ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Trestné oznámenie pre únik nahrávok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V súvislosti s únikom nahrávok Prezídium PZ SR zaslalo vyjadrenie dočasného prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana:

„Vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry z tímu Očistec podal trestné oznámenie na úrade inšpekčnej služby ministerstva vnútra Slovenskej republiky v súvislosti s únikom nahrávok.“

 

zdroj: Prezídium PZ SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zdá sa, že moc, majú stále v rukách komunisti. Toto sú praktiky ŠTB. Ako vlastne funguje polícia komu slúži? Takto fungovalo nemecké gestapo.

  2. Miroslav Bödör im robil nosiča – mulu!!! Akcie všetkých tam zúčastnených doktorov prudko klesli. Budú musieť byť lacní veľmi lační.

  3. BIletar , viberac vstupneho na diskotekach v Nitre , nicoho nic si sedi z Fickom za jednym stolom dohaduju biznis , bili sme ho ako panaka ked sa skaredo pozrel na nas Seredanov , ako hlboko klesol Ficko z takou osobou pracovat ?

  4. Ziskanie nahravok je legalne. Ich unik mediam moze byt problem. Nie sice pre jej legalnost, ale pre dalsie vysetrovanie.

    Vzhladom na korupciu v policii, na prokurature a v justicii ale chapem aj umysel „pustit“ nieco mediam, aby nikto nemohol / mal narocnejsie zastavit vysetrovanie, ktore evidentne smeruje velmi, velmi vysoko.

    A to viem o com pisem – mam osobne skusenosti s krytim nezakonneho konania kompetentnymi organmi. Tazko si moze bezny clovek predstavit situaciu, kedy prakticky cokolvek jedincom prejde. To je uroven bananovej republiky tretieho sveta – ano, az tam skorumpovani policajti, prokuiratori a sudcovia Slovensko dostali.

    Preto je dolezite, aby verejnost vedela o nahravkach stretnuti, ktore su v demokratickej spolocnosti neprijatelne. Nie je myslitelne, aby takato sebranka instruovala svedka pred vysluchom, ako ma vypovedat, aby „rozbil“ vypovede inych ludi a navadzat svedka na vypoved, na „koho co hodit“.

    Toto je problem aj pre samotnych advokatov.

    Ucelove klamanie svedka – inak zastavajuceho najvyssiu volenu funkciu v meste – pred sudom v pozicii svedka mam zadokumentovane. Podle a zakerne spine s kontaktami zneuzivajuce svoje postavenie su ZIAL na Slovensku bezne.

  5. Pán Majko,takto to tu na Slovensku funguje už 30 rokov a bude aj nadalej.Nakoniec,sami sme to chceli,keď sme v 89tom štrngali s klúčami.

  6. Určite je namieste otázka legálne získanie, nakoľko sudca povolil odposluch vo veci pytliactva.
    Cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami.
    Zase dvojaké metre.

  7. Čo to tu trepete aj Majko aj Jozef,Za čo by ich mali stíhať? To Vás netrápi,že sa odpočuvaju opoziční poslanci,právnik jedného obvineho?Veď to je ten najhlavnejšie zločin.To ,že im vlezu do súkromia? Ako oni môžu niečo ovplyvňovať ? To už sme ozaj všetci takí hlúpi a otupeli.Mysa spamatame,až keď bude ozaj neskoro.

  8. Jozef,to čo je na Tom trestného? A ktorého svedka myslíš?Kaliňák je právnik,a to čo hovoria hovorí Fico na každej tlačovke.V EU,a vlastne na celom svete sa opozícia už najmenej 20 rokov nikde neodpocuvala.Preco si nekomentoval legálne odposluchy tých štyroch.?To ste prešli len tak.To je číre zlo,a to zlo sú M.L.M.A dokiaľ Ti a ich poskokovia budú hrdusit Slovensko,tak si buďte istí,že nastolite zase vládu smeru na 20.rokov,a to už sme nechceli.

  9. pre Anonym 27. októbra 2021, 9:25

    Klamať môže obvinený, tomu môžu dávať inštrukcie ako môže vypovedať. Ale inštruovať svedka? Svedok má úplne iné postavenie. Svedok má vypovedať o tom čo vnímal svojimi zmyslami, čo videl a počul. A k tomu mu nikto nemusí robiť inštrukcie. Alebo podľa teba áno?

  10. Anonym 9,43, škoda sa o tom s Vami bavit,zločin je to odpočúvanie,a keď si myslíte,že ten váš argument je trestný čin,tak podajte trestné oznámenie.Co sa tu budem točiť stále dokola.Vy si ani neuvedomujete,čo sa vlastne stalo.Je to ťažký,ale ozaj ťažký prešľap,demokracia dovidenia.

  11. 9:55 tak ty tvrdíš, že kamera na ulici nahrá vraždu s tvárou vraha, ale zločincom podľa teba je ten, čo to nahral a nie ten vrah?

  12. Pan. Majko, zrejme sa vám páčia praktiky ŠTB. Pochybujem že nahrávka je legálna, a už vôbec keď to niekto vyniesol od policie skôr ako to bolo vyšetrene. Podľa mňa je to špinavá hra znevažovanie policie. Režisérom je zrejme pán špeci prokurátor. Ak to mohli byť dôkazy teraz je s toho fraška.

  13. Anonym 10.05 a ešte niečo,daj si namontovať kamery do svojej spálni,možné je,že aj na Teba niečo nájdu.To ozaj nechápeš,čo sa tu robí?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img