ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Prichádza pre občanov a štát nevyhnutná očista Policajného zboru. Konečne !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Po dlhej dobe, presnejšie roka pol od volieb konečne dobrá správa. Zmeny na vysokých postoch riadenia policajného zboru sú realitou.

Nový dočasný prezident Policajného zboru začal tým, čo sa malo udiať ideálne do mesiaca, najneskôr však do troch od volieb. A to výmenami viceprezidentov Policajného zboru a krajských riaditeľov polície. Minimálne tí si už urobia poriadok na nižších postoch, teda na Okresných riaditeľstvách a na obvodných oddeleniach a všade tam, kde ešte aj dnes policajtov riadia funkcionári dosadení bývalým vrcholovým vedením Policajného zboru, ktoré v podstate komplet skončilo vo väzbe. Z uplynulých mesiacov vieme, kto vlastne riadil najvyšších policajných funkcionárov a tým teda v podstate viac ako 20 tisíc policajtov. Smutné je, že to neboli orgány štátu, ale oligarchovia a vrcholoví policajní funkcionári, ktorí sú podozriví z mimoriadne závažnej trestnej činnosti ako zneužívanie právomoci verejného činiteľa, či korupcie.

Najskôr z funkcie a následne do civilu sa teda budú porúčať viceprezidenti Policajného zboru a nepochybne všetci tí, ktorí uznajú, že odísť s odstupným a nárokom na výsluhový dôchodok je lepšie, ako čeliť otázkam, prečo nekonali vtedy, kedy konať mali, prečo konali ako konali, alebo prečo nezabezpečili, aby pri vyšetrovaní závažnej trestnej činnosti konali ich podriadení.

Očista Policajného zboru je nevyhnutná a mimoriadne dlho a intenzívne očakávaná verejnosťou. Zo známych káuz aj u nás v Seredi vieme, že policajti donášali organizovaným zločineckým skupinám a poznáme prípady, kedy vyšetrovatelia v závažných podozreniach z trestnej činnosti konkrétnych ľudí sa pri vyšetrovaní správali skôr ako súkromní advokáti a nie nezávislí vyšetrovatelia objektívne a v súlade so zákonom si vykonávajúci svoju prácu.

Opätovne pripomíname transparent a policajtov (v niektorých prípadoch už minulých no stále fungujúcich v štruktúrach riadenia spoločnosti) jasne a zrozumiteľne verejnosti už pred viac ako dekádou dávajúcim odkaz, od koho očakávajú financie v prípade, že ich nedostatočne zaplatí štát. Otázkou dnes je, čo títo policajti považujú za dostatočné ohodnotenie ich práce a za akú cenu sú ochotní slúžiť nie štátu a zákonu, ale mafii, ktorú na transparente držiacom vlastnými rukami verejne spomínajú.

Nie je mysliteľné, aby takíto policajti fungovali v riadiacich zložkách policajného zboru na vysokých postoch, pretože nie je zaručené, že sa skutočne nedajú zaplatiť mafiou a že sa nespreneveria zákonu a prísahe, ktorú vstupom do Policajného zboru skladali.

S najväčšou pravdepodobnosťou sa vďaka tak potrebným zmenám, začína nová éra v riadení Policajného zboru a v jeho službe občanom. Aby heslo „Pomáhať a chrániť“ nebolo len prázdnou frázou a aby pomoc dostal každý kto ju potrebuje a ochranu slušní, čestní a zákon rešpektujúci občania a nie skorumpovaní politici, oligarchovia a mafiáni.

Zdroj foto: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ozaj viete prosim Vas kolko ponuka Mafia dlhorocnemu Policajtovi? Ja som ziadnu ponuku doteraz od nej nedostal. Ked citam ako malo platili tim sudcom uradnikom prokuratorom riaditelom uradnikom a dalsim kajucnikom tak viem preco mi nic neponukli. Mne by museli zaplatit ovela ovela … viac.

  2. No veľmi sa nevytešujte s dosadzovaním ,,našich spravodlivých ľudí“,lebo po ďalších voľbách určite príde k výmene týchto dosadených ľudí vo všetkých sférach štátnej služby po vzore OLAJNO.Byť týmito dosadenými ľuďmi,tak na pracovisko by som si nebral romány na pokračovanie.Bohužiaľ,toto je realita našej politiky.Tak,ako robí Matelko revanšistickú politiku,tak isto ju urobí aj budúca vláda.

  3. Fico to robil tiež, len expresne rýchlo a tým, že tam bol 12 rokov, už to robiť po voľbách nemusel. Takže chváliť sa stabilitou, nie je úplne porovnateľný stav. No a vidno, že 12 rokov dozadu malokomu siaha pamäť. A Havran má pravdu, Fico vyhlásil, že nech si všetci počkajú na ten revanš, čo urobí, keď vyhrá voľby a potom dá všade svojich ľudí a vyčistí to.

  4. Najneprijatelnejsie je,že sa môže ktokoľvek odvolať bez udania dôvodov.Ludia my sa klzame niekam,čo je už za hranicou.A ja sa obávam,že už ani voľby nebudú.,

  5. Policia je a bude konkurenciou Mafie. V kraji kde ju vytlaci vznikne Krajina policajtov. Nieco ako tu
    https://www.youtube.com/watch?v=DWLFW9iAr-E

    Ich odborovi predaci budu presadzovat aj taketo metody
    https://www.youtube.com/watch?v=XqffzRFzdco

    Teraz tiez platime mnozstvo vysluhovych dochodkov policajtom ktori spolupracovali s Mafiou alebo porusili niektori zakon

    Ak mate dohody s Mafiou ako MILAN je vyhodnejsie spachat sebevrazdu ako poskodit to mnozstvo skorumpovanych v zbore Jeho najblizsim zostalo vsetko a dostavaju od Mafie co chcu

    Ked vidite kam idu peniaze zistite ze Sily temna su konkretne osoby

  6. To ozaj veríte v krajší začiatok výmenou starých zmrdov, za tých našich nových zmrdov. Dávam na vedomie, že peniaze menia charakter a to je jedno, či je niekto v politike, polícii, súdnictve. Peniaze zmenia aj tých našich nových zmrdov.

  7. Vážení kapitalisti, komunisti, korupčníci, kajúcnici, kolaboranty a ďaľší s oslovením na písmeno „k“, nezamieňajte pojem „očista“ s „CISTKOU“ !

  8. pre Lubos 9. októbra 2021, 11:50
    Tým Milanom, myslíš zrejme Lučanského. Tak mi prosím ťa vysvetli, že v dobe keď mohol brať úplatky „beztrestne“, lebo to nikto neriešil, to nespravil ale naopak najväčšie hviezdy mafiánskeho neba dostal do base. Ale teraz, keď je možné vystopovať de facto každé minuté euro sa nechá nalákať na nejakú čiastku. Čo sa mu reálne vo väzbe stalo sa už nikto nikdy nedozvie ale každopádne to bola špinavosť. Lebo aj to, koľko ľudí bolo stiahnutých z obehu v Seredi je výsledkom jeho práce v zbore.

  9. Ľudia ako Matovič, Lipšic, Kollár, Pročko, Mikulec nás vracajú do 90 rokov.
    Slušnosť a spravodlivosť nadobro na SVK zanikla.

  10. pre anonymov
    Jasné, každý je naivný len vy Olajnáci ste lietadlá. Jasné, Igorko nás spasí, vlastne žasnem ako sme doteraz bez tejto vydrbanej bandy mohli existovať. Ved oni nás všetkých spasia. Ok, len tak ďalej. Sa nedivím ani trochu, že sme v takej pi.. v akej sme. V čom som naivný? Že nemám klapky na očiach? Že nerozmýšlam cez markízu a jojku? Ani cez naše super ultra objektívne médiá, ktorých hodnovernosť je ako v médií dakde v Sev. Kórei? Ok, povedzte mi teda vy ne-naivný, kedy sa reálne začali diať veci a dennodenne tu prebiehali záťahy na drogových nedotknuteľných? Kto spravil dovtedy „nevídané“ čistky v zbore? Nebola to len jeho zásluha, ale umožnil ich a výsledok môžeme vidieť všetci. Teda všetci normálne zmýšlajúci a nevoliči Olajna a spol.

  11. Presne tak Vlado uplny suhlas… Oni si ani neuvedomuju, že tu nebudu navykey a všetko to čo robia a aké zákony si pre seba schvaluju sa im vráti ako obrovský bumeranad… Pre novu vladu o bude zároven aj obrovská vyhoda, lebo všetko to schávila podľa médií tá najsamlepšia súčasná vldáda, potom už bude stačiť len povedať, ved to tí pred nami urobili a my len pokračujeme…

  12. Ľudia,som už starší človek,ale verte mi.Toto,čo sa tu deje sú päťdesiate roky minulého storočia.Ako cez kopirák.Lez sa spamatame,bude neskoro.

  13. Vlado ešte raz si prečítaj ten tvoj príspevok o tvojom Milankovi. A porozmýšľaj tou tvojou postaršou hlavičkou, prečo pozatváral práve tých, ktorých pozatváral a prečo skončil tak ako skončil. A zato, že som ti správne povedal, že si naivný starček, nemusím byť oľajnák. Čo sa hneď rozčuľuješ, zvýši sa ti už dosť vysoký tlak, pozor na to, už nemáš 40

  14. Onanym
    Nad čím mám premýšľať? Žijem tu desaťročia a nikdy si tu na miestnych Bad boys nikto netrúfol. Až sa zmenila hlava polície a zrazu sa dalo. A opakujem, mal dosť guráže nato aby sa postavil tej vašej mafii v dobe, keď od nich radšej väčšina brala. A prečo skončil ako skončil? To sa nikto nedozvie ani ako prebehla jeho „samovražda“ ani zranenia, ktoré si spôsobil „sám pri cvičení“. A ak takejto sračke veríš, tak nikomu nehovor, že je naivný lebo tomuto môže uveriť len totálny idiot. Pri rozmeroch cely cca 6m2, by sa musel sám hádzať hlavou o zem. Opakovane. Ale ok, ak tomu veríš, super. Však Matelko presne vsadil na takýchto naivných blbcov, ktorí mu zožrali všetko aj to, že Počiatkovu vilu vráti Slovákom. Len zabudol povedať, ktorým 😀

  15. O ,,objektívnosti“ našich tzv.investigatívnych novinárov som sa zasa presvedčil pri poslednej Matelkovej tlačovke s tým tanečníkom na Kuciakovom hrobe,kde slávnostne vyhlásili nový útok na Počiatkovu vilu.Len mi bolo trapné za všetkých novinárov,prečo sa Matelka nikdy nespýtajú na jeho majetky,pardón,on nič nemá,to má iba jeho žena,od koho to poskupoval a za akú cenu a vôbec mu nevadilo,že to kupuje od zločinca Majského,jemu vadí iba Bašternák.Počúvať od daňového podvodníka takéto reči ozaj treba mať silný investigatívny žalúdok.

  16. Ludia naleteli, naleteli chorému človeku, presne ako Nemci hitlerovy pred vojnou. Hnusný a falošný ľudia pomáhajú tomu chorému človeku vládnuť. Vieme prečo sa vzdal majetku, keby náhodou rodina nepríde o nič a v najhoršom prípade mu špeci právnik pomoze aby nesedel, a keby aj, psychicky chorého nezavru.

  17. Anonym , mas pravdu presne tak , konecne nevidiet Troskovu , tepli. Pele stiahol chvostik , Pocatek z koksu presiel na psychiatriu do Kan , zlate tehlicky sa topia v luksuse v Dubai ,prekvapkany som aj z upaltkarskeho Bozaleku zo serede konecne odvolanyz funkcie

  18. Bad boys má na triku Kristína.My, čo tu roky žijeme a netýkalo sa nás to, sme sa robili, že nič nevidíme. Až ona tu urobila prievan. Až potom to riešila polícia.

  19. Počkať počkať, niekde som asi počul že najväčšia mafia sú asi práve tý strážcovia zákona, asi vždy dajú v prvom rade do laty žebrač podľa príkazov tých hore…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img