ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Kolóny áut a zápchy sú v celom meste ! – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď/  Od našich čitateľov dostávame stále aktuálne informácie o enormne preťažených cestných komunikáciách v celom meste.

Problém je do centra mesta dostať sa aj od Čepeňa. Odhady sú na desiatky minút zdržania. Úplne upchatá je ulica Šulekovská a Čepeňská vrátane kruhového objazdu.

Nateraz je možné upchaté ulice zložito obísť bočnými uličkami, čo však neznamená, že vodič sa do kolóny nedostane pri pokuse pripojiť sa na ktorúkoľvek hlavnejšiu mestskú komunikáciu.

Ak je to len trochu možné a nepotrebujete v súčasnosti súrne ísť do centra mesta tak radšej jazdu odložte.

 

Ďakujeme čitateľovi za aktuálne fotografie z mesta.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – pohľad na rýchlostnú komunikáciu R1 z prvého príjazdu do Serede od Trnavy. Za foto ďakujeme Lukymu.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – aktuálne fotografie na vjazde do mesta od ČS Shell k svetelnej križovatke. Ďakujeme čitateľovi SOL za ich zaslanie.

 

– – –

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. AKTUALIZOVANÉ – aktuálne fotografie na vjazde do mesta od ČS Shell k svetelnej križovatke. Ďakujeme čitateľovi SOL za ich zaslanie.

  2. AKTUALIZOVANÉ – pohľad na rýchlostnú komunikáciu R1 z prvého príjazdu do Serede od Trnavy. Vďaka za foto od ďalšieho čitateľa.

  3. Je to na nervy veru . V seredi som este nezazil take kolony . Ci hlavne cesty alebo vedlajsie ..nech som sa snazil obist jednu kolonu ,pripojil som sa do druhej ..mna to vyslo cca na hodinu aby som sa dostal z mesta

  4. Dnes rekord, TT- Šintava 2hod44min, z toho 2,5hod bolo od zjazdu Sered.
    Toto som este nevidel.
    Križovatka pri Hutniku rozumne vypnutá, pri Lidli veselo svietila červená, tesne pred 18,00 tam prišli policajti, ktori prišli regulovať dopravu.
    Chcem sa im uprimne podakovat za krasne strávené popoludnie a ich skvelý reakcny cas.
    Vskutku POMAHAT A CHRÁNIŤ!

  5. Sak ale mohli ich odstavovat ako odstavuju ked prejdu cez most.To by bolo pokut.A koloooooon.Preco to teraz Mestky nerobili?Coho sa bali?Ved mali nato pravo a zakon je zakon.Kamion cez most?POkuta.

  6. MP disponuje kamerami. Objektivna zodpovednost, zaznam na kamere, posta, pokuta. A mozu sa venovat svojej praci. Alebo nie?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img