ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Situácia sa zhoršuje: Intenzívne kontroly hygienikov a policajtov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|  Regionálne úrady verejného zdravotníctva spoločne s políciou zintenzívňujú pre zhoršujúcu sa epidemiologickú situáciu mimoriadne kontroly dodržiavania protiepidemických opatrení vyplývajúcich z platných vyhlášok Úradu verejného zdravotníctva SR.

Dôraz na dodržiavanie opatrení kladú najmä v červených a horších okresoch.
Kontroly budú v prevádzkach verejného stravovania, prevádzkach potravín, v ubytovacích zariadeniach, prevádzkach fitness, wellness či ďalších zariadeniach starostlivosti o ľudské telo. Dozor nad rešpektovaním protiepidemických pravidiel uskutočňujú aj pri organizovaní hromadných podujatí, ako sú športové či kultúrne udalosti, diskotéky, svadby alebo oslavy v prevádzkach a podobne.

Regionálne úrady týždenne vykonajú v priemere do 2000 plánovaných kontrol prevádzok ako sú napríklad maloobchodné predajne, prevádzky verejného stravovania, fitness centrá, obchodné domy, ubytovacie zariadenia a podobne.
V súčinnosti s políciou sa má počet týchto kontrol navýšiť.

Regionálne úrady verejného zdravotníctva kontrolujú i dodržiavanie domácej karantény.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nasrat im aj ich kontrolam. Pre ludi davam do pozornosti zakon 576/2004 a §25 kde je napisane kto moze kontrolovat zdravotne zaznamy. Ludia sa zacinaju konecne preberat a branit sa sikane.

  2. lebo niektorí politici argumentovali falšovaním lekárskeho záznamu. Načo falošnú pečiatku keď na tlačive je originál?

  3. Prestaňte sledovať všetky TV a rozhlasové stanice a naraz zistíte že situácia je úplne v normále. To len táto globalistická vláda robí bu bu bu a dúfam že raz za to budú potrestaní vrátane Zuzy Serešovej.

  4. chodte uz do prdele vy banda sivava,tie vase kontroly a buzeracia polozi vsetky restiky a kaviarne.to sa vam bude pacit,obesit vas vsetkych ktory tieto sracky podporuju.

  5. Ja by som všetky opatrenia zrušil. V prípade naplnenia nemocníc uprednostniť očkovaných a tých, ktorí sa kvôli zdravotnému stavu očkovať nemohli. Pre ostatných vykopať vedľa nemocnice veľkú jamu a tam ich hádzať. Inak sa táto republika finančne tak zruinuje, že sa už z toho nespamätáme.

  6. A ja by som zasa pre vsetkych „tych zlych“ nezaockovanych odporucil aby prestali platit hlavne zdravotne odvody…. Uz si pochopil co si napisal?

  7. Anonym 3. októbra 2021, 13:42.platim si zdr.odvody?platím! mám narok na zdr. starostlivosť .čo potom feťaci ,alkoholici, gambleri a naši opálený spoluobčania ktorý nič neplatia? tudy cesta nevede

  8. Máš nárok na zdravotnú starostlivosť, ale nemá ti ju kto poskytnúť. Je nejaká únosná miera, napríklad Fakultná nemocnica Nitra má kapacitu 12 špecializovaných lôžok a 100 lôžok s kyslíkovou podporou. Naplnením tejto kapacity je koniec. Vieš to pochopiť? Nič na tom nezmení, či si ty platíš zdravotnú starostlivosť, ani tvoje práva. Nesmie prísť viac pacientov, povedz to tomu covidu nech už neposiela viac pacientov. A aby si mal predstavu, tak hodne veľa z nich zomrie aj ked budú na lôžkach, lebo to neznamená, že ked je už tam je dobre. Ďalej by som chcel doplniť, že dnes je stav, kedy sa odkladajú operácie, viete čo to znamená? Že aj ked si platíš zdravotné poistenie tak ta nestihnú operovať. A vieš ty dezolát prečo? Lebo ste sa nedali zaočkovať a ucpali ste nemocnicu, vy ste ju vyradili z provozu.

  9. Dezolát darujem ti všetky moje vakcíny. Urychlene si ich choď dať pichnúť lebo už melieš piate cez deviate a je očividné že tie predchádzajúce „vakcíny“ na tebe nezabrali…
    Daj teraz niečo na mňa nech sa zasmejeme všetci

  10. dezolat attack: Namiesto tych svojich grafomanskych vylevov hybaj tym ockovanym v nemocnici vysvetlit, ze tam nemaju co robit. Vakcina im mala predsa zarucit lahky priebeh.

  11. Vakcína im aj zaručila ľahký priebeh, je ich iba 25% a všetci sú starý s oslabenou imunitou z dôvodu inej liečby a rôznych chorôb. A majú vačšinou aj tak najlepšiu perspektívu. Ale ty by si mal tam ísť počúvať tých neočkovaných 35+ ako vysvetlujú čo čítali a čo si mysleli…a teraz ich tam budu 4 týždne obracať.

  12. Pre Bohuš 3. októbra 2021, 14:15

    O platení odvodov som nepísal. Mňa zaujíma to kto je a kto nie je zachovaný. Chápeš? Prednostne prijať do nemocníc zaočkovaných a tých, ktorí sa zo zdravotných dôvodov zaočkovať nemohli. Zvyšok adeptov na nemocničné lôžka hádzať do hlbokej jamy. Čo na tom nechápeš?

  13. Anonym 3. októbra 2021, 19:46.nie nechápem, viacej Ti nenapíšem lebo sa nebudem vulgárne vyjadrovať takto prakticky anonymne. P.S si zaočkovaný ? si chránený? nemáš v nemocnici čo robiť keď máš mať slabší priebeh

  14. Bohuš, o môj slabší priebeh nejde. Ak zahltia nemocnice neočkovaní, ostatným bude obmedzená, resp. odopretá zdravotná starostlivosť kvôli iným diagnózami. Už chápeš, či?

  15. Jožo a to čo si napísal,tak tým si si istý ? Lebo ja tiež nechápem ako môže byť chlap v tvojom veku rozumovo taký zabrzdený.
    Kresťanstvo o sebe tvrdí že je to jediné pravé náboženstvo na svete. Islamisti kvôli pravosti svojho náboženstva aj vraždia. A ostatné náboženstvá si tiež myslia o sebe že sú tie jediné pravé.
    Tak ako možeš tvrdiť že ja mám menej rozumu ako ty ? Ja si myslím že Ja som ten rozumný a ty si niktoš. Čo ty na to ?

  16. A kde je prosím Obyvatel so svojimi videami? Prosím, prosím, daj niečo, chytajú ma abstinenčné príznaky, tvoje videá mi chýbajú ako dávka. Čo už si sa zrazil s covidom?

  17. Jožo si tak sprostý že mi pripomínaš hovno. A ja sa s hovnom vôbec nebavím a rovno ho splachujem do záchoda ! Pojeb sa aj so svojimi sprostými názormi ! Skončil som s tebou

  18. Ja to vidím celkom pozitívne. Počet dezolátov sa znižuje, poslednú dobu pod článkami o covide tak dvaja, traja stabilní. Všetci vieme v akých sociálnych a vzdelanostných vrstvách sa šíria dezinformácie. Neodsudzujme ich za to.

  19. Dezolát je v duchovnej biede žijúci duševne zbedačený sympatizant LSNS, úbohučký nadšenec Tisa, nenávistný trol šíriaci hoaxy, podnecujúci k zlomyselnosti, obhajca komunistického režimu, ničomnícky človek vypisujúci na socialnych sieťach protispoločenské bludy, šíriaci protivládne skreslené názory,jedinec katastrofálnej mentálnej úrovne, posratý krčmový flákač.

  20. Daniel ja ti nebudem nadávať ani ťa prirovnávať k zvieratkám. Pravdepodobne ani nemôžeš za to čo z teba vyrástlo. Vždy som hovoril že vzdelanie je kľúčom k pochopeniu a k úcte k sebe a ostatným. Prajem ti všetko dobré.

  21. Obynko ale veď toto je už dávno známe. Nevšimol si si tam jednu dôležitú vetu o čo vlastne očkovaním ide: Aj keď očkovanie chráni proti ťažkému, prípadne až fatálnemu priebehu ochorenia… Chápeš? A ešte poznámka: práve tí očkovaní dodržiavajú to, čo tam odporúčajú – teda rúška, dezinfekcia a rozostupy. Pretože práve tí očkovaní sú zodpovední. Antivaxer ani rúška nenosí…

  22. Vy eunuchovia bez gulí ! Dokážete sa schovávať za PC ale posadiť sa u Majka pred kameru,na to nemáte gule ani jeden ! Preto ste i mňa úbohí eunuchovia bez gulí. Zbabelci.
    Jožo viem že som pred rokmi pre teba niečo robil a tvojej žene sa to nepáčilo,ale za to ma nemusíš osierať kade chodíš.
    Tie vaše liberálne sračky nemusím. Vy to raz pochopíte že ten váš liberálny hnoj je pre Slovensko iba zlo,ale to už bude neskoro. Skončíte na smetisku dejín a mne postavia sochu !
    🙂 🙂 🙂

  23. Jozinko ubral som tu čas lebo sa tu cenzuruje. Čiže je to tu strata môjho času. Ale nechapal som ze vobec na sk topkach vobec zverejnili tento clanok. Karta sa obracia a zaockovanych bude v nemocniciach viac a viac len neviem na koho budete potom hádzať špinu. Ale inak skutocne som bol aj chorý. 3dni horúčky bolest hlavy sopel trosku kašeľ. Dal som mms a bromhexin. Uz je pohoda pracujem. Prebehlo to cez celu rodinu. Neriešim co to bolo. Raz rocne to vzdy prebehne. 🙂

  24. Jožo choď sa spýtať svojej sprostej materi prečo vykotila na svet také nedonosené hovädo ako si ty ! Ja sa raz dozviem čo si za debila…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img