ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

ŠKF Sereď: V zápase so Žilinou sa zrodila remíza

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠKF Sereď /  12. kolo Fortuna ligy 2021/2022:

 

ŠKF ORION TIP Sereď – MŠK Žilina 1:1 (1:1)

Góly: 1. Kadlec – 23. Minárik

ŽK: Haša – Nemčík, Rusnák

ČK: 37. Morong (Sereď)

Rozhodovali: Smolák – Bednár, Vitko

Divákov: 140

 

ŠKF ORION TIP Sereď: Yakubu – Kadlec, Ljubičič, Roberto Dias, Morong – Dani Iglesias (84. Machuča), Potoma, Gatarič (46. Popovič) – Karrica (71. Yann Yao), Haša (71. Radič), Jureškin. Tréner: Juraj Jarábek

 

MŠK Žilina: Petráš – Anang, Minárik, Nemčík, Sluka – Ďuriš (74. Slebodník), Fazlagič, Bičachčjan – Rusnák (46. Iľko), Paur, Goljan (65. Jánošík). Tréner: Peter Černák

 

KOMENTÁR ZÁPASU:

 

Sereď gólovo udrela už pred uplynutím prvej minúty, Kadlec si nabehol do šestnástky, priťukol si s Hašom a umiestnil strelu k vzdialenejšej žrdi – 1:0! Aktivita domácich pokračovala aj v 12. minúte, k odrazenej lopte sa v šestnástke dostal Karrica, ale jeho strela zo záklonu bola slabá a Minárik stihol zakročiť. Vyrovnanie prišlo v 23. minúte, keď Paurova lopta z priameho kopu našla na zadnej tyči voľného Minárika a ten hlavou prekonal brankára Serede – 1:1. V 37. minúte chcel Morong odkopnúť padajúcu loptu, avšak trafil atakujúceho Bičachčjana do tváre a keďže bol posledný hráč domácich, rozhodca Smolák ho vylúčil.

 

Druhý polčas sa od úvodu niesol v znamení tlaku Žiliny, ohrozenie brány Serede prišlo však až v 69. minúte, keď z diaľky vystrelil Bičachčjan. Legionár z Arménska mohol skórovať v 82. minúte, jeho strela z vnútra šestnástky mierila vysoko nad bránu. Gól nedal ani Ljubičič, keď po centri Kadleca mieril v 85. minúte vedľa žrde. Hoci Žilina hrala viac ako polčas v početnej výhode, proti Seredi získala po remíze 1:1 iba jeden bod.

 

HLASY PO ZÁPASE:

 

Juraj Jarábek – tréner ŠKF ORION TIP Sereď:

“Chcem chlapcom vysloviť absolutórium, pretože Žilina má výborným tím, aj keď sa jej nedarí. Mali sme výborný vstup do zápasu, gól na 1:0, mohli sme pridať aj druhý, ale my rozdávame darčeky a prišiel zbytočný faul, štandardná situácia, nedorozumenie a trest v podobe gólu Žiliny. Škoda aj naivného vylúčenia, cítili sme, že by sme mohli vyhrať, červená karta nás pribrzdila. Každopádne, bod je pre nás dobrý, vážime si ho.”

 

Peter Černák – tréner MŠK Žilina:

“Duel sa mi hodnotí veľmi ťažko, v prvej minúte sme inkasovali. Dokázali sme vyrovnať, prišlo vylúčenie, zápas to ovplyvnilo a dostali sme sa do početnej výhody. Hoci sme mali územnú prevahu, Sereď bola kompaktná, ťažko sme sa dostávali do streleckých príležitostí. Opäť nám zlyhala predfinálna a finálna fáza, to sa opakuje rovnako ako v minulom zápase.”

 

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img