ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Duel v Zlatých Moravciach nerozhodne

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠKF Sereď /  11. kolo Fortuna ligy 2021/2022:

 

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble – ŠKF ORION TIP Sereď 2:2 (1:1)

Góly: 45. Čögley, 84. Kyziridis – 28. Yann Yao, 75. Gatarič (pen.)

ŽK: Tóth, Čonka, Kyziridis – Dani Iglesias, Haša, Ljubičič, Roberto Dias, Gatarič, Popovič

Rozhodovali: Ochotnický – Kmec, Zemko

Divákov: 391

 

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble: Kira – Chren (82. Gamboš), Tóth, Menich, Čonka – Mondek (86. P. Kolesár), Bednár, Čögley, Kyziridis – Ďubek – Yilmaz (71. Švec). Tréner: Ľuboš Benkovský

 

ŠKF ORION TIP Sereď: Yakubu – Kadlec, Ljubičič, Roberto Dias, Jureškin – Morong, Dani Iglesias (85. Machuča), Potoma, Yann Yao (68. Gatarič) – Haša (88. Radič), Karrica (85. Popovič). Tréner: Juraj Jarábek

 

KOMENTÁR ZÁPASU:

 

Už v úvodnej minúte sa v dobrej pozícii ocitol Morong, ktorého hlavičku Kira vytesnil na roh. Na dlhé minúty to bolo všetko, prišla však 28. minúta a s ňou vydarená akcia hostí. Morong unikol po pravej strane, posadil ideálny center na hlavu Yanna Yaoa, ktorý namieril presne k pravej žrdi Kirovej brány – 0:1. Vyrovnanie mal na kopačke po Yilmazovom priťuknutí Ďubek, jeho strela len tesne minula pravý dolný kút hosťujúcej brány. Domáci sa dočkali vyrovnania v 45. minúte, keď po skrumáži v malom vápne Čögley zblízka upratal loptu do siete. V nadstavenom čase prvého dejstva z malého vápna hlavičkoval Bednár tesne mimo.

 

Druhé dejstvo začalo obojstranne ofenzívne. V 50. minúte sa k odrazenej lopte na hranici malého vápna dostal Haša, ktorého gólovú strelu z bránkovej čiary odvrátil Tóth. V 57. minúte Ďubek rozohral rohový kop na prvú žrď. Chrenovu hlavičku Yakubu vyrazil. V týchto minútach domáci tlačili hostí pred ich šestnástku, avšak tam ich snaha končila. Prebiehala 75. minúta po problematickej ruke Tótha nariadil rozhodca pokutový kop a Gatarič ho s prehľadom premenil. V hektickom závere najskôr Yakubu vyrazil Mondekovu strelu. Vyrovnanie priniesla 84. minúta, Mondekov center zblízka upratal za Yakubuho chrbát Kyziridis.

 

HLASY PO ZÁPASE:

 

Ľuboš Benkovský – tréner FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble:

“Nemôžeme byť spokojní. Aj my chceme vyhrávať. Chceli sme tri body, opäť to však nevyšlo. Vpredu sa strašne trápime a potom inkasujeme lacné góly. Momentálne to nie je ideálne.”

 

Juraj Jarábek – tréner ŠKF ORION TIP Sereď:

“Chceme vyhrať každý zápas. Hráme dobrý futbal, zdolávame sa však vlastnými chybami. Mohli sme a mali sme dnes vyhrať. Bod máme, ale chceli sme tri. Góly, ktoré sme inkasovali, boli ako darčeky pre súpera.”

 

 

zdroj: skfseredfutbal.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img