ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Opustená budova MILEXu v Seredi teraz – odpadky, bezdomovci, prostitútky a narkomani

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Roky opustená budova bývalého MILEXu je viditeľná z rýchlostnej komunikácie  R1 a spolu s lúžencom po Niklovej huti, je jednou z dominánt a žiaľ aj symbolov mesta, ktoré okoloidúci pri jazde autom nepochybne registrujú.

Málokto však vie, čo sa za polorozpadnutými múrmi opusteného objektu nachádza.

Odpadky, bezdomovci, prostitútky a narkomani. A samozrejme už niekoľko mesiacov aj do SR pravdepodobne nelegálne dovezený plastový odpad a haldy použitých handier a oblečenia, ktoré skončilo v tomto objekte.

V polorozpadnutých budovách v zúfalých hygienických podmienkach spolu s potkanmi bývajú ľudia, ktorých denne môžete stretnúť na nákupoch v niektorom z obchodov, alebo bežne na ulici. Len to kde žijú netušíte. Alebo jednoducho neriešite.

Fotografie staré necelý týždeň dokumentujú stav objektu, ktorému sa drvivá väčšina ľudí radšej vyhne.

To však neznamená, že problém nejestvuje. Je tu a nateraz aj zostáva…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto je čistá katastrofa! To fakt nikoho z vedenia nášho mesta nezaujíma? Hrôza! To je ale vizitka mesta, neverím, že sa nedá s tým nič robiť!!! Keď vážne nie, tak zrovnať zo zemou!!!

  2. Celý objekt patrí súkromnému vlastníkovi a ten na to 💩💩💩 . Zarážajúce je, že ľudí pokutujú za zahodený špak ( súhlasím ) a za túto spúšť nikto nikoho nerieši pokutami atď.

  3. Neviem co sa, starate do doho co ma kto na dvore je to sukromne a on si moze co chece je to to iste ako keby sa,staral niekdo o vas co mate na dvore a doma

  4. Haló hygiena a zdravotnictvo ! Dufam ze toto miesto čoskoro navstivite taktiez ! Nie slusne a ciste prevadzky buzerovat a sikanovat . Že sa nehambite banda skrvá… !

  5. Buďte radi ze tých narkomanov a bezdomovcov nemáte vo vchodoch a bordel pod balkónmi a po sídlisku. Treba dotoho rýpať a potom to bude pomeste roztrúsené. To chcete?pán majko,nevykaslete sa racej nato?

  6. Ja si myslím že na skládkovanie odpadu by mal mať povolenie, to pravdepodobne nemá, čiže z toho vyplýva že ba mal byť sankcionovaný.
    Ale zas na druhej strane, možno ten plast poslúži ľuďom bez domova na kúrenie, ide zima plyn a elektrika idú hore, čochvila sa aj my ostatný žijúci s minimálky možno pridáme a bude nám teplejšie…
    no čo už len dodať na záver, asi len to že na to pivečko na nočnom stolíku (polystyrén) sa vždy nájdu grošíky 🍺

  7. Veľmi dobre zdokumentované, prečo sa nepíše konkrétne o majiteľovi.
    Nedávno sa zverejnili konkrétne mená, adresa , od ktorých by sme radi čítali prečo ! P.Majko aspoň raz niečo dokončite.

  8. Keď majiteľ nereaguje na výzvu mesta, malo by sa to riešiť súdnou cestou a na náklady majiteľa to dať odstrániť. Takto to nikam nevedie a nikdy nevyrieši. Keď sa to razantne nerieši, majiteľ na to zvysoka kašle. Vie, že mu nič nehrozí, tak čo sa unúval? Život ide ďalej.

  9. Chvalabohu je to mimo mesto…ale ked idem okolo jednoty a socky tam ošťavaju kriky, s tymto fakt nikto nic nevie spravit?

  10. Anonym 3. októbra 2021, 9:20

    Navrhujem ku každému asociálovi prideliť mestského policajta a akonáhle asociál začne močiť na verejnosti, policajt môže pristúpiť k jeho sankcionovaniu. Súhlasíš?

  11. Ja som asi dostal Infarkt po tejto reportáži veď aj keď sú to svine ale aspoň troška poriadku si urobí aj tá špinavá sviňa ,Ale toto je Veľká Hanba aj na mesto naše

  12. Zbytočne je vypisovať je to hádzanie hrachu na stenu. Zodpovedný za tento chliev majú zrejme ochranu. Už rok kolom dokola sa vypisuje a nič s toho. Nech žije vedenie mesta aj pán Krošlák nech sa im darí veľa šťastia a zdravia hlavne v podnikaní. Bez penez sa ťažko žije. Dnes už aj v base treba peniaze. Česť práci súdruhovia. Demokracia je peklo treba sa vedieť orientovat.

  13. Keď už je tu spomínaná aj jednota, mesto nemá na nich dosah, aby upravili okolie pri nej, keď je už ich pozemok. Je to stred mesta. Ten roh. Nemôžu to buď vysadiť trávou, alebo vybetónovať? Aj pri tých schodoch tá výsadba. Za ňou chodia sa … Ani sa nie je čomu čudovať, keď v meste sú jediné WC na námestí. Zatiaľ sa môže po… Hlavná vec, že tam bude socha legionára. Ako vyzerá okolie, to ich nezaujíma. Aj umiestnenie lavičiek. Neviem, či by si ich aj oni umiestnili pod svoje okná. Z cudzieho krv netečie.

  14. To je hanba vedeniu mesta za KSČ takéto niečo nejestvovalo a v týchto miestach vedenie sa nepochybuje a ani nechcú v celom meste je špina a bordel ktorý robia bezdaci štetky a cigáni treba ich zamestnať aby sme ich nezivili z našich daní treba im to dať upratať a potom ich dobre vyslahat bičom

  15. predstavenstvo
    (od: 10.05.2004)
    Klaudia Kászová – členka
    sídlisko JAS 932/1
    Galanta 924 01
    Vznik funkcie: 15.03.2006
    (od: 20.04.2006)
    Isabelle El Aour – člen
    Moussa Nammour Street – Horch Tabet 28/9
    Beirut
    Libanon
    Vznik funkcie: 15.03.2006
    (od: 07.06.2006)
    Amine El Aour – člen
    Youssef Hani Street 13
    Bejrút
    Libanonská republika
    Vznik funkcie: 17.06.2008
    (od: 09.10.2008)
    Joseph El Aour – predseda predstavenstva
    sídlisko Jas 932/1
    Galanta 924 01
    Vznik funkcie: 20.11.2008
    (od: 28.06.2017)
    Anikó Mézesová – členka
    657
    Dolné Saliby 925 02
    Vznik funkcie: 08.12.2008
    (od: 27.01.2009)
    Toufic EL AOUR – člen
    Moussa Nammour Street – Horch Tabet 28/9
    Bejrút
    Libanonská republika
    Vznik funkcie: 07.05.2012

  16. Vlastni to libanoska spolocnost. A kedze pozemky kde stoji Milex su neni vsetky v majetku tejto spolocnosti a je tam kopec nevysporiadanych Eckovych parciel , tak majitelia aj keby chceli nemozu nic robit. Samozrejme oplotit alebo inak zabezpecit by mohli. Toto je dosledok komunistickej doby, stavat hala bala cez sukromne pozemky 🤮🤮🤮

  17. Bez ladu a skladu:
    Arab Muhamad Abdul Ali
    arab muhamad abdul ali usidlil sa v nasom kraji
    jana bozka jozka kata muhamad s vami isto rata
    penazi ma ako plevov nepohrdne nasou devou
    my muhamada nesklameme ved prisiel az libanonu
    arab muhamad abdul ali uz nesidli v nasom kraji
    zanechal tu zo dve deti a uz nad nim libanonske slnko svieti
    kokosove orechy
    nechal nam tu dva mechy
    krasa sil a charakter ani jemny cit nedokazu prekonat devizovy deficit

  18. Milex nie je dosledok doby komunistickej ale vizitka doby kapitalistickej alebo zlodejskej, preloz si ako chces. Vtedy to fungovalo ako vsetky podniky a druzstva a mohlo fungovat dodnes. Vtedy by sme boli mozno malym Svajciarskom.
    Dosledok vlady neschopnych ludi od 89-teho ako Havel, Knazko, Klaus, Meciar, Carnogursky, Dzurinda ktori to vsetko pochovali. Nejdem si zastavat toho ani onoho ale mohlo to fungovat vsetko aj dalej keby jednotlivci podporovani vyssie menovanymi netunelovali, nerozpredavali za vidinou rychleho zbohatnutia. Za dnesnej situacie malym Svajciarskom nikdy nebudeme.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img