.11. ostáva okres Galanta stále „oranžový“, budeme mať až 24 čiernych okresov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|  Okrem 24 čiernych okresov bude 39 okresov v bordovej farbe, 8 v červenej farbe a 8 bude v oranžovej farbe v rámci Covid automatu.

Aktuálne máme 3646 nových potvrdených prípadov denne (priemer za posledný týždeň). Hospitalizovaných pacientov s ochorením Covid-19 je 1223 a na pľúcnej ventilácii je 129 pacientov s Covidom.

Každý okres, ktorý dosiahne viac ako 75% zaočkovanosť ľudí nad 50 rokov, má podľa Covid automatu o dva stupne nižšiu farbu, ako by mal bez toho. Pri 65% zaočkovanosti ľudí nad 50 rokov si okres polepší o jeden stupeň.

Aktuálne platné opatrenia pre váš okres si môžete pozrieť v aplikácii:
https://automat.gov.sk/
Očkovanie bez registrácie prebieha na týchto miestach:
https://www.health.gov.sk/?Ockovanie-bez-registracie

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je to presne tak ako to tí 2 primári popisujú. Ani mňa už to nebaví stále dookola tu bojovať s nevzdelancami ako Obyvatel a Daniel, nemá to zmysel, oni stále nechápu, že tu ide o zúfalý boj o životy ľudí, väčšinou sú to ich obete. Niektorí by sa aj dali zaočkovať, ale títo lúzry ich doslova prinútili neočkovať sa. Pochybujem, že sa im v posledných dňoch dobre zaspáva.

  2. Ak ste to nepochopili vy vyznavači covidu,tak toto nikdy neskončí ! Načo s vami strácať čas… počúvam to z každej strany aj v mojej rodine ako poniektorí 2X zaočkovaní dostali covida. Tak načo je potom to očkovanie ? Na HOVNO !!!

  3. Veriaci či neveriaci vládnem vám ja!!! Umierajte doma a neserte sa so mnou do nemocníc. Zakopať vás môžu aj na záhrade ako ďalšieho Bundášika. Nezabudnite posypať Sódou bikarbónou.

  4. Zaujímave,že ked prichádzajú sviatky..sa ten vírus začína nejako rozdrapovať…nadržanec Matelko s tým odvolaným bývalým exministrom neustále strašia..musí ich nenormálne srať,že nedosiahli zákaz cestovania…v poslaneckom bufete,či na chodbách ste bez rúšok,zabávate sa v hoteloch..napr.hotel mikado Nitra..kde bola celoslovenska infektologicka konferencia pod zaštitou P.Jarčušku,kde sa veselo zabávalo,do tanca im vyhravali Kandráčovci..

  5. Anonym 14.25 : Takto to tu funguje. Vy opichané sprosté ovce všetko prekrúcate ! Pravda vám nevonia. Daj prosím ťa link kde som písal že covid neexistuje !

  6. Myslím, že nemá zmysel stále to tu vysvetľovať, aj tak si idú svoje. Už niekoľko mesiacov sa hovorí o tom, že očkovanie síce nezabráni nakazeniu, ale chráni pred ťažkým priebehom. A aj tak Daniel dokáže napísať „…zaočkovaní dostali covida. Tak načo je potom to očkovanie?“. Zbytočne hrach na stenu hádzať.

  7. To neni o hrachu na stene ale o jeho dutej hlave. Co si myslet o hovadovi co svoju partnerku nazve civilizovana? Preto stale spomina ovce a pichanie?

  8. Vy opichané ovce čo tu na mňa kydáte. Volakedy sa hovorilo že : „Bodal by ťa rakovina zožrala !“
    A ja po modernom na vás : „Aby vás covid zožral !“
    Dajte ešte niečo nech sa mi dobre spí ! 🙂

  9. Roman r :19.42
    Si strašný lakomec ! Som myslel že muzikanti sú prajnejší… ale nechcel som aby mi ktosi čosi nalieval.
    Pekne sa vyspi ! Mne je už dobre na duši že zopár somárov som tu naštval.

  10. Svedkovia covidovy.Kde mate tu slubenu slobodu ked uz ste sa nechali opichat?A stale nikto nenapisal ze preco vyrobca ani stat nebere zodpovednost za ludi ktory maju po ockovani zdravotne problemi?

  11. Jaro tebe to uz dobre hrabe v tej tvojej hlave. Ked tu pises taketo obludnosti. A ludia co zomieraju po ockovani a aj na nasledky ockovania su tvoje obete? Tebe to uz nacisto jebe tu pisat taketo obvinenia? Ako pises“
    Je to presne tak ako to tí 2 primári popisujú. Ani mňa už to nebaví stále dookola tu bojovať s nevzdelancami ako Obyvatel a Daniel, nemá to zmysel, oni stále nechápu, že tu ide o zúfalý boj o životy ľudí, väčšinou sú to ich obete. Niektorí by sa aj dali zaočkovať, ale títo lúzry ich doslova prinútili neočkovať sa. Pochybujem, že sa im v posledných dňoch dobre zaspáva.“

    Jaro, Ratafak, Jozinko, Dezolat attack, Miloš a dalsi
    prosim vas pozri te si pozorne pripadne aj dva krat toto video pripadne jeho prepis a potom snad pochopite u vas zatial nepochopene. Mozno až ked už bude neskoro pochopite ze ste sa mýlili.
    https:/

  12. Ten web link ktoreho pridavas je konspiracny a dezinformacny web plny bludov, klamstiev, neznamych autorov, neexistujucich redaktorov silne propagujuci ruske zaujmy. Venuje sa takmer vylucne covidu, ktory zneuziva za cielom poskodzovat europsku uniu. Si tupy rusky troll. Hospitalizovany su na 80% neockovany ten zvysok su chronicky tazko chory vo vysokom veku. Je 130 ludi na ventilacii a denne zomiera cez 20 z nich. Nemocnice na vychode su plne, sanitky vozia covidovych mimo spadovych oblasti. Na slovensku nas caka tvrdy lockdown, mozno humanitarna pomoc. Ste to prave vy antivaxeri, ktori tich ludi zabijate svojim primitivnym presvedcenim sirite teorie o neexistencii covidu. Nexistuje ziadna liecba iba vakcina. Vy nicite tuto krajinu, zabijate priamo covidom a nepriamo vyradovanim nemocnic kvoli covidu. Mate to vsetko na svedomi a je povinnostou kazdeho rozumneho cloveka vam to kazdy den pripominat. Ste zaostale tupe individua zamrznute v 18tom storoci.

  13. Fakt moze niekto dat clanok z uz len divno znejuceho webu otevrisvoumysl a pokladat to za svatu pravdu? To co hovoria priamo lekari je „fejk“, ale to co povie neznamy web je cista pravda a ostatni su hlupaci..to fakt?

  14. Dezolat si totalny magor. Ja nepopieram covid. A je hadam jasne aj tebe ze zomieraju aj zaockovani. Na sk sa to zamerne zatajuje aby sa ludia nedozvedeli ze kolko ludi zomrelo zaockovanych a kolko nezaockovanych. Kazdy clovek ma svoj mozog a robi svoje rozhodnutia. A to ci sa da zaockovat alebo nie, je kazdeho osobne rozhodnutie. A ten link co som tu dal su vsetko overitelne informacie. A dokonca aj autor toho webu je jasne identifikovaný. Ale podstatne je ze tie informacie ktore su v tomto clanku su vsetko pravdive a dohladatelne informacie. Niektore som si skutocne dohladal. Len taky magor ako si ty tu bude trepat hluposti o nejakej ruskej propagande. Doporucujem kazdemu si ten clanok pozorne precitat a dohladat informacie. Potom pochopime zatial nepochopene ale pravdive.

  15. Obyvateľ teraz dokážeš otočiť, že ty celý čas nepopieraš covid, vakcíny, rúška, a na konci tu budeš písať, že lekári sú sprostí. Zomierajú aj zaočkovaní ale výlučne vo vyššom veku s pridruženými ťažkými chronickými diagnózami. Chápať vakcínu ako 100% štít môže len tupý zaostalý dement s inteligenciou hrabavej hydiny. Tvrdiť tu teraz, že vakcína nefunguje je poškodzovanie krajiny, si na úrovni vrahov. Tvoje šírenie dezinformácií zabíja ľudí.

    Lockdown bude, aj ked si to vláda nechce priznať, to príde zo dňa na deň. Humanitárna pomoc preto, lebo to nie je kam dávať a nemá sa o to kto starať, je toho už veľa. Personál sú tiež len ludia, ked vidia, jak sa k tomu stavajú dezolati a antivaxeri tak sa na to …. čo tam budú bojovať s ich presvedčením že im nič nie je, budú riskovať svoje zdravie, môžu sa na to … Buď to budú odvážať do iných štátov, alebo sem donesú personál z iných krajín, ak neurobia nič tak exitus doma, na ceste, alebo na chodbách. Na to sa nikto pozerať nebude, preto začnú tvrdým lockdownom.

  16. Ja to skusim inak:

    Zapas s chorobou je tazky, pre nas nateraz zdravych nepredstavitelny. A lekari o tom vedia svoje.

    No zapas s blbostou je neriesitelny. Zapas s blaznom je prehraty vopred, preto za standardnych okolnosti koncia v liecebni. Ti, ktori chcu aj lekara presvedcit o slachtickom povode a pri nepochopeni ich statusu su agresivni, koncia priputani k lozku.

    Je to dobre, alebo zle? Zalezi na tom, kto a z akeho uhla pohladu sa pozera…

  17. Z môjho uhla pohľadu to vidím tak,že sa to poriadne nafukuje… raz to všetko praskne tak ako to bolo aj s cigaretami. Celé desaťročia sa tvrdilo že to je len neškodný dym.

  18. Riešenie preplnených nemocníc cividovými pacientmi by bolo možné riešiť jednoducho. Kto je ochotný prijať liečbu, spolupracuje, rešpektuje pokyny lekárov, toho nech liečia. Kto odmieta liečbu aj na lôžku a presviedča lekárov, že tomu rozumie lepšie, poslať ho na reverz domov. By sme sa čudovali koľko lôžok by sa uvoľnilo. Načo strácať čas a energiu s niekým kto o to nestojí.

  19. Nie bolo by mozne, to uz mozne je:

    Zdravotná poisťovňa a porušenie liečebného poriadku

    Zdravotná poisťovňa má s platnosťou od 1.1.2017 právo uplatniť svoj nárok na úhradu nákladov za poskytnutú zdravotnú starostlivosť voči poistencovi, ak sa mu poskytla preukázateľne v dôsledku porušenia liečebného režimu.

  20. Jozef, to je refundácia nákladov. Ja píšem o tom, aby ich okamžite poslali preč a nezaberali tam zbytočne miesta. Ešte by ma zaujímalo či poisťovne tento svoj nárok aj reálne uplatňujú.

  21. Rozumiem Ti, ale nechat zomriet nemozu – neprijat do nemocnice. Ale ked odmietas liecbu tak OK , ale za svoje. Ista poistovna preplatila 38000 za pacienta, ktory aj tak nakoniec zomrel. Myslim ze by to bola dost silna motivacia ockovat sa.

  22. Obyvatel – realita z tohto týždňa: do nemocnice postupne prijatá babka, jej dcéra a vnuk. Všetci neočkovaní. Dcéra a vnuk po pár hodinách umelá pľúcna ventilácia, babka v kritickom stave iba na kyslíku a morfiu. Ale stihla ešte vykričať strašné nadávky na toho vnuka, ktorý celú rodinu terorizoval antivaxerstvom, zakázal jej očkovať sa. Čo myslíš, kto je vinný za tragédiu tejto rodiny? Ten vnuk, tvoj klon. A aj ostatní členovia rodiny, ktorí sa nechali ním zmagoriť.

  23. Ale experimentalna vakcina nieje liecba. Je to experimentalna prevencia pred moznou nakazou. Ale otazna je realna ucinnost nakolko zomieraju ockovani nielen priamo po ockovani ale aj nepriamo cize po vedlajsich ucinkoch ktore su samozrejme potvrdene. Cize aj fajciar vedome porusuje zdravotny zdravy standart zivota takze nie liecit nasledne ochorenia pluc ci rakovinu ale rovno kazdeho fajciara co je asi 50% populacie nechat skapat na ulici. Takze tento istý postup by sa mal uplatnovat aj pri kozumentov alkoholu, drog a pod. Sk je na poprednom mieste v konzumacii alkoholu na obyvatela. Takze takto nejako by ste si to predstavovali vy hoveda?

  24. Kvôli fajčiarom a alkoholikom nekolabujú nemocnice. Ty to stále nechápeš, nie je ti žiaľ pomoci. Ďalšia realita tohto týždňa, ktorej som bol prítomný: pôvodne zdravý muž, necelých 50, trochu obézny, prišiel v zlom stave, okamžitá pľúcna ventilácia, ale my už máme plno. Prevoz do inej nemocnice, kde zatiľ ako tak fungovali doteraz a ešte majú pľúcnu voľnú. A otázka na teba: hádaj, či bol zaočkovaný. Čo by teraz dal za tú tvoju “experimentálnu” vakcínu…

  25. Jozinko mne je to uplne jedno co si v usa schvalia naplno. Precital si si pozorne ten clanok o riadeni a vlastneni sveta? Je tam fakt aj o tvojom pfizere. Zaujimave ze zatial ziadny proti argument. Asi nieje lebo inak by si to tu uz nakladal.
    Jaro ty chuj. Ten pripad co si tu pisal ma este sancu prežiť a žiť , ale napriklad taky Julko Viršik po vakcinacii zomrel a uz nema ziadnu šancu na život. A bol to zdravy chlap. Tak tu netrep tie tvoje hluposti a obvinenia.

  26. Obyvatel 30. októbra 2021, 21:52 – vidim, ze uz si pokrocil na vyssi level… Tak vlastnenie sveta. Hmmmmm…

    Priatelu, ja to vidim tak, ze tie zvasty nik komu tu nadavas, jednoducho necital. Ja urcite nie, moj cas si vazim a nevenujem ho nezmyslom.

    A videl si zdravotnu kartu Virsika?

  27. Miloš a ty si videl zdravotnu kartu neboheho poslanca Paška? A cuduj sa svete az po tlaku rodiny a po skoro roku sa konecne potvrdila pravda. Zomrel na nasledky postočkovania.
    Miloš ale to ze ty necitas realitu a namiesto toho zdielas minulostnu totalitu je tvoja vec. A vobec nespochybnujem tvoje konanie. Je to tvoja vec.

  28. Miloš tak skus si precitat napriklad toto.

    MUDr. Michael Palmer, Docent, Profesor Biochemie na Univerzitě Waterloo

    Přepis:

    Dobrá, takže já teď stručně promluvím o toxicitě covidových vakcín, konkrétně mRNA vakcín, protože ty jsou momentálně globálně nejvíc používány. Mají dva komponenty. Jeden je messengerová RNA, která obsahuje informaci pro výrobu „spike proteinu“. Je to bílkovina vyskytující se na povrchu viru. Úkol je dopravit tu messengerovou RNA do našich vlastních buněk, které na základě toho začnou tu bílkovinu vyrábět, načež náš imunitní systém by na to měl zareagovat. Ten druhý komponent jsou lipidové nanočástice (molekuly tuku), které obalují mRNA. Tento komponent má dvě úlohy. Jedna je ochrana mRNA během transportu a druhá je dopravení mRNA dovnitř buňky. Lipidové nanočástice mají samy několik komponentů.

    Jedním z nich je pozitivně nabitý (kationový) lipid. Je známo, že je poměrně toxický. Protože jeho obecná povaha je, že když se dostane do buňky, vyruší mitochondriální respiraci, buněčnou respiraci, takže jde o proces uvnitř našich buněk, který je zodpovědný za spotřebovávání kyslíku k produkci energie. Když se tento mechanismus vyruší, pak se kyslík nepřemění na vodu, ale na jakýsi meziprodukt, kterému se říká „reaktivní forma kyslíku“. A tato reaktivní forma, jak už to jméno napovídá, může reagovat s čímkoliv, včetně DNA, takže může způsobit poškození DNA a našich buněk. To je něco, co se také děje u vystavení se ionizující radiaci. Gamma záření, rentgen, typicky používané při léčbě rakoviny, lymfomu apod., to ionizující záření v pacientovi způsobí rozpad vody na reaktivní formy, včetně reaktivní formy kyslíku.

    To pak působí poškození DNA. Takto radiace působí. Nejdřív se rozpadne voda a ty reaktivní produkty potom chemickou cestou způsobí poškození vaší DNA. A teď musíme předpokládat, že stejně jako u této radiace, kde je stanovena maximální dávka, kterou člověk může přežít, je také maximální hranice u těch kationových lipidů vyskytujících se ve vakcíně. To znamená, že celoživotní množství těchto mRNA vakcín, které jste schopni tolerovat, než zemřete, je limitované. My to množství neznáme, protože jednoduše ještě nemáme dost experimentálních údajů. To je vlastně jeden ze skandálů této vakcíny, že se nikdy neprovedly pořádné toxikologické studie, než byla distribuována globálně. Ale můžeme si být jistí, že ta maximální dávka těchto vakcín, co jste schopni tolerovat, než vás to zabije, je limitovaná. Ať už je to 10 dávek, 8 dávek… to nikdo neví.

    Samozřejmě to bude individuální, stejně tak jako s gamma zářením je to variabilní, ale princip je, že každý bude mít svůj vlastní limit, za který nemůže jít. A je nutno podotknout, že Moderna a Pfizer teď mají v plánu použít mRNA technologii nejen u Covidu, ale prakticky u kterékoliv jiné vakcíny. Bude tam docházet k reaktivaci různých virů, protože spousta lidí nosí viry v sobě, ale jejich imunitní systém je drží na uzdě. Ale když něco ten imunitní systém oslabí, což je jeden z efektů kationových lipidů, mohou tyto viry znovu propuknout. A lidem pak bude nabídnuta mRNA vakcína na tento problém, takže oni v podstatě tu toxicitu naakumulují.

    Bez ohledu na to, na který antigen je zacíleno, ta technologie s lipidy bude vždy stejná. Alespoň ten princip. Takže z toho problému nebudeme mít východisko. Tohle je technologie, která je navržená k otravě lidí, o tom není pochyb. To je můj uvážený názor, jakožto doktora medicíny, co pracuje v biochemii, učí farmakologii a toxikologii. Tohle je tedy můj názor na tohle téma.

  29. Obyvatel daj sa prosím ťa čím skôr liečiť. Trpíš paranoidnými depresiami spojenými so schyzofréniou. Možno sa už liečiš, neviem. Ale urob to pre svoju rodinu, tebe je dobre, ale tvoje okolie trpí tvojou diagnózou najviac. Ten tvoj doktorko vyššie citovaný je niečo ako náš Bukovský, exhibicionista túžiaci po pozornosti a sláve. Ešte že tam spomenul ten röntgen, ozaj, bol si niekedy na röntgene? Ak áno, tak už máš dávno zmenenú DNA😀

  30. a ešte ozaj, tá univerzita sa od neho dištancuje a vstup na ňu je iba pre očkovaných a to má cez desať risíc študentov😉

  31. Paska,po tlaku rodiny? Po roku? Taraj.
    V juli prijal Sukl hlasenie o podozreni a v oktobri setrenie uzavrel ako moznu pricinu umrtia po ockovani. 15. Jula zomrel. Ty rok.
    A u Virsika bol jednoznacne suvis s ockovanim vyluceny. Uz si konecne otvor tu svoju mysel.

  32. Potvrdila
    V piatok (22. 10.) nám boli doručené závery patologicko-anatomickej pitvy, na základe ktorých bolo hlásenie doplnené a prípad uzavretý. Vzhľadom na časovú súvislosť s očkovaním nemožno vylúčiť, že očkovanie prispelo k rozvoju komplikácií základného ochorenia pacienta a k následnému úmrtiu. Kauzálnu súvislosť s očkovaním preto ŠÚKL uzavrel ako možnú,“

  33. Jozef, nemožno vylúčiť, že očkovanie prispelo… Záver je taký, že to je možné. Nie je však definitívne skonštatované, že očkovanie prispelo. Iba to nemožno vylúčiť. To je hra so slovíčkami, ale je to dosť rozdiel.

  34. ŠUKL eviduje aj potvrdené úmrtia. To sú prípady, kedy sa priamo konštatuje príčinná súvislosť. V obyho prípade sa konštatuje iba to, že to nemožno vylúčiť a nepočíta sa medzi potvrdené prípady.

  35. 😁Nastacim sa cudovat vasej naivite a viere v sukl. V Čechách maju aspon trosku sudnosti k vlastnemu obyvatelstvu a podavaju im pravdivejsie informacie o umrti a spojitost umrtia s ockovanim. Tak priznali cca 150 umrti na 15mil. obyvatelstva a u nas na 5mil. obyvatelstva sa deje zazrak, ked priznali len moznu súvislosť u asi 5 ci 7 úmrtí. Tak kurva Sk ma skoro najvecsiu umrtnost v eu ale priznali mozne umrtie po ockovani len 5 ci 7 ludi. Tak to je pravdivý informačný grc. Ale vidim ze vasa viera je silna😂

  36. Tak presnejsie aby si sa lepsie odbavil. Cesko cca 11mil. Sk cca 5.5mil. Tak ci onak to nic nemeni na situacii úmrtnosti v spojeni s ockovanim. Je to zazrak na sk uveritelny iba pre takeho tupca ako si ty.

  37. Jaro tu mas video. Je dost dlhe ale prosim doporucujem si ho pozriet. Je fakt dobre od zaciatku az po koniec. Uzko nadvezuje na link co som sem dal. Neviem ake maz vzdelanie ale v tom videu su všetko odbornici ktori na rozdiel od teba vedia o com hovoria a co tvrdia. Mozno ked si to pozries tak pochopis ze liečiť by si sa mal ty.

    https://youtu.be/uSktIhCdDos

  38. Oby, ako je možné, že dokážeš poukazovať na tých čo zomreli po očkovaní a nie aj na tých, ktorí zomreli preto, že zaočkovaní neboli? Máš pocit, že počet zomrelých po očkovaní je vyšší ako zomrelých neočkovaných?

  39. Oby 120 sa ti zdá megaobr číslo, ale od tých tvojich 27000 v EU to má stále ďaleko, zatiaľ si zdroj stále nedal. Tvoje videá samozrejme nepozerám, ja som psychicky zdravý na rozdiel od teba a mám svoj rozum. Podľa teba sú tisíce svetových vedcov podplatených farmafirmami, iba tých tvojich pár sa uplatiť nedalo. Škoda reči sa s tebou o tom baviť. Si vrah, si zodpovedný za tie desiatky mŕtvych momentálne u nás každý deň. Nech sa ti s tým pocitom dobre zaspáva. A ešte k tomu prevezenémubdo inej nemocnice, o ktorom si povedal, že ten aspoň bude žiť. Choď sa na neho prosím ťa pozrieť, ale daj si pred tým nejaký oblbovák, aby si ten pohľad zvládol.

  40. A ešte k tomu môjmu vzdelaniu, samozrejme VŠ, aj manželka a moje deti, stačí? Sle to si myslím, že nie je dôležité, stačí rozmýšľať a mať k tomu aj reálne skúsenosti.

  41. K tym preverovanym umrtiam….
    Sukl preveroval celkom 125 nahlasenych podozreni, ztoho bolo potvrdenych ako moznych resp. pravdepodobnych 7 a este jeden sa preveruje.

  42. Jaro vrah si mozno ty ale urcite nie ja. Ja na rozdiel od teba nikomu nic nepicham. A to ci a co si kto da do seba pichnut je kazdeho slobodna vôľa a osobna vec. A keby si nebol taky tupec a pozrel si to video tak by si zistil ze v tom videu komunikujú odborníci ktorým ty pravdepodobne nesiahas ani po gule. Napriklad je tam PROF. MUDR. HRUŠOVSKÝ ŠTEFAN, CSC., DR. SVS. a dalsi ale tu su asi potom podla teba tiez vrahovia lebo Jaro je najmudrejsi vakcinacny spasiteľ. A mimochidom som stravil niekolko týždňov na onkologickom oddeleni a viem ocom to je tak tu netrep tie tvoje hluposti.

  43. Matovičove ovečky opichané ak si nájdete čas,tak sledujte dokumentárne filmy. Stále to opakujú dokola,teraz na Prima ZOOM.
    Ja som zatiaľ videl dva. Ten jeden je o tabakovom biznise ako od konca 2.sv. vojny klamali ľudí že fajčenie je úplne neškodné,je to iba dym… klamali všetci,teda od politikov,lekárov,vedcov aj hercov. Lebo všetci dostali dobre zaplatené.
    Falšovali testy,kúpili si aj novonárov a to trvalo celé desaťročia kým sa prišlo na to že fajčenie vôbec nie je neškodné.
    A dnes dávali zasa o azbeste. Aký je neškodný veď je to iba stavebný materiál… a robotníci čo s ním robili kapali na rakovinu ako muchy po Biolite ! Výrobcovia azbestu nehorázne zarábali,tak prečo by s tým mali prestať,že ?
    A tak isto je to aj s tými „vakcínami“ Je to len kšeft,nič iné ! Možno sa po pár desaťročiach naši potomkovia dozvedia ako nás zasa klamali.
    A teraz ma zožerte !

  44. Daniel rovnako môže niekto o 20 rokov zistiť, že dnes neškodný napr. betón, Ytong, tehla, ale aj jablko a pomaranč, sú vlastne smrteľne nebezpečné… Používaj prosím ťa viac svoj rozum a nepozeraj dokumenty, ktoré sa dajú natočiť tisíc spôsobmi, veď to tak stále tvrdíš, že treba používať svoj mozog.
    Obyvatel, tento p. profesor, pokiaľ viem, je hepatológ, teda odborník na žlčník, pečeň, pankreas. Nemá nič spoločné s vakcínami a vírusmi. To môže rovnako do toho kecať aj psychiater, je to rovnako ďaleko. Čítaj a pozeraj skutočných odborníkov, ale to sa ti nehodí do tvojej zákernej hry oblbovať ľudí. V tom si vrah, že oblbuješ sprostosťami okolie, presviedčaš ich neočkovať sa a tým ich odsudzuješ na smrť alebo následky z covidu. Prečo to robíš? Veď sa neočkuj, tvoja vec, ale prečo k tomu nútiš ostatných?

  45. Jaro ale to nie sú filmy natočené režisérom a hercami. To sú filmy o realite ! Aj o špenáte sa takmer 100.rokov tvrdilo aký je strašne zdravý a potom sa zistilo že to tak nie je.
    Už na pohľad je zjavné že tie „vakcíny“nemajú nijaký účinok… čo ste už všetci slepý ?

  46. Raz mi babka povedala,že si na fcb prečítala, že pri ockovani nás budú tou vakcínou čipovať 🤣🤣🤣minule som išla do Lidlu, len som priložila pleco a zistila som že sa dá platiť bezkontaktne nie len kartou🤭🤭🤭

    Prosím vás,dúfam ze to každý pochopí ze to je napísané ironicky. Pretože niekedy sa dá na blbú AKCIU reagovať iba blbsou REAKCIOU. K

    Keby vám ľuďom, co tak hlasate na plné hrdlo ze ockovanie je zbytočné, lezal niekto srdcu blízky na JIS, mal v sebe 1mil hadice a prognóza by bola ze tento stav prežije 1 z 10 tak si myslím ze by každý zmenil názor.

    A vy co tu píšete a všetko sabotujete tak miesto videii na YouTube ktoré sú natočené s témou napr.Covid je len silnejšia chrípka, Covid je vymyslený, Ockovanie je zbytočné…atď.,pozrite si radšej niečo o tom ako to prebieha na oddeleniach, aká je rekonvalescencia ľudí po Covide, ako sa učia znovu dýchať, ako dlhodobo chodia na rehabky, ako niektorým vypadali vlasy atd.

    A zapamätajte si ze zmeniť názor na ockovanie nie je hamba, zmena názoru znamená ze máš racionálne myslenie, myslíš aj na svoje okolie nie iba na seba a ze sa snažíš pomôcť v týchto časoch..

  47. ludia uveria kde comu, ale ked nastane hlad a mozog nie je otraveny prezieranim sa, pridu k rozumu 😛 (snad bude poriadna zima:))

  48. A tych 38 slovakov co dnes a stale denno denne zomiera len na rakovinu tak tí mali co robiť aby nezomreli? A kde su este denne umrtia infarktove a poražkove a dalsie. A teraz v Irsku kde je zaockovane skoro vsetko obyvatelstvo asi 92% tak teraz tam zomiera v nemocniciach asi 30 plne zaockovanych denne. A nemocnice im zaplnaju len zaockovani obyvatelia.

  49. Od Obyvatela zdroj nepýtaj, dodnes hľadá tých jeho 27000 mŕtvych z očkovania. Jeho zdroje sú otvoreniejehomysle a podobne. On ešte stále nepochopil, že tých 170 na pľúcnej ventilácii sú iba neočkovaní a myslím že sa dobre schováva, aby mu niekto z ich rodinných príslušníkov neprišiel dať po papuli, že ich nahovoril neočkovať sa. Takmer všetci čo sú teraz v nemocnici, tak ľutujú, že sa nedali zaočkovať, ale čas už nevrátia. Bezsenné noci má Obyvatel, ráno musí byť dobre spotený, chudák.

  50. Jaro si si istý že všetci na ventilácii sú neopichaní ? Si predstav že môj bratranec je 2X opichaný a ešte nedávno sa mi posmieval že ak to mňa chytí,mám po prdeli a on je za vodou… a už je na ventilácii.
    Kto tu koho ťahá za nos ?
    Ak má niekto dobrú imunitu tak sa ho ani chrípka nechytí a čím viac si dáte napichať tej gebuziny,tým budete mať slabšiu imunitu !
    Tak šup šup na tretiu dávku a po novom roku na ďalšiu a ďalšiu…

  51. Daniel, nekrič hop. Ak sem prestaneš jedného dňa prispievať, budeme vedieť prečo… A to ti nič zlé neželám. Zato to opichancom už neraz.

  52. Anonym 20:18 ja nekričím hop ! Len už dlhšiu dobu poukazujem na to,že tie vaše skvelé „vakcíny“ stoja za hovno a je za tým iba kopa peňazí pre farma firmy,nič iné.

  53. Nemocnice neoperuju, vsetky na slovensku su dnes zahltene covid pacientmi, ktory z 80% su neockovany. Delta variant je nasobne infekcnejsi. Caka nas tvrdy lockdown a humanitarna pomoc. Spajat covid s vladou je zaostalost stredoveku. Spochybnovat ucinky vakcin je vlastizrada je to najhorsie poskodenie slovenska ake sa nam mohlo stat. Denne zomiera dnes 30 ludi to je vysledok z pred dvoch tyzdnov, vysledkom dnesnych dni bude stovka denne. Diskutujuci nadomnou je klasicke hovado z LSNS zavistlivy na peniazoch. Vo svojom imaginarnom svete bojuje proti systemu sebaposkodzovanim. Primitivne tupe nazory siriace sa sietami nicia tuto krajinu rychlejsia ako Ficova vlada. Zaockovanost 45% nas vyjde velmi draho.

  54. ???

    Epidemie neočkovaných? Velká Británie právě publikovala nová čísla, 70% pacientů na JIPkách jsou očkovaní lidé a téměř 83% všech úmrtí na COVID-19 za 39. až 42. týden pochází z řad očkovaných Britů! A neočkovaní Britové tvoří 49% nově nakažených, zatímco očkovaní tvoří 51% nově nakažených

  55. Anonym 9:52 očuj ty primitív schovaný za počítačom,konkrétne tebe som niečo urobil keď tu na mňa kydáš kadejaké nezmysly ? Dojdi mi to povedať do očí !
    Chudák ako ty na to nemá gule ani odvahu,že ?

  56. Ty opichaný primitív,týkalo sa to teba ? Ty nič iné nepíšeš iba urážky,nadávky a výmysly. keby si sem napísal niečo zrozumiteľné a týkajúce sa diskusie,nepoviem ale ty si iba arogantný spratek čo sa hrá na dôležitého. Prajem ti pekný deň !

  57. Danielko nebud vztahovacny..ale to keby si ty napisal nieco zrozumitelne tak ta ludia nevolaju takymi pravdivymi pomenovaniami 😀arogantny asshole

  58. Obyvateľ ja predpokladám, že základnú školu si dokončil. Myslím, že niekde od piatej triedy si už nestíhal a jediné čo si chápal bol kotúľ vzad.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img