ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Účel svätí prostriedky!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Účel svätí prostriedky!
Základom politickej demagógie a manipulácie je neustále mlieť to svoje a klásť sugestívne otázky. Ak by Plačkovú uväznili, bola by pre Smer politickým väzňom. Keď prokurátor stiahol sťažnosť proti rozhodnutiu o nevzatí do väzby, tak Smer prichádza s konšpiráciou bez dôkazov na stole. Pán Fico mal dobré kontakty na taliansku mafiu cez spojku na úrade vlády. Možno má aj dobré kontakty na miestnych dílerov a vie o čom hovorí.
Veď koniec koncov jánošíkovská strana si ctí tradície. Preto sú desiatky jej malých Jánošíkov za mrežami a začínajú spievať. Neviem, či vo vláde obľubujú koks, ako tvrdí pán Fico. Ja sa v týchto kruhoch nepohybujem (na rozdiel od neho?). Ale existuje aj iná ľudová múdrosť. Tá o zametaní si pred vlastným prahom. A týka sa nielen náhleho krvácania z nosa či dlhodobej očistnej diéty prominentných členov jánošíkovskej družiny.
Podstatná je iná vec. AKO TO POMÔŽE OBČANOM? NIJAKO! Ale vzbudí to vášne a nenávisť. A to sú politické body! Len by si niektorí občania mali uvedomiť, že menia bonbóny za kozacie bobky. Tým, že dávajú body populistom alebo extrémistom, ktorí stimulujú tieto spodné prúdy. Taká bude na konci pachuť, ak umožnia návrat jánošíkovskej družiny k moci.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pán Macko máte pravdu. Po tom všetkom čo o vás vieme, by bolo lepšie, keby ste sa viac venovali svojmu synovi – hovniválovi.

  2. Ale,ked Igorko behal po namestiach,vykrikoval,to bolo v pohode,v cudzom štáte olepoval sukromnú nemovitosť.ako majetok Slovenska..to nebol žiaden populizmus:)))…

  3. Ze kto to napísal, vojenský demagog, poznal som ich z niektorých bolo človeku na vracanie ako poctivo hajili soc vlasť a vtlkali do hlavi vojakom politiku bolšej Komuš strany. No čo už viem kto je. Ak je to on.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img