ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Našich zdravotníkov a očkovacie tímy budú chrániť policajné hliadky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR  |MM| Útoky na našich zdravotníkov sú neakceptovateľné a je nám mimoriadne smutno z toho, že niečo takéto sa môže diať uprostred vážnej zdravotníckej krízy, kedy sa opäť plnia nemocnice.

Ľahko môže nastať situácia, že tí, ktorí dnes na zdravotníkov útočia, budú o pár týždňov potrebovať ich pomoc. A naši zdravotníci im ju poskytnú.

Obavám ľudí z očkovania rozumieme, preto aj na tomto mieste už mesiace trpezlivo a aktívne komunikujeme všetko, čo s očkovaním súvisí. Robíme to práve preto, aby sa každý mohol slobodne a informovane rozhodnúť.

Útoky sú však neprípustné, a preto budú policajti sprevádzať našich zdravotníkov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Bla bla bla. Prečo ich neochránili už minule? Čo im v tom bránilo? To musí zasadať nejaká komisia, aby si policajti spomenuli, že majú v prípade potreby zakročiť?

  2. Anonym 8. októbra 2021, 22:52. lebo chránia nášho najobľúbenejšieho ministra financií(Premiéra) .Ale inak súhlasím. Lekári si robia len svoju prácu. P.S nie som očkovaný:

  3. Ja som očkovaný od malička,už neviem ani na čo,aj teraz som sa samozrejme dal zaočkovať,lebo sa mi nechce skapínať pod kyslíkom.

  4. Pre Pavol Kurbel.Taketo hoaxy nemozte zdielat lebo budete dezolat antivaxer a neviem co este😀 Ludia by sa mali zobudit ze toto ockovanie je len kseft farmafiriem.Ked date auto do servisu nech vam vymenia brzdy a vy oditete zo servisu a hned na prvej zakrute naburate lebo auto nebrzdi.A servis aj vyrobca brzd neberie za nic zaruku?Tak je to aj z ockovanim vyrobca ani stat nrberie zodpovednost za vedlajsie ucinky…ale dajte sa ockovat.Musi j…t

  5. Anonym 8:03 – 100 bodov !!!
    Veď predsa zaočkovať opakovane 7.miliárd ľudí je tak výnosný kšeft,že len idiot by propagoval a vyrábal lieky ktoré by mohli liečiť iba chorých !

  6. Pre daniel.Presne napisane.A hlavne aspom 5x preockovat…hlavne ze tvrdili ze po druhom ockovani sa vas korona uz netika.Aaaa zrazu sa ludom oci otvaraju ze ich o…..i.Kto bude zatoto zodpovedny?

  7. Podľa mňa nie je nič prekvapujúce na zistení, že vysoká zaočkovanosť neznamená menej covidu. Už dávno sa vie, že covid dostanú aj zaočkovaní, že ho aj prenášajú, takže ani nie je dôvod si myslieť, že covidu bude menej.

  8. Daniel, škoda na teba aj reagovať, zase sa nudíš? Už x krát si sľuboval, že sem obľadom covidu nepáchneš. Nikto nikde netvrdil, že covidu bude menej, ale menej bude mŕtvych a prázdnejšje nemocnice. A máš pravdu, ľudia nie sú sprostí, už začínajú takých ako ty hnať s dosranou metlou, zvlášť keď im niekto nezaočkovaný práve zomrel v rodine alebo mu zostanú ťažké následky po prekonanom covide. Potom im to vysvetli, že prečo si ich nútil nezaočkovať sa. Omieľate to tu 2-3 dokola, ale už vás je menej a menej a ste zbtoho zúfalí, že vás má každý za blbcov.

  9. Jaro 10. októbra 2021, 10:28.a čo ked Ti zostanú ťažké následky po očkovaní? tak ako kamarátovej 20ročnej predtým zdravej dcére. Dostala porážku a zistili jej na CT 9 zrazenín. nikomu neželám aby to zažil. a to ju lekárka poslala domov lebo nebola schopná popísať čo jej je. pri porážke nemožné.teraz bude X rokov jesť tabletky😷.ono je to mizivé %.pokiaľ sa to netýka niekoho blízkeho a zbytočne očkovaného

  10. Ako som predpokladal, ste traja. Pozývam vás na covidové oddelenie, kde prebieha stovky ľudských tragédií a ťažkých bojov o život a to aj v tejto chvíli. Hádajte, koľko z nich je zaočkovaných. A spýtajte sa ich, či by vám ešte raz naleteli.

  11. Bohus, pri porazke sa vykonavaju zivot zachranujuce ukony, neposiela sa domov. A este, porazka o ktorej lekar nevie co to je?
    Bohus, prosim Ta, nestavaj sa na stranu hentych bulov. Ty nie.

  12. Bohuš nezavádzaj. Ak som ja ako laik pohľadom na osobu dokázal za necelú minútu skonštatovať, že ide o mozgovú príhodu, nakoľko osoba bola dezorientovaná a nevedela pomenovať čo jej je (hoci rozprávať ešte vedela), tak lekárke pri pohľade na takúto osobu stačí pár sekúnd, aby to zistila. Neverím, že ju poslala domov, neklam!

  13. 12:43 oblbnutá ovečka si ty, je mi ťa ľúto. Študuj, vzdelávaj sa, a keď ti škola nejde, tak aspoň dôveruj odborníkom, ktorí sa vede venujú celý život. Never anonymným krikľúňom na internete, ktorým vôbec nejde o teba.

  14. Anonym 10. októbra 2021, 12:53.ja ti nekážem aby si my uveril. Ja som len napísal ako to funguje.až druhy lekar ktoreho kontaktovali telefonicky im pomohol( známy)

  15. Anonym 10. októbra 2021, 12:14.tak by TO MALO fungovať. Ja nie som na nikoho strane. Len dostaneš taký divný pocit keď to ho človeka poznáš osobne.to sa týka aj úmrtia na covid.

  16. DANIEL NEMETHY – ty skurveny zdegenerovany kok.t, co tu Jarovi prajes smrt? Ty uz mas ozaj nacisto odjebany mozog? Len aby si ty s tvojou zivotospravou nesiel pod zem prvy.

  17. Danielko, tak skola zivota..pane boze a ja som s tebou stracal cas..zalez uz radsej a k veciam ktorym sa vobec nerozumies sa nevyjadruj, radsej sa venuj tomu co ide najlepsie, degustator…

  18. Nervicky Danko? Pri tvojom ubohom IQ aj EQ nic nove 😀.. zalej to cucom a pozor na defekt na bicykli aby si nespadol na tu sprostu hlavu zase

  19. Dr. Botha: Vídám vážné trombózy, vážné embolie a zadržování vody, spoustu kognitivních problémů. Počínaje ztrátou paměti po depresi. Vídám pacienty s krevními sraženinami, které potvrzuje ultrazvuk. Hodně bolesti v místě vpichu, ztráta pohybu v očkované paži. Silné bolesti hlav trvající déle než osm týdnů. A spousta bolesti, nervové bolesti, kterou lidé zažívají. Dušnost, ale když vidím krev, tak chápu, proč trpí dušností, protože červené krvinky nedokážou přenášet kyslík, když tak vypadají. I když lidem nasadím oxymetr, abych změřila jejich hladinu nasycení kyslíkem, je nízká… na 89 %. Nejde jen o krev… ale symptomy mají fyzické projevy.

    Stew: Takže tito lidé mají málo kyslíku.

    Dr. Botha: Málo kyslíku, tvoří se jim krevní sraženiny, agregáty červených krvinek, mají nefungující bílé krvinky, takže imunita nemůže na viry a bakterie a infekce reagovat tak, jak by měla.

  20. Martin 16:02
    Zavolaj mi dobre ? Moje číslo máš. Dohodneme sa mimosúdne na odškodnení. Ak tak neurobíš,budeme sa musieť stretnúť na súde. S tým odškodným ti pomôže ten starý šedivý UJO Rr. Brnkači na klavíri majú penez jak šupek

  21. Danielko nahnevali sme ta? Cim, povedz ved vies vsetko.. ja sa ti hlboko ospravedlnujem ale slub mi, ze uz tu nebudes radit o com nemas paru a nebudes ludi urazat ..ok?

  22. Roman R 7:01
    Nie som nahnevaný ale Martinko si dovolil niečo na čo som mu nedal súhlas. Budem si písať o čom chcem,lebo vy opichané ovce nemáte o ničom ani páru len slepo poslúchate našu úbohú vládu. Mohli by ste občas používať mozog ale keď nijaký nemáte…
    Romanko čučo si daj ty sám bude sa ti lepšie hrať na klavíri !

  23. prečo konečne neočkujú obvodný lekári, ktorí o svojich pacientoch a ich zdravotnom stave vedia všetko. Miesto nich nasadili vojakov, policajtov a zdravotníkov o ktorých nikto nemá ani len tušenia, či vôbec niekedy študovali medicínu. Odtiaľ pochádzajú nepokoje a preto ľudia už prestávajú veriť týmto zdravotníkom, ktorí do nich pchajú experimentálne vakcíny a nútia podpisovať ľudí, že všetky možné zdravotné následky po vakcíne preberajú na vlastnú zodpovednosť. Podľa mňa toto je dôvod, prečo sú ľudia nespokojní. Tu žiadna ani policajná ani vojenská ochrana nepomôže, kým očkovať nezačnú samotní lekári

  24. aspon netaraj kraviny. kto koho nuti podpisovat taketo blbiny? to si vycucal z demizona? koho, kde ockoval policajt? kriste, taras skoro jak ten nacek vyssie.

  25. 09:45, to sa spýtaj svojho obvodného lekára, prečo neočkuje. Možno očkuje, len to by si sa ho musel spýtať. Moja očkuje.

  26. Nikto nepísal, že očkoval policajt, alebo vojak, ale vždy sú pri týchto akciách nasadení, prečo asi? A že sa podpisujú že preberajú zodpovednosť očkovaní? Hmm pozri si papier zaočkovaného, že či tam má napísané, že za experimentálne vakcíny, preberá zodpovednosť, zdravotník, ktorý mu tú vakcínu aplikoval, alebo farma firma, ktorá vakcínu vyrobila a už tam určite nenájdeš, že by plnú zodpovednosť preberal minister zdravotníctva, ktorý v jednom kuse núti ľudí aby sa vakcinovali ale taký ako ty určite bude tvrdiť, že je to hoax, ale keď si konečne očkovaní uvedomia, že to nie je pomoc ale genocída už bude neskoro a je mi skutočne ľúto, že sú ľudia, ktorí tvrdia, že pravda je hoax a hoax je pravda, lebo to tvrdia média a zapredaná vláda

  27. 9:53 nie každý lekár očkuje, keby očkoval, tak by nemuseli byť zdravotníci v teréne ale tam kde patria – v nemocnici a v ambulanciách

  28. máloktorí lekári očkujú, sú aj lekári ktorým Hippokratová prísaha niečo hovorí a takýto lekári nebudú niekoho očkovať experimentálnymi vakcínami, ktoré neprešli niekoľkoročnými testami

  29. 10.01 ale pisal:
    prečo konečne neočkujú obvodný lekári, ktorí o svojich pacientoch a ich zdravotnom stave vedia všetko. Miesto nich nasadili vojakov, policajtov a zdravotníkov o ktorých nikto nemá ani len tušenia, či vôbec niekedy študovali medicínu.
    a tu mas papier:
    Dolu podpísaný/á ……………………………………………………………………………………………………………….
    potvrdzujem svojím podpisom že som bol/a informovaný/á o povahe navrhovaného diagnostického výkonu, ktorý absolvujem za účelom prevencie, ako aj o jeho možných následkoch a rizikách (nežiadúce účinky aplikovanej vakcíny sú zverejnené v tzv. Písomnej informácii pre používateľa, ktorú je možné nájsť na stránke http://www.sukl.sk a v priestoroch pracoviska: UNB -……………………..(doplniť očkovacie miesto).
    Bol/a som tiež poučený/á o možnostiach voľby navrhovaných výkonov a o rizikách ich odmietnutia. Poučenie mi bolo poskytnuté zrozumiteľne, ohľaduplne, bez nátlaku, s možnosťou a dostatočným časom slobodne sa rozhodnúť. Poučeniu som porozumel/a.
    Svojím podpisom potvrdzujem, že s navrhovaným diagnostickými výkonmi súhlasím – nesúhlasím.* Tento súhlas dávam pri plnom vedomí, slobodne a vážne.

  30. nuž čo dodať ak niekto vie o možných rizikách a napriek tomu sa dá očkovať, tak takého človeka nie je treba ľutovať, ak bude niesť následky svojej voľby. Sám sa rozhodol nechať si do tela pichnúť ten vírus ako by mal čakať, že ten vírus dostane prirodzenou cestou a jeho imunitný systém si spoľahlivo odvedie svoju prácu to ma upokojilo nie je treba nikoho ľutovať, pretože si za to môže každý sám

  31. Na Slovensku sa v súčasnosti používajú tri vakcíny schválené Európskou liekovou agentúrou. Každá má svoje špecifiká a líšia sa vo viacerých atribútoch. Spája ich, že sú potrebné dve dávky a žiadna z nich nie je vyrobená zo samotného vírusu COVID-19.
    Ale ty tam vidis virus a mozno grafen, nanočip a iluminatov.
    Vidis, ja teba zas lutujem. hadaj preco.

  32. DANIEL NEMETHY – a coze ty chces?? Odskodnenie?? Mimosudnu dohodu?? Ze ty si to vcera zasa prehnal s alkoholom? Pravdepodobne vodka s bromhexinom ako doporucoval tvoj vocca. Hovoris, ze sa stretneme na sude? OK, ked si taky husty, chod prosim ta hned rano podat zalobu na sud, prosim ta o to. A ked pises, ze mam tvoje cislo, tak zaiste mas aj ty moje. Tak mi zavolaj ty, ja nemam kredit. Alebo dojdi na kavu, povypravame sa 😀

  33. Chceš sa bavit o tom odškodnení ? Na to nemáš gule ! Len sa tu naparuješ ty dement. Schovávaš sa za počítačom. Aby si skapal aj ty na covid ty pes !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img