ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Rekonštrukcia futbalového ihriska v Hornom Čepeni bola ukončená

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Futbalové ihrisko v Hornom Čepeni prechádzalo rozsiahlou rekonštrukciou od októbra 2020. Na revitalizácii športového areálu sa podieľalo Mesto Sereď v spolupráci so sponzormi. Práve tí niesli na rekonštrukcii najväčšiu finančnú záťaž.

Rozsiahla rekonštrukcia si vyžiadala stovky hodín brigádnickej práce. Pomáhali futbalisti, tréneri, rodičia, vojaci aj dobrovoľníci z radov jednotlivcov či rôznych združení. Výsledkom rekonštrukcie je vyrovnanie ihriska, položenie automatického závlahového systému, vysiatie trávy, osadenie nových brán, striedačiek ako aj nové oplotenie celého areálu.

Športový riaditeľ mládeže Miroslav Greguška zhodnotil nové ihrisko nasledovne: „Toto ihrisko sa podarilo zrekonštruovať za pomoci hlavného investora – mesta Sereď, akadémie ŠKF, firmou Lukystav a ďalších subjektov, ktorým sa chcem veľmi pekne poďakovať za ich snahu a ochotu vylepšiť tréningové centrum pre kategórie prípraviek a žiakov ŠKF Sereď. Ihrisko prešlo kompletnou rekonštrukciou – okrem vyššie spomínaných boli osadené aj nové stĺpy na zachytávacie siete, zábradlie okolo ihriska, oprava a inštalácia osvetlenia. Rovnako rekonštrukciou prešli aj šatne, kde bol zakúpený nový nábytok, vešiakové steny a sociálne zariadenia na štadióne. Ihrisko je pod dohľadom kamerového systému.“

Športový areál v Hornom Čepeni je po novom súčasťou futbalovej akadémie a bude využívaný hlavne kategóriami prípraviek ŠKF Sereď. Nové ihrisko bude spĺňať podmienky aj na usporadúvanie Majstrovských súťažných zápasov.

Futbalové ihrisko v Hornom Čepeni bolo už úspešne pokrstené futbalovým zápasom medzi mužstvami prípraviek U11, ŠKF Sereď a ŠK Slovan Bratislava. Malí futbalisti si zápas na novom ihrisku aj patrične užili.

„Areál je uzamknutý a zatiaľ slúži akadémii ŠKF, ale neskôr chceme umožniť aj širokej verejnosti vo vyhradených hodinách vstup do tohto areálu , o čom budeme samozrejme včas informovať,“ uzatvoril rozhovor Miroslav Greguška.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img