ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Za nového riaditeľa NAKA bol vymenovaný pplk. Mgr. Branko Kišš

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|   K 15.októbru 2021 bol dočasným prezidentom PZ Štefanom Hamranom vymenovaný do funkcie riaditeľa NAKA pplk. Mgr. Branko Kišš.

Dočasný prezident PZ Štefan Hamran: „Branka Kišša poznám ako profesionálneho a zdatného policajta. Máme rovnaký pohľad na chod NAKA a je plne v jeho rukách personálna otázka príslušníkov NAKA. Chcem, aby naďalej bojovali s organizovaným zločinom a korupciou a ich výsledky boli dôkazom toho,  že polícia je na strane spravodlivosti.

Pplk. Mgr. Branko Kišš nastúpil do Policajného zboru v roku 1995, má ukončenú Akadémiu Policajného zboru. Ako vyšetrovateľ pracoval na závažných, organizovaných násilných a drogových trestných činoch. Pôsobil na Úrade boja proti organizovanému zločinu, prešiel si rôznymi stupňami riadenia a jeho posledné pôsobisko bolo na NAKA odbor Bratislava vedúci 1. oddelenia vyšetrovania. Má skúsenosti ako vedúci rôznych vyšetrovacích tímov. Viedol pracovnú skupinu, ktorá vyšetrovala najrozsiahlejšie drogové organizované činy v histórii Slovenska, ide o akciu VENAL. Počas svojej policajnej kariéry bol členom viacerých medzinárodných vyšetrovacích tímov,  kde pôsobil ako národný expert na spoločné vyšetrovacie tímy. Pplk. Kišš bol kontaktný bod za slovenskú políciu pre projekt Western Balcan organize crime  – koordinácia činnosti v rámci policajných zložiek v SR so zahraničnými policajnými zložkami pri vyšetrovaní organizovanej trestnej činnosti osôb pochádzajúcich z krajín bývalej Juhoslávie s cezhraničným presahom.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img