ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Minister vnútra: „Spravodlivosť a čestnosť zvíťazila. Dnešný deň je toho dôkazom“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MV SR |MM| Stanovisko ministra vnútra Romana Mikulca v reakcii na dnešné rozhodnutie Krajského súdu v Bratislave, ktorý prepustil z väzby štvoricu vyšetrovateľov a dočasne povereného šéfa inšpekcie:

 

„Spravodlivosť a čestnosť zvíťazila. Dnešný deň je toho dôkazom.

Rozhodnutie krajského súdu, ktorý prepustil z väzby štvoricu vyšetrovateľov NAKA a dočasného šéfa inšpekcie je zadosťučinením pre všetkých, ktorí veria, že Slovensko je pripravené na očistný proces, akokoľvek náročné a nepríjemné to bude. Nezávislý súd vo svojom rozhodnutí uvádza, že trestné stíhanie je neopodstatnené. Je to jasný dôkaz toho, že títo ľudia robili svoju prácu podľa najlepšieho svedomia a vedomia napriek tomu, že by si niektorí priali opak. Ako napríklad poslanec Fico, ktorý zneužil túto kauzu na špinavé politické útoky a žiadal môj odchod. V tomto prípade prezumpcia neviny, ktorou tak rád argumentoval, zjavne neplatila. Ak politika prevalcujú emócie, ktoré prevážia nad raciom, je skutočne čas odísť.

Zároveň by som chcel poprosiť aj ďalších, aby vážili svoje slová. Vyjadrenia o čurillovskej mafii si po takomto rozhodnutí súdu žiadajú okrem iného aj ospravedlnenie.

Verím, že vyšetrovatelia aj dočasne poverený šéf inšpekcie budú môcť pokračovať vo svojej práci. Rovnako tak, je dnešné rozhodnutie pre všetkých poctivých a čestných policajtov jasným signálom, aby sa nenechali zastrašiť.“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ja ti napíšem príspevok. Celú túto zapredanú vládu vyhnať za hranice nech si ich všetkých zoberú k sebe ich mecenáši ktorých príkazy tu plnia a na národ serú !

  2. Réžia: dotknutá oligarchická scéna.
    Dramaturgia: Dr. Fico
    Scenárista: Dr. Kali a ešte činná zložka minulého skorumpovaného režimu ministerstva vnútra

  3. Rozlozenie systemu systematicky nastavovaneho pocas dekady vladnutia SMERu je mimoriadne narocne. Nie je mozna vymena vsetkych ludi a dokonca ani nie vacsiny. A tak je pochopitelne priame sabotovanie zmien ludmi, ktori zmeny odmietaju, lebo „stare casy“ im vyhovovali.

    Konecne uznavaju aj predstavitelia koalicie, ze vymeny na klucovych postoch hlavne v PZ neboli dostatocne – oni vlastne neboli ziadne.

    Vysledky NEkonania sucasnych ludi pri moci vidime dnes a denne – na Prezidium PZ su tahani dalsi SMERaci (dnes uz mozno pretransformovani na HLASakov), no s rovnakou DNA a zauzivanymi spinavymi metodami riadenia PZ.

    V kazdom pripade, este nie je stratene vsetko. Este stale je mozne Slovensko vratit medzi pravne staty a kurupciu dostat na okraj spolocnosti.

  4. A ešte jedna zásadná vec:

    Prokurátor Juraj Chylo v návrhu na väzbu napísal, že jeden z obvinených policajtov Milan Sabota sa priznal, a tým usvedčuje aj ostatných obvinených vyšetrovateľov.

    Sabotov advokát Rastislav Koutun to okamžite poprel, čiže Sabota povedal, že sa nepriznal a je to lož.

    Sudca Okresného súdu Bratislava III Juraj Kapinaj napriek tomu poslal všetkých do väzby.

    V piatok senát Krajského súdu po ich sťažnosti rozhodol, že všetci obvinení majú byť stíhaní na slobode s vysvetlením, že ani nevidí dôvod na ich obvinenie.

    Vyšetrovateľom nebola pozastavená služobná činnosť a neexistuje teda prekážka, aby sa v pondelok vrátili do práce.

    Summa summarum: kamarát Antonína Vadalu, Kočnerov sused a Bašternákov nájomník, Bodorov hovorca a Výbohov dlhoročný priateľ zatiahol do úplných sračiek mladého prokurátora.

  5. Zrušme SISku,zrušme inspekciu ,zrušme GP,zrušme všetkých ,čo existovali za minulých 12,rokov,a potom bude spravodlivosť.Ludia,je mi nás všetkých ľúto.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img