ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Antirúškoví „hrdinovia“ z Prievidze: Muž bez rúška ziapal na policajnú hliadku a fanúšik Chemtrails Alesio si všetko nahrával

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM|  Ich revírom sú sociálne siete. Ich výklad zákonov je nulitný. Ich životný boj nie je ohraničený rúškom ani respirátorom. Sú v nasadení vo dne v noci. Bojovníci, ktorí nechcú ukázať občiansky preukaz.

Užívateľský profil Alesio Reisel zverejnil na Facebooku video zo služobného zákroku voči osobe, ktorá doslova vyhľadáva policajné hliadky, dôkazom sú aj videá na Facebooku z minulých dní. V tomto prípade však autor videa manipuluje s faktami a jeho jediným cieľom je vyvolávanie emócií.

Zdroj videa: https://www.facebook.com/alesio.reisel.90/posts/586195109299861

ČO SA REÁLNE STALO
Opýtali sme sa Polícia SR – Trenčiansky kraj na zásah policajtov v Prievidzi a zistili sme nasledovné: Hliadka polície OO PZ v Prievidzi bola na základe oznámenia vyslaná na Okresný úrad, kde sa mala nachádzať osoba, ktorá si mala odmietnuť prekryť horné dýchacie cesty a tiež mala odmietnuť opustiť budovu. Policajti opakovane vyzvali túto osobu, aby si prekryla horné dýchacie cesty a po márnej výzve osobu vyzvali v zmysle zákona na preukázanie totožnosti. Pretože osoba nevedela hodnoverne preukázať svoju totožnosť, bola v zmysle zákona predvedená na Obvodné oddelenie PZ. Keďže osoba kládla odpor, policajti použili v zmysle zákona donucovacie prostriedky.

ZA VŠETKO SI MÔŽE SÁM
Z videa je dokonca zrejmé, že muž sa neustále správal arogantne, zvyšoval hlas a miestami odmietal spolupracovať s policajtmi. Rovnako ignoroval povinnosť prekrytia horných dýchacích ciest
Podľa opisu udalosti si za všetko môže tento muž sám. Absolútne zbytočne si skomplikoval svoj deň. Od začiatku sa správal arogantne a nemal záujem s policajtmi komunikovať. Vyjadroval sa v zmysle, že pre neho žiadne pravidlá neplatia a nech mu ukážu zákon. Policajti denne vykonávajú tisíce kontrol, pričom takéto arogantné správanie je výnimočné. Občania sú v drvivej väčšine prípadov chápaví a bez akýchkoľvek problémov s hliadkami slušne komunikujú.

PREČO ALESIO REISEL PODAL PRIEBEH UDALOSTI INAK?
Potreba zaujať? Získať lajky? Ťažko povedať. Táto osoba však očividne rada prispieva aj do skupiny Chemtrails Slovensko.

Každopádne video aj s popisom od osoby Alesio Reisel
➡️ Vytvorilo z arogantnej osoby obeť,
➡️ skreslilo štandardný postup policajtov na neprimeraný zásah voči nevinnej obeti,
➡️ navodilo dojem, že policajti preháňajú a utláčajúc verejnosť,
➡️ samozrejme komentovanie je na príspevku vypnuté,
➡️ a to hlavné na koniec: vyvolať vášne a získať čo najviac lajkov a zdieľaní na svojom účte na FB, aby začal prežívať pozitívne emócie (pocit dôležitosti, uznanie, pocit schopnosti “vzdoru autoritám”).

SLOVO NA ZÁVER
To, že tretia vlna je tu, plnia sa nám nemocnice a denne máme tisícové prírastky, si policajti nevymysleli. V tak kritickej situácii je nevyhnutné, aby polícia konala a podieľala sa na dohľade nad dodržiavaním mimoriadnych opatrení. Nosenie rúšok je to najmenej, čo občania môžu urobiť.

PLATNÉ VYHLÁŠKY ÚVZ
Už viackrát sme na našej stránke vyvrátili dezinformácie o údajnej neplatnosti vyhlášok Úradu verejného zdravotníctva. V právnom štáte platí prezumpcia správnosti rozhodnutí orgánov verejnej moci. Vyhlášky teda platia ak súd nerozhodne inak, bez ohľadu na subjektívne pocity „hrdinov bez rúška“.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 22. októbra 2021, 12:06 trochu ťa poopravím. Nie nad zákonom, ale nad vyhláškami. Ja sa tými vyhláškami riadim. Aby ma tu niekto neosočoval

  2. Je tu len jedna maličkosť dodať.Hrdinovia sú samozrejme Ti chlapci,čo zlikvidovali toho chudáka s barlou.Ked medium to tak chce,tak to tak bude!!!

  3. Do psej matere, kto nejde s nami je proti nám, alebo NEZÁISLÉ „SOL“ to nazve hoax, 50 roky minulého storočia sú opäť naspäť? Nikde som nezaznamenal že by maistream takto obhajoval aj zásah trnavských policajtov v Maduniciach, pričom tam „fetáčky“ ohrozili autom policajta a cestnú premávku z trnavy do madunícu. To nebol hoax?

  4. Plagiator z TT 23. októbra 2021, 9:43 – Vase postihnutie je evidentne Vazne, napoveda to uz pouzivany nick. To je ale Vasa vec, pokial svojim postihnutim neobtazujete inych, pripadne umyselne nazavadzate citatelov sirenim nepravdy.

    Vo svojom prispevku ste uviedol – citujem:
    „alebo NEZÁISLÉ “SOL” to nazve hoax, 50 roky minulého storočia sú opäť naspäť? “

    Chapem predpojatost, necakam suhlas, no zakladnu gramotnost a drzanie sa faktov tam, kde je spomenute moje meno alebo SOL, skutocne pozadujem.

    Preto pouzijem lepsie zrozumitelnu rec, ktoru by ste mohol pochopit aj Vy:

    Hej ty debil, pisat nezmysly vies, no citat Ta na zakladke nenaucili?

    Vysvetlenie: Na uvod uverejneneho materialu sa nachazda autor uverejnenej spravy. Tak sa to robi a u nas je to viditelne dokonca aj bez otvorenia samotneho clanku.

    Vyssia uroven poznania: ak teda zvladnete vyssie uvedeny zaklad, v nadstavbe (ale to si uz vyzaduje tu aspon ciastocnu gramotnost) pripominam, ze v uvode clanku pod ktorym prebieha tato diskusia je napisany ako autor:

    Hoaxy a podvody – Polícia SR

    Vrchol poznania: za ten u citatelov s Vasim intelektom povazujem poznanie, ze Policia SR, nie je noviny, ale autorita, ktora spravu vydala.

    A zaver pre debila neschopneho citat, zato aktivneho v pisani: Ak si casto chybal na hodinach SJ a vypadli Ti nejake pismenka, ktore Ti neumoznuju citat suvisly text, nespamuj nezmyslami toto medium.

    Verim, ze na sobotne predpoludnie by toto male vzdelavacie okienko mohlo stacit.

  5. Jozinko bud si uz tak zmagoreny alebo mas nasledkom vakciny uz degenerovany mozog v lebeni ty. Nateraz to bol invalid ale mozno o rok budes prave ty alebo ja ci Majko na jeho mieste. Takato brutalita policie je za hranou.

  6. Jozinko prave ze som videl to video. A je na nom jasne vidiet brutalitu policajtov voci invalidnemu cloveku. Okrem toho ze nariadenie, nie je zakon, toho tlsteho Mikasa a jeho uradu ktory ukazkovo vo svojej vlastnej inštitúcií nedodrziavaju svoje vlastne nariadenia, policia zasiahla brutalne. To bol predsa invalid a nie terorista aby ho hentak valali po zemi, vykrucali, dusili a potom ho nechali lezat na tej studenej zemi ako psa. To je brutalita. Keby ze ho zoberu pod pažu a vyvedu von tak si clovek povie ok ale toto co predviedli je katastrofa. Jozinko a to savo si akurat preventivne davam😂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img