ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Lekári FN Trnava sa umiestnili v ankete TOP LEKÁR na troch popredných miestach

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Lekári Fakultnej nemocnice Trnava sa umiestnili na troch miestach v ankete TOP LEKÁR SLOVENSKA.

MUDr. Tibor Molčan – víťaz kategórie cievna chirurgia

MUDr. Miroslav Molčan sa stal víťazom v kategórii cievna chirurgia. V roku 1982 vyštudoval Lekársku fakultu UK v Bratislave. V odbore všeobecnej chirurgie bol atestovaný v roku 1986 a v roku 1991 získal štátnu špecializáciu v odbore cievnej chirurgie, v ktorej pôsobí dodnes. Na Chirurgickej klinike FN Trnava pôsobí na pozícií staršieho sekundárneho lekára – ordinár pre cievnu chirurgiu.

Je členom Európskej a Slovenskej spoločnosti cievnej chirurgie a členom redakčnej rady časopisu Via Practica. Je autorom 15 publikácií v slovenských medicínskych odborných časopisoch, autorom 122 prednášok a spoluautorom 102 prednášok a publikácií, pričom dve sú v karentovaných časopisoch.

 

MUDr. Eva Figurová – druhé miesto v kategórii diabetológia

MUDr. Eva Figurová obsadila druhé miesto v kategórii diabetológia.

MUDr. Eva Figurová je absolventkou Lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave. Od ukončenia štúdia v roku 2008 pracuje na Klinike vnútorného lekárstva FN Trnava. V roku 2015 získala špecializáciu v odbore diabetológia a poruchy látkovej premeny a výživy.

Od roku 2017 pracuje aj na diabetologickej ambulancii v rámci Kliniky vnútorného lekárstva FN Trnava. Aktívne aj pasívne sa zúčastňuje na medzinárodných a domácich kongresoch a konferenciách. Participuje na vzdelávaní budúcich lekárov v rámci praxe a stáží.

 

MUDr. Miroslav Bajer – tretie miesto v kategórii imunológia a alergiológia

MUDr. Miroslav Bajer obsadil tretie miesto v oblasti imunológia a alergiológia. Je absolventom Lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave. Od ukončenia štúdia v roku 2013 pracuje na Klinike vnútorného lekárstva FN Trnava. V odbore Klinická imunológia a alergiológia získal špecializáciu v roku 2019 na JLF Martin.

Je vedúcim lekárom na Oddelení vnútorného lekárstva FN Trnava od roku 2020. Pôsobí ako odborný́ asistent na Trnavskej univerzite v Trnave, pričom je kandidátom na titul PhD. v odbore Laboratórne vyšetrovacie metódy. Je členom Slovenskej spoločnosti alergiológie a klinickej imunológie.

 

 

zdroj: Fakultná nemocnica Trnava

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img