ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Radšej staviam školy a dávam chudobným ľuďom jedlo alebo oblečenie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Sadio Mané je hviezda FC Liverpool. Pochádza zo Senegalu. Ročne zarába približne 10.2 miliónov dolárov. Tento chlapík dal svetu lekciu skromnosti po tom, ako ho fanúšikovia videli používať prasknutý iPhone.
„Prečo by som mal mať 10 Ferrari, 20 diamantových hodiniek a dve lietadlá? Čo by to urobilo pre svet? Hladoval som, pracoval som na poli, hral som futbal bosý. Nechodil som do školy. Teraz môžem pomáhať ľuďom. Radšej staviam školy a dávam chudobným ľuďom jedlo alebo oblečenie. Postavil som školy, štadión; zabezpečujeme oblečenie, obuv a jedlo ľuďom v extrémnej chudobe. Okrem toho dávam 70 eur mesačne každému človeku z veľmi chudobného senegalského regiónu. Uprednostňujem, aby moji ľudia dostali niečo z toho, čo mne život dal.“
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takto dáko bol vykreslovaný aj Pablo Escobar. Ako úspešný podnikateľ ktorý stavia chudobným obyvateľom domy, skoly, nemocnice…
    V dnešnej dobe médií a sociálnych sietí dokážu šikovní marketéri doslova urobiť aj podpriemerného človeka za noc hviezdu.
    V tomto prípade dať pred zápasom do ruky svojmu mecenášovi do ruky prasknutý telefón urobiť fotku a pod fotku dáke to bla bla.
    Za 24 hodín zaplní sociálne siete, internetove noviny o ňom článok čo mu prirodzene automaticky zdvihne trhovú hodnotu aj o 20- 30%.
    Takto sa prosím pekne robia peniaze a ovce im to žerú.
    A pritom stačí 2 min použiť Google a hneď človek zistí že tento futbalista má kopu fotiek v luxuse..

  2. To sa nevylučuje , môže pomáhať ,aj žiť v luxuse. Mám pocit , že už máme tendenciu o všetkom a všetkých pochybovať , keď máme tak veľa informácii….

  3. Netvrdí predsa o sebe, že žije asketickým spôsobom života. Prečo by si nedoprial z takého platu? Ale dopraje aj iným. Porovnávať ho s Escobarom je dosť nešťastné. Ten žil z kriminálnych aktivít a celý život musel rozmýšľať ako zlegalizovať špinavé peniaze a vylepšiť si svoj pošramotený imidž. Veľa ľudí mu bohužiaľ uverilo.

  4. Cirkev po desatrocia pomaha chudobnym ludom po celom svete. Neznamena to vsak, ze farari, radove sestry ci nebodaj Papez ziju na ulici.

    Aj pri v podnikani su rozdiely – nie je podnikatel ako podnikatel.

    U nas v Seredi katolickej charite vedenie mesta zobralo budovu v ktorej pomahali a dalo ju na podnikanie. Pred pomocou chudobnym uprednostnili sukromny biznis.
    Tak to je. Niekto ma mieru a iny ani len netusi, o com je rec…

  5. Majko ty zas trepeš od veci,članok je o S.Maném z liverpoolu,a ty tu blúzniš o katolíckej charite v Seredi😁😁😁zjavne máš problémy s pochopením písaného textu😁😁😁

  6. Ste plný hnusu a nenávisti, preto aj vaše komentáre sú takto písané. Asi máte sám so sebou problémy a preto útočíte na každého a všetko. Nič pozitívne nekážete vidieť a prijať.

  7. Nie. O tebe, Lebo keby p. Majko nepísal, vedeli by ľudia čo sa tu deje poza ich chrbta? Prestali byť stretnutia s poslancami, kde si ľudia mohli povedať svoje názory a požiadavky. Prečo asi? Tiež niekedy nesúhlasím s písaným článkom. Ale tu je takmer vždy len protiútok.

  8. Ale veď sa nepaprč! Nášho Majkyho máme radi 🥰 aj keď nie vždy jeho komenty akceptujeme… pevne verím ze aj kritika ho občas posilní a nezaspí na vavrínoch! Vieš si predstaviť keby ho všetci chválime? Akú by mal motiváciu

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img