ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Aj vy sa máte možnosť zapojiť do budovania oddychovej zóny

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Seredský skauti Vás pozývajú podieľať sa na vybudovaní oddychovej zóny Nábrežie Garbiarska. Najbližšia brigáda sa uskutoční už túto sobotu, 23.10. od 9.30

Oddychová zóna Nábrežie Garbiarska bude slúžiť všetkým, preto chcú skauti do jej budovania zapojiť aj verejnosť. Veria, že nábrežie bude nie len využívané a udržiavané, ale aj verejnosťou kontrolované a vydrží nám tak dlhšie.

Cieľom sobotnej brigády bude finálne upraviť terén, zasadiť nové stromy, zasiať trávu, vybudovať štrkový chodník, osadiť krmítko a búdky pre vtáčiky. Občianske združenie Vodný hrad bude osádzať infotabule k náučnému chodníku o vodných mlynoch na Váhu.

Podľa možností si treba priniesť: jedlo a pitie pre vlastnú potrebu, rukavice. Kto môže tak aj hrable, lopatu, fúrik, prípadne kovadlinové nožnice na dreviny alebo vyžínačku.

Oddychovú zónu buduje Občianske združenie Slovenský skauting, 82.zbor Polaris Sereď dobrovoľnícky, aj vďaka podpore Nadácie Slovenskej sporiteľne, mesta Sereď a Trnavského samosprávneho kraja a viacerým sponzorom.

Spoločne dokážeme vybudovať viac.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Videl som to v utorok. Ku všetkej úcte,kbrigadnikom ako málo stačí prezentovať Sereď -smutné -Galanta nakopala Sereď 10:0.A to nehovorím o malých obciach v Trnavskom okrese. Žiadne atraktívne miesta. Aj na cukrovarskej ulici, mohli spraviť fontánu, keď nespravili širšiu hlavnú cestu.,obzvlášť, keď sa odbočuje na vinársku ulicu.Strašne škaredé mesto. Niet sa čím chváliť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img