ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Od pondelka 18. októbra bude na Slovensku päť čiernych okresov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Namiesto vyfarbovania okresov,by som uvítal iformácie,kedy má človek nárok na podanie lieku na Covid..bamlanivimab. Zdravotnícke noviny z 10.júna 2021..informujú,že Slovensko si objednalo 15 000 dávok za 12,9 miliona eur,čo je 786 eur na jednu ampulku.V prvej várke dorazilo 5000 dávok,kde sú informácie,aká je úspešnosť tejto liečby,koľkým pacientom sa podal tento liek.Vzahraničí sa začal používať aj liek od firmy Merck..Molnupiravir,ktorý má upraviť RNA vírus,aby mu bolo zabránene množiť sa.Tu sa,len glorifikuje očkovanie(sám som očkovaný) a o liekoch je nejako ticho,pritom liek môžete používať doma a nemusíte zaťažovať nemocnice

  2. Pre len tak – tento liek sa momentálne vo veľkom podáva v nemocniciach infúzne, ale nie je pre každého – dá sa podať iba v presný moment choroby, ktorý treba vystihnúť, laicky povedané zabraňuje to vlastne tvorbe a množeniu vírusových buniek a posiľňuje imunitu. Ale samozrejme aj ten má vedľajšie účinky, nechcel by si ich radšej čítať… zato o vedľajších účinkoch očkovania si prečítaš aj litánie od neznámych autorov, a pritom sú výrazne menšie ako pri podaní infúzie bamlanivimab… Takže radšej sa poriadne vzdelávaj a študuj serióznych podpísaných vedcov.

  3. Jaro..keby si pozornejšie čítal,tak by si zistil,že som očkovaný.. liek schválila Europska lieková agentura.. to sú podľa mňa seriozny vedci..a mimochodom,odkiaľ vieš,že tento liek je nebezpečnejší,ako očkovanie

  4. Len tak, keby si pozornejsie cital, tak by si vedel, ze ema tento liek neschvalila. Zatial ho len odporucili v ramci priebezneho schvalovania na terapeuticke pouzitie. Amici tomu hovoria – nudzove pouzitie. Preto aj ten suhlas pacienta.

  5. Pre len tak – Jozef ma predbehol, navyše ja nehovorím, že je nebezpečnejší, ja iba že ľudia na vakcíne vyžadujú podrobné informácie, doslova bublie o nežiadúcich účinkoch a keď je zle, tak tento liek si dajú bez problémov bez prečítania textu o vedľajších účinkoch. Mimochodom len taký malý vedľajší účinok a dosť pravdepodobný – zástava srdca…

  6. Takto nejak vlani v aprili zacali pokusy s ivermectinom. V australii. Tiez experiment, velke nadeje…a nakoniec nic moc. Ano, lekari skusaju co sa da, ale zatial, aj napriek Obyho otvorenej mysle je to stale len vakcinacia. Nakoniec najdu liek, ved aj vyrobcovia vakcin uz dali na schvalenie nejake. Klinicke testy ukazu. Raz.

  7. Ano, ale:

    Podľa rámcovej zmluvy o spoločnom obstarávaní uzatvorenej s firmou Eli Lilly môžu členské štáty v prípade potreby kúpiť kombináciu bamlanivimabu a etesevimabu, a to hneď ako dostane buď podmienené povolenie na uvedenie na jednotný európsky trh od EMA, alebo povolenie na núdzové použitie v jednotlivých členských štátoch eurobloku.

  8. Asi takto:

    Klinická statistika se nevztahuje k celkovému poměru počtu očkovaných v populaci, ale pouze k objemu pacientů na lůžkách jako celku. Je to logické. Jestliže vakcíny mají bránit tomu, aby lidé zaplňovali nemocniční lůžka, tak logicky očkovaných lidí na lůžkách nesmí být několikrát více než neočkovaných. To by potom vakcinace pozbývala smyslu. Neočkuje se kvůli zdraví populace, ale kvůli zabránění zhroucení nemocniční péče.

    Tohle neustále uniká většině lidí, kteří si pletou statistickou vztažnost. Nezáleží na tom, kolik je očkovaných lidí v populaci. Záleží na tom, aby očkovaní neulehávali na nemocniční lůžka. Jestliže je ale zaplňují x-krát více než neočkovaní, potom je vakcína k ničemu.

    Představte si že by někde vypukla epidemie obrny a v nemocnici by ležely hlavně děti očkované proti obrně, x-krát více, než těch neočkovaných. Co by to znamenalo? Přece to, že vakcína nefunguje. A přesně to je teď veřejné tajemství o vakcínách na koronavirus. Neumí zajistit ani imunitu, ani bezinfekčnost. Ale očkovaný člověk umí nakazit svoji neočkovanou rodinu, to jo. To ta šmejdovská vakcína umí.

  9. Na začiatku som sa pýtal keďže Slovensko nakúpilo lieky na Covid, bolo by vhodné informovať verejnosť o účinnosti týchto liekov, keďže aj EK tvrdí, že len samostatné očkovanie na zastavenie Covidu nestačí,preto je potrebné aj používanie liekov na Covid

  10. Oby, zas porovnavas neporovnatelne
    Vakcina proti obrne je stopercentna. Znamena to, ze dokaze obrnu uplne zastavit. Vakcina proti covidu nie. Takze vzdy tu je sanca, ze aj zaockovani mozu ochoriet. A to je zhruba to osemdesiat ku dvadsiatim v nemocniciach.

  11. Jozinko vyčkaj času jak hus klasu. Ja som len dal fakty ze situacia sa meni s pomerom zaockovania a teda sa zmeni aj množstvo hospitalizácie čiže preplnenie zaockovanych v nemocniciach. Len som zvedavý ako zacnete potom prekrucat tia vase hluposti. A to nebude len kopa infikovaných očkovaných ale kopu nasledne pridružených infarktovych, poražkovych a ďalších sa doposial neuvadza zatajuje, cenzuruje a bagatelizuje

  12. Oby, ja viem, ze vakcinacia na covid je nova a relevantne vysledky budu az po nejakom case. Ale hentie bludy z kolotoca povazovat za fakty, to je trochu cez. Nemyslis? A co budes hovorit ked sa ti to nepotvrdi.

  13. Jozinko zatial sa to pomaly ale isto naplna a kopu hoaxov sa meni na realitu. Videl si posledne vystupenie Krcmeriho? Nastupuje mu ťažká dychavicnos. Je to dosledok upchavania krvneho okysliceneho toku. Presne na toto poukazuju odbornici proti ockovaniu. Je to jeden z priznakov vakcinacie. Davam mu tak rok maximalne dva.

  14. Obyvatel vráť sa do školy a douč sa matematiku, nechce sa mi to tu znova ti vysvetľovať. Je rozdiel percentá a kusy. A pán profesor Krčméry je dýchavičný už roky, keby si ho poznal. Nečiahaš mu ani po členky.

  15. Ja sa mu nepotrebujem rovnat. Len konstatujem. Pozri si v akom stave bol pri prvej vakcine a pozri si v akom stave bol pri poslednom interviu pricom uz aj novinar mal o neho obavu. Proste katastrofalny pohlad ako lapal po dychu. Este raz neprajem mu samozrejme nic zle len konstatujem.

  16. Vakcina bude sloboda. Jozinko uz ju mas tretiu mozno ak nie tak uz je k tebe na ceste a mas tu slobodu? Na vychode uz zatvaraju vsetko aj pre 3x zaockovanych😂😂😂 Jozinko ako to nazvat? Hoax alebo Ojeb? Dalej uz nema zmysel pokracovat

  17. Obyvatel ja sa ti čudujem že sa stále bavíš s tým Jozom. Tu nadava na komunistov a on sám je starý prefajčený štbák. Sledovat ludí,špiclovat a udávat,to je jeho život !

  18. Obyvatel, pokial si plateny trol priamo od pana Formanka tak je to v poriadku. Ak nie a dokazes precitat tie clanky, osvojit si ich, propagovat ich, tak potrebujes urgentne lekarsku pomoc. Chod obvodnemu, vypise ti odporucanie, pojdes specialistovi, caka sa pol roka, povedz u obvodneho comu veris a ziadaj hospitalizaciu, potom sa rychlejsie dostanes k specialistovi. Su na to lieky. Tyzden dva si polezis a potom sa normalne vratis naspat do zivota. Ak nevysadis liecbu budes dlhodobo ustaleny.

  19. Obyvateľ tak si aspoň pýtaj nejakú kompenzáciu. Predáva biolampy chrániace pred 5G sieťami, vyberá príspevky od čitateľov, platia rusi, peniaze tam sú.

  20. Attack dezolat ja to nepotrebujem a neriesim. Ale vidim ze ty mas potrebu si zistovat a riesit vsetko. Tak prosimta zajtra rano budem na wc srat tak daj vediet kam ti to mam poslat nech mozes zistovat a riesit aj toto. Mna posielas sa liecit ale pritom si vobec neuvedomujes ze prave ty si chorý dement

  21. Mám potrebu riešiť a zisťovať. Keď pridávaš zaručené informácie o COVID19 od pána Formanka, tak zisťujem kto je pán Formanko a aké má cieľe. Zaujalo ma, že má hneď niekoľko dezinformačných a konšpiračných webov, jeden, ktorý propaguješ sa venuje takmer výlučne očkovaniu proti covidu. Bojuje proti Microsoftu, predpokladám že má nainštalovaný Lynux, bojuje aj proti facebooku účtom zriadeným na ňom. Obchodník so strachom, negativitou, polarizáciou spoločnosti. Zaujímavé sú najme zaručené štúdie a autority, ktoré neexistujú alebo ich nikto nepozná.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img