ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Neukazujte sa nahí pred webkamerou ! A keď to spravíte, nenechajte sa vydierať a choďte na políciu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|  Prípadom vydierania sa zaoberá vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove.

Neznáma osoba komunikovala prostredníctvom internetovej aplikácie so 43 ročným mužom z okresu Bardejov. Išlo o komunikáciu cez videohovor, v ktorom sa neznáma žena obnažovala. Bardejovčan sa teda tiež obnažil a to od pása nadol.

Neskôr boli mužovi zaslané textové správy, v ktorých bolo od neho požadovaných 75 000 eur, inak vraj budú jeho fotografie, na ktorých je nahý zverejnené. Páchateľ sa mužovi vyhrážal aj ťažkou ujmou na zdraví v prípade nevyplatenia peňazí.

Bardejovský vyšetrovateľ v prípade vedie trestné stíhanie vo veci zločinu vydieranie, kde páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na dva až šesť rokov.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Priatelia, co chcete od chudaciska odniekial z lazov od Bardejova? Doma ma mozno smradlavu, chlpatu 150 kilovu neprijemnu vychodnarku a tak chcel nieco ine. Presne ako ti kamionisti, ktori si do kamiona pustia tie prefetovane fesandy pri Milexe riskujuc, ze z nej nevypadne len kvapavka, sifilis ci filcky, ale mozno aj mensi potkan.

    Co chcete od neho, ked preceda parlamentu, dalsi zakonodarcovia a uchylaci posielali svoje realne fotky Zuzovej a chceli sa maznat ?

    Co chcete od nadrzaneho asi aj pre dedinu bezvyznamneho chudaciska, ked su prepnuti ludia vo vedeni statu?

    Ozaj, ma niekto info ci uz po tom maznak alebo kapitan dostali kopacky od tych svojich partneriek?

  2. akože:
    chudacisko odniekial z lazov od Bardejova ma doma smradlavu, chlpatu 150 kilovu neprijemnu vychodnarku?
    Nie je to trošku prestrelené v tej vašej egoistickej hlavičke?

    Nechceme nič od dotyčného a takisto nie sme zvedaví ani na takéto prízemné a primitívne komentáre od Vás pán Majko !

  3. Ale sa rozčulujete keď pán Majko nazve pravým menom to o čom píše.Súhlasím z ním a má pravdu.Keď idem okolo milexu tak tam kamionisti presne nakladajú tie štetky.A je to tak keby bol doma spokojný ten východniar tak by určite sa neukazoval cez internet.A ten maznák zo smeru?Šak to je hanba že sa vôbec ešte môže hývať po ulici!!!!Strašná pretvárka je medzi ľuďmi.A keď voľakto napíše pravdu tak samé nadávky.Čo aj ste rovnyký????

  4. Miloš Majko 6. októbra 2021, 14:58

    EGO nadovšetko, já, já, já a jenom já mám pravdu ako vždy pán „redaktor“ 🙂

    Čo budem čítať a čo nie našťastie záleží na mne, o Vás to čo ste napísali len niečo vypovedá

  5. Nemyslím , si , že je to len tým , akú má doma ženu. Ale skôr touto dobou , kde je každý , kto nič nedokázal , ani nespravil nič , pre túto spoločnosť viacej , ako ten čo každý deň riskuje život , alebo ho zachraňuje . Ale ten čo má najviac sledovateľov je pomaly ,pán BOH. Doba je zlá a vzory žiadne . Kam ten svet speje ? Asi do morálneho dna …

  6. .. vystupujete celý život proti zlu a arogancii. To prostredie môže človeku nakoniec otupiť hrany citlivého vnímania medzi dobrom a zlom. Neprekračujte tu hranicu a nestávajte sa vo svojich komentároch arogantným človekom. Bola by to škoda.

  7. Pan Majko.. 7. októbra 2021, 7:59 – vdaka za nepochybne dobre mierenu radu. Vnimanie zla, arogancie, ale aj hranica, co je zlo a arogancia, su u kazdeho jedinca odlisne.

    To, co je pre mna, alebo Vas zlom (kradnutie, tunelovanie mestskych penazi, predaj drog, alebo aj take ohrozovanie deti nejakym nadrzanym dementom), je s najvacou pravdepodobnostou pre ineho dobrom – alebo aspon to je nim tak pocitovane. Isto uznate, ze uspesny zlodej, nepotrestany, ci dokonca kompetentnymi organmi kryty tunelar starosta ci primator, nabaleny drogovy dealer a dokonca aj ten fetak, ktory dostane to co chcel, su spokojni. Tak ako je spokojna ta nadrzana svina, ktora si rovnako pred kamerou dosla na svoje. Alebo sa snad mylim?

    A nasledne to je uz len o tom, kto kazde konanie vnima v akom sirokom kontexte, alebo nevyhnutny kontext nevnima, nevidi, alebo nechce vidiet vobec.

    A potom to je uz len o tom, ako taky clovek vnima toho, kto kontext objavi a pomenuje.

    Ak sa za pomenovanim (a este trefnym, vystiznym a lahko pochopitelnym) vidi aj samotna osoba, alebo vie, ze je rovnaka, tak dalsi „nepriatel“ je na svete.

    Ale kludne napiste svoj nazor. A potom sa mozeme pobavit napr. o zakaznikoch tych stetiek pri Milexe a o tom, aku maju mnohi z nich motivaciu dvere kamiona otvorit a niektoru z tych trosiek si zaplatit…

  8. Za sociálnymi pracovníčkami nechodia iba kamionisti ale aj páni v oblekoch a v drahých autách… Niektorí ženáči z okolitých dedín sú ich pravidelnými zákazníkmi. A ešte jedna skupina k nim chodí na „službu“ ale tí ani neplatia. Písať o nich nebudem lebo bojím bojím.
    Pre jednu som niečo robil a ani som netušil že to je ku.va a tá mi kadečo porozprávala…
    raz do týždňa jej zavolá dedko,dojde na aute s tmavým sklami,nechce od nej nič len si sadnú dozadu do auta,dedko ju trošku pochytá hore aj dole… dá jej za to dvacku. A tých príbehov je veľa.

  9. Ešte o jednom som nenapísal. Dotyčná mi hovorila že má jedného pravidelného zákazníka tuto z blízkej dediny. Raz za čas odvezie ženu do Kauflandu na nákupy. A ženám nákupy trvajú veľmi dlho. On akože ju počká v aute. Namiesto toho na plný plyn k Milexu.
    Slečna nastúpi,vyrazia dopredu a potom doprava na tú poľnú cestu na Malý Háj…. rychlovka a idú naspäť. On zastaví pri Kauflande a zrovna jeho žena vychádza s plným vozíkom. A tá že :“jééj miláčik ty ma tu čakáš?“
    Ja sa potom nestačím čudovať prečo je na tej poľnej ceste toľko papierových kapesníkov…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img