ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

„Väčšina by to zrejme vopred vzdala. On nie.“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Včera sme na potulkách Malými Karpatmi stretli tento javor. Keď sa na neho pozrieme od kmeňa hore, javor ako každý iný. V skutočnosti javor hrdina. Možno vietor, možno vták sa raz postaral o to, že semienko javora sa vyskytlo na vrchu v pukline veľkej skaly. Na mieste bez dostatku hliny, odkázaný na občasný dážď a vystavený celý život vetru zo všetkých strán. Väčšina by to zrejme vopred vzdala. On nie. Rozhodol sa žiť napriek neuveriteľným prekážkam, až pomaly svojimi koreňmi pevne objal skalu, aby našiel vodu. A takto žije desiatky rokov napriek osudu hrdo s korunou plnou vtákov vztýčenou k nebu … a nám dáva príklad nevzdať sa a žiť.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To podobenstvo s Tebou – aj keď ti vtáci budú srať na z koruny na hlavu Ty to nevzdáš – lebo Sulík …

  2. Servilnosť k tomuto chorému človekovi asi nemá obdobu.Ten nezlomný javor tam zostal a zocelil sa napriek dvanásť ročnej vlády Fica a Pellegríniho.Celý Matelko ! Občania Serede ďakujú SOL za to krásne okienko do sveta nezlomných pilierov našej štátnosti.

  3. Bývalý policajt Adrián Szabó ako nominant Smeru od augusta 2018 do júna 2021 šéfoval Úradu inšpekčnej služby ministerstva vnútra, ktorého úlohou je vyšetrovanie trestných činov policajtov.

    Szabó prišiel na Špecializovaný trestný súd verejne priznať, že bral úplatky a policajtom vynášal informácie z vyšetrovaní.

    Prokurátor sa so Szabóom dohodol na trojročnom treste s podmienečným odkladom na päť rokov a na peňažnom treste 25-tisíc eur. Súčasťou dohody je aj sedemročný zákaz vykonávania verejnej funkcie a prepadnutie úplatkov.

    „S pokorou žiadam, aby súd takúto dohodu schválil,“ povedal na súde tichým hlasom Szabó.

    Tak takto fungovala tá inšpekčná služba s ktorou doktor Fico s mladým prokurátorom urobili búrku v šerbli. Vydržať a dotiahnúť veci do konca, keď to bude trvať aj celé volebné obdobie.

  4. Vydržať a dotiahnuť veci do konca ťažko s mafiou po boku. Borka treba kopnúť do mafiánskych gul, aj tak všetko neguje. Ten vo vláde je najväčšia Igiho chyba.Ide mu len o jeho spodinu.

  5. Za 24 hodin 13 anonymnych diskusnych prispevkov, z coho 12 neriesi obsah statusu, ale jeho autora.

    Tento status som do novin umiestnil ja osobne s umyslom ukazat verejnosti, kde sa nachadza spolocnost, na akej urovni su ludia schopni vnimat pisany text a ako neskutocne su ovplyvneni menom jeho autora a to nech napise cokolvek.

    Sme chora spolocnost plna chorych ludi. A to chceme, aby bolo lepsie. Nebude. Ak sa nezbadame, opacne – bude este horsie…

  6. Miloško,a kde máte istotu,že túto krásotu napísal Matelko,keď si nevedel sám napísať ani diplomovku,a okrem toho sa tam vôbec nespomína Fico alebo Pelle,čo je jeho zvyčajná rétorika.

  7. Pán Majko,konštatoval ste,že na akej úrovni sa nachádza spoločnosť.Cim to asi bude.? Nepochopení géniovia?Ryba smrdí od hlavy.Pod vznesenými heslami,propagandou,nič,len číra neschopnosť.

  8. Pan Majko, ten strom je ako vláda Slovenská. Stojí na skale s ktorej sa môže kedykoľvek zrútit. To ste chcel povedať čitateľom?

  9. Pan Majko, navrhnite ako sa dostať s tohto marasu. Je to hrozné keď plagiator robil predsedu vlády,robí ministra financií, tak to je vrchol bezcharakternosti. Takýto človek je hanba pre Slovensko. Chorá spoločnosť dovolila chorému vládnuť. Fico vykrikoval pred voľbami že Matovič je blázon, co sme si zvolili to mame.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img