ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda viacerých áut na R1 za Dolnou Stredou. Rátajte s kolónami !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

K dopravnej nehode došlo na rýchlostnej komunikácii R1 za Dolnou Stredou, v smere do Šoporne. V ľavom jazdnom pruhu sa zrazilo viacero osobných áut.

V súvislosti s haváriou je opätovne zhustená premávka cez centrum mesta Sereď a to cez Trnavskú ulicu, následne nadjazd ponad železnicu, ulicu M.R. Štefánika, križovatku pri Lidli a Šintavu s výjazdom na R1 pri Šoporni !

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Stojim v kolone, uz 1,5 hodinu z dialnice na most a to som este neni pre benzinke Shell, kde su do riti policajti, aby regulovali dopravu!!!!!!!! aby neboli zdlhave kolony…neskutocne.. su v kancelariach pri kavicke????

  2. Nepamätám kedy bola Sereď takto zapchatá. Okrem hlavného ťahu od Trnavskej cez mesto pozapchávané bočné cesty, Čepeňska, od štadióna, Vinárska… Kamkoľvek ste sa snažili vykľučkovať, skončili ste v kolóne.

  3. Dolné streda smer Sereď zapchate tiež cca 40- 45 minút o 4 tej katastrofa, policaj riadil premávku,no lepšie by to bolo bez neho ….nevedel co robí hlavne ze pískal 🙈

  4. Toľko mudrlantov na jednej kope. Keď je dialnica upchatá, jediná cesta je cez Sereď. A policajti boli na oboch križovatkách.

  5. @Mrva a ešte dodám ked je diaľnica upachata za Seredou nie pred cize všetci z piatkového sťahovania národov skončili odstavený v Seredi alebo na R1 pred Seredou.

  6. „Som zvedavy kade to presmeruju ked sa bude opravovat most“

    ŽE BY CEZ DOLNÚ STREDU DO SEREDI A DALEJ NA ŠINTAVU.
    V prípade havárky pred Dol. Stredou, potom už len kolóny až po Trnavu.

  7. A keby neexistoval semafor tak čo by si robil ? Veď ste chodili
    na autoškolu nie ?! A učili ste sa a hneď ako nastane nejaká chaotická sytuácia 95% šoférov má problémy ? Budem sa riadiť podľa vyhlášky .

  8. Moko, ak sa riadiš podľa vyhlášky, to by som ťa veru nechcel stretnúť na ceste. A podľa ktorej vyhlášky sa to riadiš? Prezraď nám.

  9. No ja sa radšej v premávke riadim zákonom 8/2009. Z vyhlášky 9/2009 pri jazdení toho veľa nevyužijem. 100-ku samozrejme aj ja pamätám.

  10. Náhodou sa na tých nasraných vodičov pozeralo dobre 🙂 kolóna až po šúrovce.. a mesto 🙂 ten pohlad by som si dal kľudne aj každý deň..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img