ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Pred rodinným domom v Seredi horelo osobné vozidlo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR HaZZ Trnava |MM|  Dňa 12. októbra 2021 po jednej hodine rannej bol ohlásený požiar osobného motorového vozidla pred rodinným domom na Konvalinkovej ulici v Seredi, okres Galanta.

Do príchodu hasičskej jednotky sa majiteľovi podarilo požiar lokalizovať pomocou záhradnej hadice. Na dohasenie horiacej motorovej časti a interiéru bol použitý jeden vysokotlakový prúd.

Požiar automobilu vznikol z dôvodu úmyselného zapálenie neznámou osobou. Škoda, ktorá vznikla majiteľovi, bola vyčíslená na hodnotu 10 000€.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. V Seredi horia len dva druhy áut. Staré renaulty, lebo elektroinštalácia a nové luxusné SUV – lebo úspešní podnikatelia.

  2. Sú aj ľudia ktorý si na to luxusné suv musia tvrdo zarobiť a nemusia byť podnikatelia tak sa niektorý uvedomte co za sračky tu píšete a jedným skrknutim majú po mnoho ročnej snahe mat takéto auto takže tu nepíšte hlúposti

  3. Nie sme podnikatelia sme len obyčajný ľudia ktorí tvrdo pracovali a poctivo si na auto zarábali tak nemajte prosím hlúpe komentáre

  4. Ten Matyas to je nejaký sereď šky pyrotechnik? Bolo o ňom písané aj v komentoch keď horelo auto v Sintave. To ho nevie niekto do lámať? Ruky nohy.. Teda nie niekto ale tomu co to spravil

  5. netrepte kokotiny ked o tom nič neviete, jeho meno tu uz bolo spomenute a to nebolo 1. krat co podpaloval auta. vraj sa vyhrazal viacerym

  6. Ten smradlavy mroz matyas podpaluje auta za ten verejny bicykel s ktorym je ? Tak to aplaus. Teraz ked su vsetci zavrety tu vyskakuje ked boli doma nezarobil ani na 20centovu kofolu. Chlapce urychlene sa preber lebo sa najde niekto komu fakt stupis na otlak a doma ti zaklope naka a potom budes srat krv jak prvykrat :))))))

  7. Jediný kto to mohol byť bol K. Radošovský lebo nikto iný není tak jebnutý v Seredi aby potpaloval autá. A pre niektorích oni sú jedny z tých ktorý si na všetko zarobia slušne a niesu jebnutý aby si dali zapáliť auto.

  8. Jasné že je to ten chudák čo nevie ani na motorke kokot do ruky mu dať ale veď leopoldove mu dajú do huby cigánsky pekné čierny už aby to bolo

  9. šofer ? prosim ta on robi ine veci jak sofera😂 teraz je pekne zalezeny lebo je vysraty az za usami . si mysli ze o nom nikto nic nevie pritom cela sered vie co to je za kokota

  10. Pre všetkých komentujúcich::::: Vaše sedliacke reči o tom kto som a čo robím alebo že ťahám tu na stránke keď sedíte doma za PC je hodné tomu čo naložím do porcelánu ráno keď sa zobudím. Číslo ktoré je pri mene je moje tak PC Gangsta za monitorom čo si ma tu beriete do papule a chcete si semnu niečo vidiskutovať čo máte rečí jak koza bobkov len za monitorom kľudne volajte dojdem a podám ty k tomu aj ja teda svoje vysvetlenie len smutné je že viem už teraz že mi ten Môj telefón nezazvoní VY HRDINOVIA POJEBANÝ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img