ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

K nehodám na R1 a následným príčinám piatkového kolapsu dopravy v Seredi sa vyjadrila polícia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V piatok v popoludňajších hodinách mesto Sereď zažilo jeden z najväčších kolapsov v doprave za posledné obdobie. Vzhľadom na kolízie áut, ku ktorým došlo na rýchlostnej komunikácii R1 v meste vyslovene skolabovala doprava najskôr na hlavnom ťahu Trnavská ulica/Bratislavská – M.R. Štefánika – smer Šintava a znovu výjazd na R1.

Doteraz sme nezaregistrovali také zápchy v doprave na prakticky všetkých bočných uliciach, no po piatkových udalostiach vidíme, že aj u nás sú viac ako hodinové čakania v kolónach možné.

Kritike obyvateľov a vodičov bola vystavená aj polícia, ktorá podľa diskusných príspevkov nedostatočne zareagovala na problémy v križovatkách a tak aj bez kruhových objazdov na hlavnom ťahu boli kolóny v meste doteraz v nezaznamenaných rozmeroch. A to si ešte povedzme na rovinu, že nie je naplnený niekoľkoročný sen starostky obce Šintava Bc. Stanislavy Režnákovej, ktorej snom je kruhový objazd pri odbočke na Vinohrady n/Váhom. Ako by to vyzeralo uplynulý piatok, keby sa sen starostky Režnákovej stal skutočnosťou si radšej predstavovať nechceme.

O zverejnenie dôvodov takto zdĺhavého a vážneho komplikovania dopravy v súvislosti s kolíziami na rýchlostnej komunikácii R1 sme požiadali KR PZ v Trnave. Hovorkyňa KR PZ nám zaslala toto stanovisko:

„V danom úseku došlo v priebehu pár minút k 4 škodovým udalostiam, bez zranenia a alkoholu. Z dôvodu, že nehody boli riešené na mieste ako škodové udalosti, fotodokumentáciu polícia nevyhotovovala.“

Zo stanoviska polície vyplýva, že v podstate ani nešlo o nejaké vážne hromadné havárie, čo však svedčí o mimoriadnej citlivosti mesta Sereď na akékoľvek kolízie na R1  v súvislosti s presmerovávaním dopravy cez mesto.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ak sa stane nehoda na dialnici seci idu cez sered, pritom si myslim ze po dialnici by presli skor ako cez mesto. Mala by stat hliadka pri vstupe do seredi a otacat kazdeho kto chce len prejst cez mesto. Preco by mali ostatny obyvatelia mesta trpet len kvoli nehode na dialnici ?

  2. A prečo my,občania musime trpieť tento tvoj retardovany komentar?ak by si ty bol/bola na ceste domov a dieta na zadnej sedačke ,hladne,smadne,na zachod mu treba,trčal/a by si v 20km kolóne uvarení v aute? Uz to vidim….zas niekto zakomplexovany

  3. Ja v tom komente nevidím žiadny komplex…kto mieril do Seredi, mal odbočiť a kto nie mal čakať na diaľnici…prečo by mali spôsobovať v meste kolaps vodiči, ktorí tam ani nemali namierené? Zrejme to treba vyučovať v autoškole, lebo títo novodobí šoféri si nevedia rady v krízových situáciách

  4. Vyjadrenie polície tri riadky a 90% sa zase odbavuje redakcia- už tretí článok na túto tému. Nie je o čom písať 🙂 ? Téma pitná voda, či burina už nedvíha sledovanosť ?

  5. Teraz nikomu nevadilo že prejde toľko áut cez most ani mestskej polícii ak prejde tade tirak taký sú rýchly len aby pokutovali

  6. no veru holý fakt. nedaj boh aby tade zablúdil poliak s kamiónom má sa po piči. ale že tam stáli a následne prechádzali stovky áut už nikoho nesralo. a to ako reagujú policajti je fakt na zaplakanie. v ten moment mali byť vypnuté semafory a policajti mali riadiť premávku v meste a nie sedieť na riti v autách či popíjať kafíčko na Shell pumpe

  7. ja zasnem nad niektorymi komentarmy. A hlavne nad IQ ich pisatelov. Chodim mostom den co den uz dlhe roky. Ale nevsimol som si ze by na moste bola osadena znacka zakaz vjazdu osobnym automobilom. Ludska sprostost fakt nema hranic. A takyto ludia maju volebne pravo 😀 😀 😀

  8. Sered je vlastne iba jedna ulica tak si zvykajte ze sa bude upchavat viac a viac. Chyba prejazd cez kolaje z Bratislavskej, zrychlenie Vinarskej ako alternativy ktora moze viest az poza Lidl pred Sintavsky most. Mestu chyba aspon 5 kruhovych krizovatiek (Fandlyho na Cukrovarsku, Novomestska na MR Stefanika, A Hlinku na Zeleznicnu, A Hlinki na Cepensku a jeden pred Sintavsky most na ktorom by sa tocili auta z Lidlu odkial moze byt vyjazd iba smer Sintava).

  9. Sered je jedna jama cudzincov pristahovalcov zvysujucej sa kriminalite predaja prvitinu, koksu , ostatnych omamnych latok , Tresty Venal 1?2?3?4?5 su smiesne, vsetci chalani su do 5, 8 , rokov doma uzivajuc si dalej svoje eurasiky zlate tehlicky poniektori …

  10. Problem je ale ten, ze vacsina soferov nepozna pokyny policajta. Zmatkovali tam jak postrelene sliepky. Dokonca tam jeden sofer z nakladneho auta vyletel a vynadal takemuto tlkovi. Najkrajsie na tom bolo, ze aj policajt si z toho prikakol.

  11. Toto by mohlo byť aj každý deň 🙂 vidieť tie nasrané ksichty čo sedia 3h v aute miesto 20min bicyklooom 🙂 sereď bola zacpaná doslova všade lebo to idioti zo smeru šúrovce zaspali cez čepeň a následne to celé skolabovalo 🙂

  12. Pre dementov, policajt vedel čo ukazuje ale kkt za volantom s vodičským oprávnením nevedia čo tie srandy znamenajú.. každému tam mali rovno dávať 50e že nevie vyhlášku.. brať by mali vodičák, hneď by bolo na ceste bezpečnejšie a nie blbečkovci čo potrebujú písať sms/Fb pod volantom alebo volať pri jazde..

  13. To je pekné že tu používame niektorí logiku čo sa mostu týka, ale pri komentoch to aj ostane.. 30 rokov vládnu na slovensku na kompetentných miestach nekompetentný blbci čo len berú tisícové platy za nič pri tvorení „nulového“ HDP.. proste štátne pijavice na rozhodovacom poste.. ten most je v stave v akom je roky a roky aj bude.. pretože ÚRADNÍCI + BIROKRACIA

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img