ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Nikoho už nebudem presviedčať, aby sa dal zaočkovať. Rozhodnutie je na vás. Ponúkam len fakty z praxe…a tie hovoria jasnou rečou…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

1459 pozitívnych PCR testov. Toľko sme mali naposledy niekedy v marci. Dvojtisícovú hranicu prekročíme čoskoro. Denné prírastky pozitívnych ale nie sú dôležité, zaujímať by nás mali nemocnice a miera obmedzenia starostlivosti o nekovidových pacientov.

Reprofilizované Covid oddelenie u nás funguje len pár dní. Zloženie našich pacientov kopíruje celoslovenský trend.

Za tých pár dní sme hospitalizovali 14 pacientov. Všetci s obojstranným zápalom pľúc. Stavy vyžadujúce oxygenoterapiu. Od štandardnej, nízkoprietokovej, cez neinvazívnu až po umelú pľúcnu ventiláciu.

Zo 14 pacientov len dvaja plne očkovaní, 12 neočkovaných. Z nich jeden starší polymorbídny pán očkovaný druhou dávkou ešte v marci (dôkaz vhodnosti podpornej-booster dávky u rizikových osôb, ktoré boli očkované medzi prvými). Druhý, starší ale bez závažných komorbidít, vystavený vysokej infekčnej dávke, vírusovej náloži, od neočkovaného príbuzného doma, kde sa nijako nechránil, keď sa o neho staral (dôkaz vhodnosti booster dávky u vysoko exponovaných osôb, napríklad zdravotníkov).

Dvoch pacientov sme mohli prepustiť domov, dvoch sme preložili na OAIM, keďže museli byť napojení na umelú pľúcnu ventiláciu.
K dnešnému dňu máme na Covid oddelení 10 pacientov, z nich 9 neočkovaných. V porovnaní s druhou vlnou sú to mladšie ročníky. Poslední prijatí sú čerství päťdesiatníci s ťažkým obojstranným zápalom pľúc, hyposaturační (saturácie okolo 60%). Okamžite napojení na HFNO (High-flow nasal oxygen), predstupeň umelej pľúcnej ventilácie.

Nikoho už nebudem presviedčať, aby sa dal zaočkovať. Rozhodnutie je na vás. Ponúkam len fakty z praxe…a tie hovoria jasnou rečou…

Ps. keď som v službe prechádzal nemocnicou, všimol som si na viacerých oddeleniach, že takmer každá návšteva sa niesla v podobnom duchu – príbuzní aj pacienti mali zložené rúška pri rozhovoroch na chodbách aj na izbách. To len keď budeme hľadať odpoveď na otázku, prečo sa niekto nakazil v nemocnici…a nie, personál to neustriehne, má inú prácu, než diskutovať o nulitných zákonoch a neustále prosiť o spoluprácu…

Foto: pacient 4 dni po pozitívnom teste, 6 dní od začiatku ťažkostí. V produktívnom veku, pracujúci. Dusiaci sa. Saturácia pri odvoze z domu pod 60%. Obojstranný zápal pľúc. Nutnosť okamžitej neinvazívnej ventilácie HFNO. Neočkovaný…

Doplnenie: ďakujem veľmi pekne všetkym prispievateľom nie len pod týmto posledným príspevkom. Doporučujem prejsť si ich. V diskusii nájdete množstvo skutočných príbehov, info z iných nemocníc a odpovede na otázky, ktoré zaujímajú aj vás. Teší ma zloženie sledovateľov tohto blogu ✌️✊ ďakujem vám

Zdroj:FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ja by som bol zvedavy ako tych ludi liecia, aky maju protokol. Kopiruje protokol najnovsie poznatky v liecbe kovidu, alebo je stale ten stary a nie moc ucinny? Ake lieky sa vyuzivaju pri liecbe? Aka sa robi prevencia u ryzikovych ludi, dostavaju vitaminy….?

  2. naco koho liecit,ved sme len cisla,pozvazat nas do nemocnice vrazit do huby hadicu a bud prezijes,alebo skapes.to je nase zdravotnictvo a ked sa nejaky lekar-ka ozve,ze sa da nieco liecit aj liekmi a vitaminmy tak je dezolat,hlupak,ma nepodlozene informacie ,co uz,ale bojovu techniku budeme mat spickovu europa nam bude zavidiet a o to predsa ide, blysnut sa ukazat,ze mi na to mame.

  3. Seredan to sme už iba kúsok odtiaľ, keď lekari budú tí sprostí??? Keď lekári môže za to že národ umiera na ten doteraz iba „názor“ lebo zle liečia tento onen zapredanými mediami vykonštruovaný soplík? Tak najnovšie poznatky od Dr.Fuellmich alebo iný vymyslený dement?

    Ale kiežby zajtra priniesli liek na covid, aká je tvoja predstava, kto by nim liečil?Lakári čo odišli za hranice alebo sestry, čo išli do dôchodku? Či tí dvaja alebo jeden čo zostali na oddeleniach?

    Úžasne jak easy si predstavujete tento svet!!! Vakcína podvod, matovič podvod, lekári sprostí, media zapredané, a teraz sa pýtaš na protokol a hladal by si vitamíny. Maj ďalej ten sprostý názor čo si mal v lete, odčervi sa a nadávaj na soroša.

  4. HH, krásne si to vystihol dezolat, takých mudrlantov ako seredan máme žial väčšinu národa, tak to tu potom aj vyzerá… V hlavne nasrané, ale najviac otvára hubu, hrdý slováčisko, ale slovenčina nič moc, hovno vie, ale mudruje aj do medicíny.. Čo s takými tupelami? Škoda, že sa nerobia IQ testy aj pred volbami :))

  5. Očkovanie očividne nijako nepomáha ani nelieči. Vykašľať sa im na to ! Je to všetko o peniazoch.
    Ivermectin sa nedoporučuje lebo farma firmy by skrachovali no popritom Pfizer zahajuje výrobu lieku Pfizermectin… a ten sa bude predávať oveľa drahšie ako Ivermectin…
    o tom to celé je,o peniazoch. Ale vy ovečky to stále nechcete pochopiť.

  6. Daniel…na Slovensku je pomer očkovaných k neočkovaným cca 45% ku 55%, pomer očkovaných k neočkovaným v nemocniciach je cca 10% ku 90% ( tom je aj tento článok)….a ty si z toho pochopil že že očkovanie nijako nepomáha…a ten kto to nechápe je ovca……..a kto podľa teba vyrába ten Ivermectin, keď farma firmy by skrachovali? pekárne?

  7. Daniel ty si naozaj tak sprostý alebo sa na to iba hráš? Veď ivermectin nedoporučuje práve jeho výrobca, máš info 100 rokov za opicami. A ty seredan sa choď do tej nemocnice pozrieť. Áno, liečia tým najnovším čo je na trhu. Je to metóda pokus omyl, niekomu to zaberie niekomu nie. Je to kombinácia a zmes rôznych antibiotík a iných liekov v infúznej podobe, naši doktori a hlavne sestričky, ktorí sa na to zatiaľ nevysrali, robia čo vládzu a môžu. A potom im tam príde taký múdry nezaočkovaný dement ako si ty, to je radosť potom s ním pracovať.

  8. Jaj chalani škoda sa s vami hádať. Máte vymyté mozgy z propagandy našich zapredaných médií. Vy máte svoju pravdu a ja svoju. Po čase uvidíme kto mal pravdu. Prajem vám pekný deň !

  9. ja sa nehádam, ja sa len slušne pýtam…prosím, osvieť nás svojou nekonečnou múdrosťou…minule si písal že sa snažíš ľudí obrátiť na tú správnu (tvoju) cestu, tak máš šancu…:-)

  10. Daniel nevie vysvetlit ani obhajovat,lebo dojdu mu argumenty a hned je agresor..danjel stale cakame na tu tvoju pravdu a stale to ide proti tebe…

  11. Ratafák pomer ockovanych a neockovanych v nemocniciach je 10 k 90?ty aj tomu verís?ak ano je mi ta luto.p.s.never vsetkemu co pisu v novinach

  12. Pre 18:29: je to cca 10:90, niektoré dni aj 0:100, pretože zaočkovaní migrujú rýchlejšie. Mám to priamo z nemocnice z tej najprvšej ruky, to si píš. Spýtaj sa hociktorej sestričky alevo doktora z covidového (infekčného) oddelenia. To nie je z médií, to je realita. A sem tam v ťažkom stave zaočkovaný je veľmi vážne chorý na inú diagnózu, ktorému sa kvôli jeho imunite nevytvorili protilátky z vakcíny. Takže mne je ľúto teba.

  13. Anonym 5. októbra 2021, 18:29….vyzerá to že ty vieš viac ako samotní lekári, tak nás teda uveď do obrazu – aký je ten pomer podľa tvojích zdrojov?

  14. Mládenci čo chcete stále aby som vysvetľoval ? Snažím sa vás osvietiť už viac ako rok ale ste silne ovplyvnení médiami ovládanými nosatými pánmi a ich verným následovníkom zvaným SOL.
    Ja viem,som prenášač veľmi nebezpečného vírusu a ten vírus sa volá sloboda. A toho sa globalisti strašne boja !
    Ak nikto nič neurobí proti tomu covidovému šialenstvu,tak tu budú už naveky lockdowny rúška a vakcíny… ešte stále vám to nedošlo ?

  15. Výborne..nejaký nosatí páni ovládajú všetkých lekárov, novinárov a aj politikov po celom svete..od USA, cez Čínu, Rusko, EU (všade boli lockdowny, rúška atď..)..je to tak? Odhalil si takéto veľké sprisahanie?..chceme detaily…kto vsetko v tom ide okrem SOL? a čo všetko si zistil?… Poď…neboj sa nám predstaviť tvoje zistenia a múdrosti

  16. Jáááj sorry ! Básnik tým chcel povedať že funguješ na rovnakej vlnovej dĺžke ako médiá ktoré máme na Slovensku. Teda okrem slobodného vysielača.
    Ale šak každý máme nejaké „muchy“

  17. Daniel, ale veď ja sa len slušne pýtam…zvedavý som bol vždy, to nesúvisí s touto vakcinou…a ty namiesto toho aby si nám predstavil čo vieš a osvietil nás, tak len urážaš…tak napíšeš nám ako to je s tým celosvetovým sprisahanim alebo budeš iba urážať?

  18. Ratafak čím som ťa urazil ? Ja používam vlastný rozum a preto píšem iba to čo cítim. Ja negúglim sprostosti ako ty. Hráš sa s percentami a so slovíčkami. Komunistov si nezažil a stále na nich kydáš. Odkiaľ tá nenávisť ? Ja ti to prezradím. Predsa z tých našich zapredaných médií. Ešte koľkokrát to sem musím napísať ?

  19. ty si napamatáš čo si napísal pred pár hodinami?..ja sa ťa slušne pýtam a ty napíšeš že mi vakcíny rozožřali mozog, že máme vymyté mozgy atď…toto je podľa teba slušná a vecná diskusia?…odpovieš na tú moju jednoduchú otázku ako je to s tým sprisahaním – a kto všetko je do toho zapojený alebo sa budeš neustále vykrúcat a vypisovať o komunistoch, zapredaných médiach a urážať?…človek sa chce dozvedieť niečo nové a z teba to ide ako z chlpatej deky..zapredané média klamú a ty mi to nechceš vysvetliť tak odkial sa to mám dozvedieť?…. niečo si načal tak to dokonči…majú tí nosatí pod palcom celý svet – vrátane USA, Ruska, Číny atď…a prosím ta k veci…

  20. Ratafak kašli už na to. Mám inú robotu ako stále sedieť pri notebúku a tebe vysvetľovať čo a ako. Otvor oči a uvidíš. Nauč sa čítať medzi riadkami.

  21. Iba toľko,, vakcína ( kokteil) je sloboda “ pýtam sa, prečo keď má niekto v sebe už vakcínu ( kokteil) sa nakazí? Mne to nedáva zmysel 🙃? Učili nás ešte na ZŠ na prírodopise, že dýchame kyslík a vydychujeme Co 2! Tak prečo tie opatrenia a masky na dýchacich cestách? Potom nedýchame kyslík ale? Čo? Pýtam sa. Ten malilinký výrus c-19 sa hádam zmesti aj cez ten respirátor, či? No hlavne že vakcína (kokteil) je sloboda, zdravie, výhra v lotérii a hlavne zaručená sloboda od tejto,, úžasnej vlády naordinované zdravie, veď dnešná vláda je plná odborníkov na všetko a hlavne na to zdravie, v tom sú neprekonatelní!

  22. Šak si tu aj tak nonstop, a vidím že ani v noci nespíš a vypisuješ….krutiš ako had, tak skúsim otázku zjednodušiť aby si pochopi…v Rusku mali niekoľko lockdownov a dokonca vyvinuli svoju vakcínu, znamená to že tí nosatí pred vyše rokom ovladli aj Putina? Už aj on sa im podvolil a pristúpil na to „covidové šialenstvo“?..čo na to hovoria tvoje zdroje(nemyslím tým teraz zapredané média)…otvor mi oči ako to je, nauč ma čítať medzi riadkami….

  23. Ratafak vidím že humor ťa neopúšťa. Aj Putin musí poslúchať nosatých lebo ho držia za gule…
    Nemôžem ti napísať všetko lebo to by sa tu kadejakí mudrlanti zbláznili a nakoniec by som ťa dostal na moju stranu a to by zasa Majko nerozdýchal. Možno by poštval na mňa psa čo mu behá po dvore…
    Ty o sebe nenapíšeš vôbec nič ale o mne chceš vedieť všetko… Takých je tu veľa.
    Na dnes stačilo.

  24. Pekný deň Raťafák, medzi rečou, vždy sa už keď tak, v MINULOSTI očkovalo proti CHRÍPKE od septembra do novembra, to znamená že pred CHRÍPKOVOU sezónou, a tá tu bola každý rok, tak ako teraz tretia vlna.Daniel má asi pravdu, že ste socializmus nezažili, bolo to vtedy naozaj krásna doba, len havel, kňažko, budaj a iné zapredané duše 🇺🇸 nám tu spravili z našej vlasti =domoviny peklo,

  25. no v takom dezolátnom stave môže mať pľúca aj silný fajčiar, senior so silným zápalom pľúc a možno aj pacient, ktorému nasadia a úplne uzavrú hlavu akože do pľúcneho ventilátora a zle nastavia prečo pacienta najprv uspia aby sa nemohol brániť? Dezolátne informácie sa dajú akokoľvek vysvetľovať, a podľa médií čím horšie tým lepšie a za všetko samozrejme môže kovid a ľudia, ktorí sa odmietajú stať pokusnými králikmi, pretože si nechcú dať pichnúť experimentálnu vakcínu o ktorej nikto nemá ani tušenia čo bude o niekoľko rokov. Dokedy tu budete dávať tieto hrôzostrašné scenáre? Samotný Čekan priznal, že sa skúma aký je vlastne rozdiel medzi C19 a chrípkou. Nakoniec sa príde nato že predsa je to len ďalšia mutácia chrípky ako to už celé mesiace podľa niektorých tvrdia takzvaní konšpirátori, ktorí tu šíria hoaxi. Títo konšpirátori tu tvrdili, že dnes máte testy zadarmo, ale o niekoľko mesiacov si ich ľudia budú musieť zaplatiť a bol to hoax alebo pravda. Konšpirátori tvrdili, že keď ľudia dovolia aby im pichli jednu vakcínu, tak ich budú nútiť dať si ďalšiu a ďalšiu, bol to hoax, alebo pravda, konšpirátori tvrdili že nosením rúšok a respirátorov vdychujeme naspäť do pľúc, všetok odpad ktorého sa telo vydýchnutím zbavuje , a tým si ničíme svoje zdravie a oslabujeme vlastnú imunitu. Bol to hoax, alebo pravda. Konšpirátori tiež tvrdia, že najprv dávajú vakcínu zadarmo ale ani sa nenazdáme a ľudia si ju budú musieť sami platiť a nebudú mať iné východisko, lebo bez tej vakcíny neprežijú, čoskoro sa dozvieme, či to zasa je len hoax, alebo pravda. Najhoršie na tom je, že teraz už začali útočiť aj na nevinné deti o ktorých tvrdia, že majú nie chrípku, ale covid a to len preto aby do nich mohli napchať tie ich zločinecké vakcíny. Ten kto k vôli biznisu už ohrozuje aj zdravie nevinných detí si nezaslúži nič iné len aby ho odsúdili na smrť.

  26. Daniel..to s tým Putinom je šokujúce, ale budem sa tešiť na ďalšie tajomstvá ktoré nám poodhalíš..vyzerá to že nosatí sú aj v Číne a vlastne všade, musia to byť mimoriadne šikovní ludia čo si podmanili celý svet…..nejde mi o teba ale o tvoju nekonečnú studnicu vedomostí, tam smerujú moje otázky, jedine že by si aj ty bol jeden z tých nosatých – vypadá to že o nich vieš nejak mimoriadne veľa… prajem pekný den plný nových odhalení…

  27. ratafak co tu zas trepes . Ved to je potvrdene usa ze bol prvotny vyskum z usa po zakaze v usa presunuty do činy. Odtial sa to udajne zacalo sirit.Fauci to potvrdil tak co tu trepes. Donedavna to boli konspiracie ale uz niesu. To udajne pociatocne sirenie by som bral s rezervou a skor to vidim ako cielene na koho to hodit.

  28. Obyvatel…nerozumiem na ktorý moj príspevok presne reaguješ, ja som niekde písal o tom kde to začalo?….a máš tie informácie priamo od Fauciho alebo ti ich už nejak spracoval Velitel kolotoče alebo nejaký iný anonym?

  29. Ľudia, už sa v tom strácam. Zaockovani, tešte sa z vakcíny, nezaockovani, tešte sa zo slobody. Skôr, alebo neskôr sa ukáže, kde je pravda.

  30. ratafak v tvojom sarkazme si spomenul ovladanu činu , ale pri tom to bolo zakerne sialenstvo hodene na činu pod taktovkou usa Fauci

  31. PERSONÁLU UBUDLO PRED ROKMI, PRED ROKOM A VČERA. To si nevedel? Nepísali to Dr.Smith alebo iný imaginárny lúzer??? A vieš čoho pribudlo?

    Umelú pľúcnu ventiláciu včera potrebovalo na Slovensku 76 ľudí, z nich viac ako polovica leží v opatere zdravotníkov v Žilinskom kraji. V tamojších nemocniciach bolo v utorok na umelú pľúcnu ventiláciu pripojených až 39 pacientov. K jednému špecializovanému lôžku treba 3 personálu, neviem či ti to konšpirátor Fauciho hovoril. Pri takejto rýchlosti sa v ZA minú lôžka do konca týždňa. Potom ide prenos do iných a potom vojnová medicína. A potom sa môžeš prihlásiť na vynášanie exitusu, ale to by si sa posral, tebe je lepšie podporovať LSNS a odhovárať národ od vakcinácie. Ružomberok je full obsadili ho 40 roční a to sú presní tí čo mali svoj názor.

    80% z nich nie sú očkovaní, ten zvyšok má také diagnózy, že očkovanie nemohlo pomôcť, takže všetci sú neočkovaní a tí čo sú očkovaní, tak tých ste do tohto stavu dostali nepriamo neočkovaním sa, pretože ste prispeli k šíreniu covidu. A ďalej prispievate k vzniku ďalších mutácií.

    Bodaj by vám toho vodcu najvyšší súd poslal do lágru na 8+8. Za útoky na lekárov, ktoré teraz predvádzate v nemocniciach a pred ich bydliskami by som vás na mieste …

    Buď sa spoločnosť zobudí a pošle do p…takýchto jedincov s IQ salašníckých plemien alebo nás čaká budúcnosť Bieloruska s dezolátom na čele.

  32. Chlapce dezolat attack tebe to dobre hrabe. Chod najskor za Nadom a Matovicom aby tie platby za stihacky 2 milardy a za obrnene auticka za dalsie 2 milardy atd atd.ktore nakupuju , mali davno pouzit na zaplatenie lekarov ,sestier aby neutekali do zahranicia a porad im nie stratifikovat nemocnice a lozka ale rozsirovat a stavat nemocnice.

  33. 12. decembra 2018

    Vláda dnes po sérii nezrovnalostí medzi SNS a Smerom napokon uzavrela najväčší vojenský nákup od vzniku Slovenska. Minister obrany Peter Gajdoš (SNS) podpísal nákup štrnástich amerických stíhačiek F-16 v najmodernejšej verzii.

    Cena dosiahne 1,6 miliardy eur, započítaný je v tom servis len na prvé dva roky. Platba za servis na ďalšie obdobie sa bude riešiť až zmluvnými dodatkami. Celková cena lietadiel po započítaní nákladov na desaťročnú prevádzku tak zrejme presiahne dve miliardy.

    Slávnostný podpis prebehol v stredu na úrade vlády, prítomný bol aj premiér Peter Pellegrini či námestník ministra zahraničných vecí USA John J. Sullivan a Ana Wugofská, viceprezidentka výrobcu lietadiel, teda zbrojného gigantu Lockheed.

    Aký Naď? Aký Matovič? Si šenkový povalač, ktorý nič nevie iba šíriť propagandu od Blahu až po LSNS. Ty sa nevieš zorientovať ani v základnom prehľade súčasného politického sveta, nonstop v kuse len Matovič, najradšej by si tam videl Mazureka.

  34. Obyvatel môžeš dať teraz aj 10 miliárd do zdravotníctva, tie sestry ti z neba nespadnú, nie sú na ulici. Ich počet je taký aký je a možno by sa zvýšil opatreniami za 10 rokov, ale hneď teraz nie, takže preto hrozí kolaps po zaplnení nemocníc iba nezaočkovanými koviďákmi. Už ti prešiel kašlík, tak zase gúgliš, ale mal si malú riťku, že áno, priznaj sa. Ale neboj, to nebol covid, ten ťa ešte môže nájsť.

  35. dezolat ja mozem okadit nejakeho mazureka a v podstate kazdeho pokazeneho politika. Ano sns podpisalo ten zvrateny nakup ale az tato vlada to vyplacala. Kazda zmluva je vypovedatelna. Aj ked s urcitou stratou ale hlavne sa mohlo hned napumpovat dostatocne mnozstvo financii do zdravotnictva aby sa vcas eliminoval súčasný stav a nedostatok personalu atd. Ale to nie ale za to sa bezbreho zacalo nakupovat obrnene auticka a kopec dalsej techniky a to este vo vecsom. Takze tak. Jaro hlavne si daj ty pozor aby si ta okrem vakcinacneho zmutovaneho covidu nenasiel skor ako mna este aj vedlajsoucinny infarkt alebo porazka. Vies clovek nevie ako postupne reguje jeho telo na tieto vakcinacne sracky. Aj Julko Viršik, nech mu je zem lahka, bol ockovany propagator a ako ty a uz je chudak tam.

  36. Oby, nejde o to ze neverim jemu. Neverim roznym aero etom.

    Poradci amerického prezidenta Donalda Trumpa se přes víkend snažili podrýt důvěryhodnost uznávaného člena krizového štábu pro boj s koronavirem Anthonyho Fauciho. Anonymně různým médiím předložili seznam minulých výroků, v nichž se Fauci mýlil. Fauci se totiž stále kritičtěji vyjadřuje k reakci americké vlády na současnou pandemii covidu-19, která USA velice silně zasáhla

  37. Jozinko a teraz mam vážnu dilemu😁 čomu skôr uveriť. Či tomu videu ktore som sem ja dal, na ktorom je jasny fakt alebo ci mam uverit tvojmu skopirovanemu textu bez zdroja. 😕

  38. Obyvatel – príbeh zo včera: príjem na covid oddelenie mama (do 50 r.) a zať – počas príjmu telefonát z domu: doma sme našli babku (mamu tej prijatej) mŕtvu. Všetci nezaočkovaní. Otázka lekára: Prečo ste sa nedali zaočkovať? Odpoveď: Lebo sme tomu neverili.
    To je Oby krutá súčasná realita, choď do prdele s tvojimi infarktami a porážkami. Teraz to povedz týmto ľuďom, ktorých som spomínal. Aj keď sa z toho covidu dostanú, aj tak budú mať následky, o ktorých ani netušia aké budú za niekoľko rokov. Aj tebe sa môže veľmi ľahko stať, že ťa vyhľadá nejaký prekonaný s následkami alebo pozostalý a dá ti dobrú po papuli, že ty si to zapríčinil tvojim vymývaním mozgov. Nedaj sa zaočkovať, tvoj problém, ale prečo odhováraš ostatných? Prečo chodíte vrieskať pod okná vedcom a chytať pod krk očkujúcich zdravotníkov? Žeby politika? Tí zdravotníci už teraz na začiatku jesene sú frustrovaní z toho, že sa tomu dalo zabrániť a nevyužili sme to.

  39. Oby, nejde o zdroj textu, ale o obsah. A presne tak je natocene to tvoje video.
    povytrhane z kontextu a poskladane tak aby vyznelo vo vas prospech.
    V jednej casti popisuje sposob vyvoja a schvalovanie vakciny. Koniec.
    V druhej ako by sa to mohlo, keby to islo v pripade vtacej chripky.
    A s tou tvojou dilemou – neverim, ze veris sefovi kolotoca.

  40. Aha…takže podľa Obyho Fauci úplne bez hanby a verejne do kamier popisuje ako v Číne vypustí nový vírus ktorí zabije miliony ľudí a ochromí celosvetovú ekonomiku….len tak si tam o tom v pohode klebetia v rámci nejakej diskusie na summite…..lebo šak to je úplne normálne že ak chcem spraviť naozaj velký prúser celosvetového formátu tak sa tým najprv verejne pochválim….

  41. Oby, ja len aby si pochopil ako si z teba Velitel kolotoče zase raz vystrelil….to video, ktoré tak krásne niekto zostrihal a o ktorom VK píše že „uniklo“ a je „šokojúce“ je v plnej dĺžke na youtube už skoro 2 roky a dal ho tam Malkin Institute, ktorý ten summit organizoval: https://www.youtube.com/watch?v=-kFJijSgXnQ
    Za tie 2 roky nemá ani 4,5 tisíca zhliadnutí, čo je naozaj málo…nie je na ňom nič šokojúce a mohol si ho pustiť celý svet už v novembri 2019…
    Zase si raz naletel, rovnako ako už x-krát predtým…nerozumiem ako možeš donekonečna veriť niekomu kto ťa zakaždým takto napáli….

  42. Obyvateľ tvrdíš, že táto vláda vyplácala stíhačky. Stíhačky stáli 1,6 mld z toho 0,9mld vyplatila predchádzajúca vláda. Súčasná vláda oddlžuje pohladávky nemocnic, ktoré vznikli do 30. novembra 2020 vo výške 0,575 mld. Ty útočíš v diskusii na city ľudí, vzbudzujes len hnev a hecuješ spoločnosť k nepokoju. Vyťahuješ tu stíhačky lebo sú z USA a to ti pasuje do ruskej propagandy.

    Dávaš sem príspevky z aeronet.cz, ktorý je konšpiračný web bez autorov, bez zdrojov, bez redakcie, bez ľudí, dotovaný schránkami a cez biele kone. Nie je tam nič len sprosté texty plné bludov, úplne dementných informácií, na to aby to človek si osvojil musel by byť tupý jak teľa. Ten web, ktorý propaguješ má označenie od českej bezpečnostnej informačnej služby ako zdroj nebezpečnej ruskej propagandy a české ministerstvo vnútra ho označilo ako dezinformačný ruský web s cieľom poškodiť EÚ.

    Neviem, či ťa niekto pozná, ale je možne, že tvoje reálne názory nie sú totožné s tým, čo sem dávaš, lebo takéto veci robia iba platení trolovia. Nechce sa mi veriť, že by niekto, tak húževnate veril totálnym dezinformáciam.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img