ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Na D1 a R1 vzletovú rýchlosť nedosiahli. Audiny zostali na zemi, aj s pokutou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   V priebehu týždňa policajti namerali 2 vodičov, ktorí si asi nevšimli, že nie sú na letisku ale na ceste. Obom sa ich rýchlosť odrazí na peňaženkách.

Prvý vodič sa vraj ponáhľal na stretnutie. Na aute Audi A6 ho minulý utorok, krátko po 20:00 h, policajti namerali pri rýchlosti 188 km/h. Na úseku diaľnice D1 tak prekročil povolenú rýchlosť o 58 km/h. To, že 24 ročný vodič na schôdzku meškal, policajtov neobmäkčilo. Na mieste mu uložili pokutu, ktorú hneď aj zaplatil.

Českému bratovi zas príde náš pozdrav domov do schránky. Na úseku diaľnice R1, na 3.000 km v smere do Trnavy, kde je rýchlosť znížená na 110 km/h, si to v pondelok poobede valil rýchlosťou 180 km/h. Vodiča auta Audi RS7 s českými značkami policajti riešia formou tzv. objektívnej zodpovednosti.  

Množstvo koní pod kapotou nie sú zárukou nesmrteľnosti. Preto apelujeme najmä na vodičov silných strojov, aby mysleli na svojich blízkych ale aj na všetkých ostatných. Stačí sekunda a stane sa nehoda, ktorej následky môžu byť tragické. Zodpovednosť za životy a zdravie nevinných aj svoje vlastné, pri hazardnej jazde, nesiete vy.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takáto arogancia vodičov narastá a ešte aj bude, nakoľko našich vládnych činiteľov to nezaujíma, oni majú iné starosti : koho odvolať… Ako povedala Kelišová : oni sa na to vyprdnú.

  2. Vy debilný policajti,snažíte sa byť vtipný s tými vašimi článkami,pritom robíte zo seba idiotov väčších ako ste.Takým čo rozdávate akože velké pokuty žiadnu ujmu nespravíte.Tí vám vytiahnu hrču peňazí s ktoréhokoľvek vačku,a potom sa na vás smejú aký ste drbnutí

  3. pre Milan 27. októbra 2021, 16:38

    Aké iné sankcie by podľa teba mali policajti uplatňovať, ak tie pokuty nie sú pre vodičov žiadnou ujmou? Skús navrhnúť, ale aby to bolo v rámci zákona. Ďakujem

  4. Anonym.. A čo tak verejno prospešné práce?
    Daj tým frajerom vyzbierať odpadky po meste alebo vyčistiť brloh po bezdomovcov za podmienku, že inak mesiac v lochu a kukal by si, že jak sa bude poctivo dodržiavať MPR-ka.
    Tento trest zo západu vám nejak ušiel..
    Za to pokuty podľa životnej úrovne by ste dávali. A pýtam sa.. O čo horší je pracháč na Audine, ktorý prekročí MPR o 20 KMH oproti „chudákovi“ na hnilej felde, ktorý spôsobí to isté??

  5. Anonym 27. októbra 2021, 19:05.zmeniť zákon naspäť tak ako bol predtým. ZOBRAŤ PAPIERE. teraz je to, Máš prachy môžeš všetko.

  6. Keby tí majitelia áut neboli typické socky v tej rýchlosti už mohli v aute od nášho Pištíka Kleina aj lietať. Keď oni chudáci nemajú naviac …

  7. Anonym 19.05,viem na čo narážaš,samozrejme že policajti môžu dávat pokuty len v rámci zákona,ale načo dávajú na internet tie priblblé články o vzletovej rýchlosti na letisku,o penaženkách,o českom bratovi,o meškaní na schôdzku a pod..Keď si myslia,že sú srandovní,tak sú na veľkom omyle,iba robia zo seba idiotov.A k tomu zákonu-pokým sa budú dávat iba pokuty tak sa nič nevyrieši,taký čo má na drahé auto,má aj na pokutu,tam treba brať vodičáky,alebo basa natvrdo,iné nepomôže.

  8. Pre Vodič 27. októbra 2021, 19:44

    Pozri si v zákone, za akých podmienok sa môžu uložiť verejnoprospešné práce. Na návrh páchateľa priestupku…

    Pre Bohuš 27. októbra 2021, 20:16

    Máš pravdu, ale chcel som vedieť aké sú možnosti podľa v súčasnosti účinného znenia. Takže zatiaľ je to len o pokutách, ktoré tým kreténom neuškodia.

    Takže veľa možností policajti dnes nemajú, akurát má zaráža, že nejaký vypatlaný Milan im nadáva, hoci nemá ani poňatia o možnostiach sankcií.

  9. Anonym,neslúžiš náhodou na KR PZ Trnava,a nie si náhodou autorom tých primitívnych článkov?Lebo sa ta to nejak dotklo😃😃😃

  10. Diskutujuci ! Skúste sa vzdy pred zacatim pripevku pochvalit ake auto a s akým motorom vlastnite ( prip. ŠPZ ) a potom začnime diskutovat . Aby sme si mohli urobiť vlastný nazor kto , ako , o čom a prečo diskutuje. ĎAKUJEMe

  11. Admin fantasticky si ma pobavil ! Ty chceš aby sa tu čítajúci priznali k svojej identite ? Cha cha chááááá ! Tu sa všetci volajú iba Anonym Anonym Anonym…. a zopár jedincov si sem dáva vymyslené meno… sú to hrdinovia ale iba za počítačom. Inak sú to uprdnutí zbabelci a kopa sračiek. O sebe ti neprezradia vôbec nič,strach im to nedovolí.

  12. Anonym 27. októbra 2021, 21:36.zaujímalo by ma prečo ten zákon zmenili .či takto nazbierajú viacej €.ako keď by vodič nemal VP.Ako môže štát už dopredu rátať v rozpočte s pokutami?A toto sa týka mýta,nalepiek, stk,ek ….. hlavne aby sa sypali „euráče do kešeňi“ pre našich ľudí

  13. Anonym 11:42 . Na zaklade Vasich informacii sa podarilo český kamion zadržať . Vodič bol nasledne podrobeny dychovej skuške s negativnym vysledkom. Za tento skutok mu bola ulozena pokuta 200€ v blokovom konani.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img