ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

ŠKF Sereď: Predaj vstupeniek na zajtrajší zápas s FK Senica

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Predaj vstupeniek na zápas 10. kola Fortuna ligy 2021/2022 medzi ŠKF Sereď a FK Senica (2. októbra 2021, 18:00 hod. – Štadión Antona Malatinského – City Arena v Trnave) bude prebiehať v dvoch fázach:

 

  • Predpredaj vstupeniek: v piatok (1. októbra 2021) na sekretariáte klubu ŠKF Sereď (Športová 2809, Sereď) od 9:00 hod. do 12:00 hod.
  • V pokladni na Športovej ulici v Trnave (vedľa vstupu na západnú tribúnu) – v deň zápasu (2. októbra 2021) od 17:00 hod.

 

Na fortunaligový zápas proti FK Senica bolo stanovené jednotné vstupné 7 eur. Deti do 10 rokov v sprievode dospelej osoby majú vstup na štadión zdarma. Je však potrebné sa preukázať napr. kartičkou poistenca. Otvorená bude opäť len západná tribúna – vstup B.

 

Na tribúne bude platiť voľné sedenie v každom druhom rade. Vstuppobyt na štadióne je možný len s prekrytými hornými dýchacími cestami (napr. rúško, príp. respirátor).

 

PRAVIDLÁ PRI VSTUPE NA ŠTADIÓN – ČÍM JE POTREBNÉ SA PREUKÁZAŤ?

 

Zápas bude v režime OTP (osoba plne očkovaná, testovaná alebo prekonala COVID-19). V našom okrese (oranžový okres – ostražitosť) môže byť zaplnených 50% kapacity štadióna a môže byť otvorený bufet.

 

V čase začiatku hromadného podujatia bude musieť fanúšik:

 

  • disponovať negatívnym výsledkom testu na ochorenie COVID-19: A.) nie starším ako 72 hodín v prípade RT-PCR alebo LAMP testu, B.) nie starším ako 48 hodín v prípade antigénového testu,
  • alebo potvrdením o očkovaní proti ochoreniu COVID-19:
  • A.) najmenej 21 dní po aplikácii prvej dávky očkovania s jednodávkovou schémou,
  • B.) najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovania s dvojdávkovou schémou,
  • C.) najmenej 14 dní po aplikácii prvej dávky očkovania, ak bola prvá dávka očkovania podaná do 180 dní od prekonania COVID-19.
  • Akceptované je aj oficiálne potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID-19 – nie staršie ako 180 dní.
  • Výnimka platí pre deti do 12 rokov.

 

Autor: Peter Cuninka

Foto: Branislav Španka

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img