ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Drevo na kúrenie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Oddelenie životného prostredia   /5 OKT 2021/

Mesto Sereď oznamuje svojim občanom, že aj počas nasledujúcej vykurovacej sezóny majú na základe platného rozhodnutia Okresného úradu Galanta o udelení súhlasu na odovzdávanie odpadov vhodných na využitie v domácnosti č. OU-GA-OSZP-2020/006465-005 zo dňa 29.6.2020 možnosť bezplatne si zo zberného dvora na Cukrovarskej ulici odniesť drevo vhodné na kúrenie.

 

Prevádzková doba zberného dvora:

PO: zatvorené

UT:   7.00 – 15.30

STR: 7.00 – 15.30

ŠTV: 7.00 – 15.30

PIA:  7.00 – 16.00

SO:  7.00 –  12.00

NE: zatvorené

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takto sa bojuje za čistejšie životné prostredie. Máš štempel, je…ať na globálne otepľovanie. Resp. ak vedia poslanci v Seredi prehajdákať peniaze na zbytočnosti, nechápem že sa nenájde jediný ktorý by niečo počul o drvičke na drevený odpad.

  2. Vykurovanie rod domov drevom je pre niekoho nutne a nieje az tak skodlive. Vykurovanie plynom je podobne ako drevom. Aj to je fosilne palivo. A uz idu navrhy v eu zakaz vykurovania plynom. A potom co? Zakaz prdom lebo to je metan a zakaz srať lebo z kanalizacii ide do ovzdusia velke mnozstvo metanu a dalsich plynov. Tato planeta bola spalovana bez zasahu hasicov a politikov milióny rokov a tu sme. A to skoro vzdy horelo a zhorelo pol zemegule. Ale to tu nebol clovek politik

  3. Ale ved totok drevo nie je vobec pripravene na kurenie!!!! To je rovnake ako s tymi dialnicnymi privadzacmi k D1. To si ich tiez mame dostavat sami? Uz aby vysiel ten navod v narodnom casopise Urob si sam.

    Oddelte to od zivotneho prostredia. Ti lenivi uradnici chcu s vami opat vy*eba*.

  4. To by bol krááásny požiar a podľa Oddelenia životného prostredia z 5 OKT 2021 vraj aj ekologický. No nezapáli by ste to tam keď sami už horíte?

  5. pre Anonym 07:13 – kúrenie drevom nie je až tak škodlivé, to je pravda, ale nie nábytkovým drevom a ešte to niektorí aj pília na dvore, to by som ti doprial čuchať

  6. Anonym 6. októbra 2021, 13:10.vonku to smrdí jak hovado. ale oni sú predsa v teple vo vnútri. Inak niekde v diskusii som čítal že keď je zber PET fliaš, tak to nejaký dobrák s káričkou zbiera a kúri si stým. palivo zadarmo

  7. A aj z el, vykurovania je v pozadi rádioaktívny odpad, Nerozložiteľný na tisic rokov. takze aj vase metanove prdy skodia aj kanalizacny metan z vasich sraciek je extremne skodlivy pre tuto planetu. Tak a teraz mam dilemu zmrznut alebo prezit.

  8. tu sa nebavíme o dreve, ale o drevotrieske z nábytkov napustenej rôznymi chemikáliami a farbami, ktorú keď dáš do pece, tak sakramentsky zasmradíš celú ulicu, deje sa to aj v Seredi.

  9. Spaliny z plynu su este nebezpecnejsie a skodlive. A zakerne v tom ze ich nevidite a menej citite ale su skodlive a nebezpecne.

  10. A čo takto stružlikať z toho dreva nejaké predmety ? Napríklad takých drevených pandrlákov ako je Pinocchio ?
    Tá rozprávka sa teraz hrá po novom :
    Hovorí Pinocchio svojmu stvoriteľovi :
    „Tati ja som sa zamiloval“
    „Áno ? To je skvelé ! Vystružlikám ti dreveného pinďúra ?
    „Nie tati,stačí keď mi do zadku navrtáš dierku.“

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img