ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Futbaloví rivali opäť v Trnave. Policajné opatrenia počas nedele

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava  |MM|   Polícia sa v týchto dňoch intenzívne pripravuje na rizikový zápas medzi futbalovými klubmi ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava, ktorý je naplánovaný v rámci Fortuna ligy, na nedeľu 17.10.2021 so začiatkom o 17.00 h.

Policajné opatrenia budú prebiehať počas celého dňa. Na zabezpečenie verejného poriadku vyčlenil veliteľ opatrení v uliciach mesta Trnava niekoľko desiatok policajtov najmä zo služieb poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície. Pripravené zasiahnuť budú aj špeciálne útvary, policajti z odboru kynológie a hypológie s koňmi a v zálohe bude pripravené aj vodné delo.

Aby polícia zabezpečila verejný poriadok, musí predbežne od 15.00 h a po skončení zápasu približne o 19.00 h uzatvoriť Kollárovu ulicu. Obyvateľom Podjavorinskej ulice bude umožnený vjazd mimo Ulice Kollárovej. Bezpečnostné opatrenia a s tým súvisiace dopravné obmedzenia budú prispôsobené aktuálnej operatívnej situácii a čas uzavretia sa preto môže zmeniť.

Zároveň upozorňujeme návštevníkov futbalového zápasu, že do priestorov štadióna bude zo strany organizátora prebiehať kontrola pandemických opatrení a zápas bude riešený v tzv. režime OTP.

Fanúšikov a návštevníkov futbalového stretnutia žiadame, aby sa podľa možností vyhli nešportovému správaniu, nevyvolávali zbytočné provokácie, aby polícia nemusela zasahovať.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. prečo tie manévre polície nedajú zaplatiť klubom? Kluby zhrabnú len smotanu a bezpečnosť občanov zaplatíme všetci . I takše dá,i takše dá!

  2. Pre bohuša: Prečo by to mali platiť kluby ? Keď polícii hrabe a posielaju tam veľa policajtov úplne zbytočne ? Keby to zredukuju o viac ako polovicu nič by sa nestalo. Ale tak na druhú stranu za všetko môžu media ktoré ten futbal na slovensku pochovali tým že písali a robili klamlivé reportáže a vyvovali z ultras skupín strach a ľudia prestali chodiť na štadiony.

  3. Fanúšik .nemyslím že sú to klamlivé reportáže. A ked ti nejaký vymletý k—ti rozbijú prevádzku lebo idu len tak okolo na zápas, to tiež nie je to pravé fandenie. a tých Trnavských poznám dosť osobne.

  4. Bohuš a prečo tie niekoľkonásobne väčšie manévre polície nedávno v BA pri tých akože demonštráciách nedali zaplatiť Smeru a ĽSNS?

  5. Kto chce vidieť negatíva vidí negatíva, kto pozitíva, tak vidí aj 15 000€ do štátnej kasy zo vstupného.
    + ďalšie € z daní z predaja na štadióne, v okolí či tv prenosu.

    Načo hra taká Sereď? Mesto to stojí veľa 💶💶💶, nik tam nechodí a nikoho nezaujíma, len to žere mestské a štátne 💶

  6. Zažil som slávu trnavského futbalu duel Spartak Trnava a slovan Bratislava to bola slávnosť futbalu niečo ako v Španielsku duel Barcelona real Madrid. Spartak Trnava ani slovan Bratislava fanúšikov ktorý sa nazivaju ultraz nepotrebujú, je to len odpad ludckej spoločnosti ktorý dávno pred zápasom sú opojení alkoholom. Pochybujem ze rozumejú futbalu. Zažil som somárov trnavského futbalu hralo sa stretnutie Spartak Trnava zbrojovka Brno Trnavský fanúšikovia hanili brnakov že Česi peši do prahy, bolo to na vtedajšej severnej tribúne viete ako skončil vtedajší ultraz, prebite zakrvavene gebule poniektorí mali stolicu v gatiach od strachu utiekli na hraciu plochu. Dnešnému ultraz prajem to isté hovno v gatiach rozbite gebule. Policajt tam nemá čo hľadať.

  7. Bože ty si ale vol, tebe prajem stretnúť Lipšica na priechode pre chodcov.

    Súhlasím že medzi ultras sú vymlety len otázka je keď niekto robí bordel prečo snim neurobí krátky proces polícia.
    Pokuta, obvinenie, zavretie, …

  8. Laco, vôl si ty. Polícia nemá na štadióne čo hľadať. Polícia zabezpečuje verejný poriadok v okolí štadióna. Naštuduj si v zákone kto je usporiadateľ, kto je organizátor a kto má aké práva a povinnosti. Naštuduj si prečo, kedy a za akých okolností polícia zakročí na štadióne a čo tomu predchádza. Tvoj komentár svedčí o tom, že si mimo.

  9. Anonym 15. októbra 2021, 18:12.a čo protesty za slušné slovesko? takto môžeme isť do nekonečna.Ale tu je článok a debata o FUTBALE

  10. Aj dnesne dianie na zapase v TT ma len utvrdilo v tom, ze z futbalu je pre jednu stranu vyhodny biznis a pre druhu priestor na prejav najprimitivnejsich pudov a ventilovanie inak pomerne skrytych uchyliek a sklonov k nasiliu jednotlivcov a skupin.

    Evidentne organizator NEZVLADOL svoje povinnosti a mal by sa za to zodpovedat nielen pravne, ale aj financne.

  11. Bohuš na protestoch za slušné slovensko nemuseli zasahovať ťažkoodenci a neblokovali dopravu v BA, to ideš porovnávať s primitívmi na tej fico-pele-kotlebovej demonštrácii?

  12. Anonym 17. októbra 2021, 19:29.ja som písal o futbale.Ty si začal o protestoch. Každé zhromaždenie monitoruje polícia. Ale článok je o futbale.A dnešný zápas len potvrdil že, čo som napísal.to sú tý neškodný Ultras 🤦‍♂️

  13. Laco bol na futbale, v Trnave, zrejme dostal na hlavu, keď je ticho. Alebo stretol Lipšica na prechode. Môže byť aj sranda či nie?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img