ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Spoločnosť v tejto podobe smeruje k totálnemu úpadku. Ignorovanie reality nás zničí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Iba nedávno spravodajstvom prebehla informácia o dobodaní 17 ročného dievčaťa mužom prezlečeným za ženu. Dievča prežilo. Vyjadrenie útočníka je jasným a zrozumiteľným odkazom pre spoločnosť, svojim obsahom ale mrazí nepochybne aj tých najodolnejších jedincov.

Vyjadrenie priniesli  TV NOVINY.SK

Denne počúvame vyjadrenia politikov stále viac odtrhnuté od reality bežného života spoločnosti a stále viac zaváňajúce aroganciou moci.

Denne spravodajstvo prináša správy o nedocenených jedincoch, ktorí pre získanie pozornosti na svoju osobu a vlastnú popularitu  vystrieľajú desiatky detí priamo na škole, či si z okna vlastnej spálne zapoľujú na náhodných okoloidúcich.

„Elity“ vo vedení štátov a EÚ namiesto problémov stoviek tisíc ľudí každodennou prácou budujúcich spoločnosť, zaujíma viac veľkosť cely, farba postele a počet novín dodávaných do výkonu trestu masovému vrahovi Brejvikovi, či iné pre spoločnosť podradné témy.

Drvivú väčšinu ľudí dnes už ale nezaujíma, či sa Brejvik v base vyspal dobre, alebo nie. Ide im o vlastné prežitie a už ich nezaujímajú ani im na míle vzdialené pseudoproblémy bohatých a arogantných akože politikov.

Bežný človek chce právo, jeho rýchlu a účinnú vymožiteľnosť, spravodlivosť a istotu, že keď poctivo pracuje, nestane sa na staré kolená chudákom.

Chápem aj prirodzené zdražovanie a ako podnikateľ aj nevyhnutnosť akceptácie trhových mechanizmov v biznise, no to akože máme akceptovať skokové navýšenie cien stavebných materiálov o stovky percent a zmieriť sa s tým ako s faktom? Skúste to povedať mladým rodinám majúcim hypotekárne úvery na celý život, ktorí dnes nevedia dostavať svoje domy práve pre nárast cien prakticky všetkého, čo sa pri stavbe používa.

Funkcia štátu v kľúčových otázkach riadenia spoločnosti je nezastupiteľná. Ak politici nechcú skončiť vo vyhnanstve z vlastnej krajiny, musia zakročiť všade tam, kde to je vo verejnom záujme a spôsobmi, ktoré im dáva legislatíva. To ľudia očakávajú a požadujú. Aby to ale občania akceptovali, musia mať politici ich dôveru a ľudia musia stáť za nimi.

Zvykli sme si ignorovať to, čo sa deje v spoločnosti a nás sa to priamo netýka. Problémom ale je, že dnes sa skôr či neskôr týka všetko a každého. Len si to nepripúšťame. Aj to dobodanie 17 ročného dievčaťa sa nás týka. Zajtra totiž pri nemocničnom lôžku na celý život poznačeného dieťaťa, môže ako rodič sedieť ktokoľvek z nás…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Len som celkom nepochopil čo tým chcel básnik povedať…
    Slovensko je úplne v prdeli lebo nikoho nič netrápi. Vláda na čele so smetiarkou kopú za globalistov spoza veľkej mláky a o svoj vlastný národ sa nestarajú.
    Škoda písať

  2. Ako má štát zakročiť proti skokovým nárastom cien stavebných materialov? Skoro pol roka nás tu mini vládna strana otravovala bojom o korytá,dalšia strana skoro každý týžden odchádza z koalície,další z vlady často mával ..Raňajky u Tiffanyho..a aktuálne..Libtardi by mali začať predavať trička..ALL FOR PLACKOVA

  3. Bavme sa o tom keby tá 17ročna dievčina dobodala tú trenčiansku entitu čo nevie či je samec alebo samica, tak by liberálny politický kanál, liberálne plátky a naša Zuzanka jaternica, urobili štátny prevrat a stovky protestov !!! Prečo je teraz kľud?

  4. nikoho tu nić nezaujíma, rúška majú byť vnútri aj vonku na hromadnych akciach, na sol je plno fotiek kde je videt ludi ze na tu úplne jebú, nadpis „Spoločnosť v tejto podobe smeruje k totálnemu úpadku. Ignorovanie reality nás zničí“ je celkom trefní, spoločnosť nesmeruje ku kolektívnej imunite ale ku kolektívnej debilite

  5. Kde je teraz liberálne progresívne slovensko a spol týchto zapredaných prozápadných aktivistických hajzlov a média ? Takéto monštrá, bohužial ale tak ako v stredoveku treba likvidovať.. stalo by sa to v mojej rodine, dal by som si tú námahu ho napácovať do salámu pre psov.. nie ešte jeho budeme na náklady spoločnosti z mojich daní pomaly liečiť a pomáhať im.. sú to choré hlavy ktoré šíria nákazu a tak ako rakovinu treba to vyrezať, niečo podobné ako súčastná vláda a fakticky politikovia od 1991.. začať igorom, skončiť mikulášom Dz…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img