ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

19 ročná agresorka sa prerátala. Za útok na policajta skončila na súde

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Vyšetrovateľka z Dunajskej Stredy obvinila mladú ženu z prečinu útoku na verejného činiteľa. Policajti ju riešili v tzv. superrýchlom konaní  a dnes sa postavila pred sudcu.

Policajti zo Šamorína boli, cez víkend, privolaní k miestnemu nočnému baru, kde malo dochádzať k rušeniu nočného pokoja. Nakoniec museli pacifikovať mladú útočníčku, ktorá si „zarobila“ na riadny problém.

Policajnú hliadku požiadala o súčinnosť, v sobotu skoro ráno, mestská polícia. Počas toho, ako sa policajti rozprávali so 42 ročnou ženou, im jej 19 ročná dcéra vulgárne nadávala. Dôvodom mal byť údajný útok na jej brata, ešte pred príchodom polície. Dievčina zrazu vykročila spoza bezpečia matkinho chrbta a zovretou päsťou trafila do tváre člena hliadky. Na výzvy, aby sa upokojila a prestala byť agresívna nereagovala. Neustále hliadke nadávala a snažila sa ich ďalej napádať. Policajti boli nútení ju spacifikovať a nasadiť jej putá. Následne ju eskortovali na policajné oddelenie. Pri útoku policajt utrpel zranenie, ktoré si vyžiadalo jednorazové ošetrenie.

Páchateľovi takéhoto útoku môže, v zmysle zákona, hroziť trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dobre ju nechali vydusit v cpzke 3dni. Musela skrabat sceny a lizt po strope. Fuj dpc, ked to ma v hlave aspon 1mm v poradku tak uz bude posluchat.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img