ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Ani zastrašovanie a útoky ma neprinútia ustúpiť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Včera sme po výjazde na R1 na súkromnom osobnom aute zaregistrovali vážny problém, ktorý nás prinútil okamžite zastaviť. Podotýkam, že menej skúsený vodič by pri aktuálnej rýchlosti dosť pravdepodobne skončil mimo cestnú komunikáciu a havaroval by. Včera som predpokladal, že môže ísť o náhodu a to až do dnešného popoludnia, kedy  sa mechanik v servise jednoznačne  vyjadril, že poškodenie auta bolo úmyselné a je vylúčená náhoda, ako aj takéto poškodenie  počas jazdy.

Toto samozrejme mení situáciu a vidím, že praktiky 90.-tych rokov z mesta nevymizli.

Nateraz verejne vec viac špecifikovat nemienim, no po nevyhnutných prvotných opatreniach podávam trestné oznámenie a týmto ako osobe / osobám ktoré majú podiel na tomto zákernom a podlom čine, ako aj objednávateľovi tohto konania verejne oznamujem, že sa nevzdám a v presadzovaní transparentnosti v správe vecí verejných, pravdy a práva budem pokračovať  a to napriek vážnemu riziku podstupovanému mojou rodinou, ktorej podporu mám aj dnes.

Na pokusy zlikvidovať médium, alebo aspoň obmedziť zverejňovanie určitých druhov článkov a to rôznymi spôsobmi sme si zvykli a akosi sme sa s tým naučili žiť. No sú hranice, za ktorými už nejestvuje žiadna tolerancia.

Takéto zúfalé, no nebezpečné ataky ma len utvrdzujú v tom, že zverejňovanie pravdy niekomu vadí a že spolu s ďalšími ľudmi  práve z obáv o život nevystupujúcimi verejne, sme na najlepšej ceste zlo a kriminálne živly v ich konaní zastaviť.

Ešte dnes som o nových poznatkoch zistených za ostatné mesiace informoval ľudí, ktorým dôverujem a zároveň boli doplnené do podkladov, ktoré budú zverejnené v kritickom prípade podľa zadaných inštrukcií. 

Z bezpečnostných dôvodov tento oznam nateraz považujem za dostatočný a pre verejnosť doplnený bude hneď, ako to bude možné.

(Autor je zároveň vlastníkom SOL)

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pan Majko táto špinava demokracia je horšia od našpinvsieho komunizmu. Môj otec zažil špinavú demokraciu slovenský štát špinavý slovenský štát na čele z hajzlom ktorý sa volal Tiso. Môj otec bojoval v SNP skončil v zajateckom ci koncentračnom tabore v špinavom nemecku. Chvlabohu prežil preto žijem nech skape celé Nemecko hoci aj do rána. Pan Majko nie je to osobne v roku 2008 slúžil zadušnu omšu za Tisa kto jeden hnusný a špinavý človek hádajte kto? Len tak sa pre seba nech skape celé Nemecko.

  2. Miloš držím ti palce !
    Tamtomu hnusnému špinavému človeku nad tebou oznamujem že nebyť pána Tisa tak Hitler by nás zožral zaživa. Bol by tu protektorát taký istý ako v Čechách a bolo by s nami oveľa horšie.

  3. 18.4.2008 slúžil zádušnú omšu za Tisa v bratislavskom kostole Blumentál arcibiskup Ján Sokol, ako svoju súkromnú akciu, bez vedomia KBS.

  4. Čo tu spomínate Tisa? Čo to má čo robiť s poškodením auta? Čo to tu splietate, len aby ste upútali na seba, na svoju „múdrosť“? Tu upozorňuje p.Majko na zákernosť niektorých ľudí, ktorí nemajú problém ani zabíjať. Keď sa chcete vyjadrovať, bolo by dobré, aby ste sa vyjadrovali k danej téme a nie trepali hlúposti!!

  5. načo sa vyjadrovať k danej teme to je jeho problem nech si ho rieši my tiež nepíšeme o našich problemoch a riešime si ich sami

  6. Bobo 1. októbra 2021, 10:21 – cim to je, ze Vase zelanie ste uverejnil sposobom, ktorym sa snazite zamiest stopy, ktore by mohli Vas ako autora prispevku identifikovat?

    Patrite do dalsej ZLOCINECKEJ SKUPINY posobiacej v nasom regione obavajucej sa o svoj dalsi pobyt na slobode?

    Dakujem za zmysluplnu odpoved.

  7. Myslím si že to tu asi naplno vypuklo.
    Cielená migrácia asi financovaná . Covid asi vypustený asi na zástierku skutočných problémov. Skúste si naštudovať kalergiho plán… sme príliš pohodlný na to sby sme niečo zmenili

  8. Pan M.M. no dufam ,ze sa Vam nic zle nestalo a ani autu. Drzime Vam palce v boji s gangom a zlocinom. Drzte sa . Zelame Vam i celej redakcii všetko dobre.

  9. tak to zrejme bude suvisiet s podpalenim vasho auta,zrejme pachatel je ten isty,musi mat zjavne velky strach ked sa uchyli k takejto nechutnej akcii,ja dufam,ze ho coskoro chytia a pod10r nepojde.
    p.majko vy urcite viete od koho ten vietor fuka:)

  10. pán majko prečo nevymažete tých sprosťákov čo tu na vás píšu také blbosti????veď tí by mali mať zákaz písania na internet sú tak sprostý

  11. Miloš. neviem čomu sa čuduješ. pred 15-20 rokmi by si už bol nezvestný .ale možno aj teraz niekomu rupnú nervy. Ani Kuciak neveril že by ho v tejto dobe zavraždili

  12. občan 1. októbra 2021, 19:28 – s druhou vetou Vasho prispevku suhlasim, no trend je zial iny.

    A teraz k vete prvej: Nie, nebudu tieto prispevky zmazane, ako nie su zmazane prispevky tykajuce sa inych ludi.

    Druhy a podstatne vyznezsi dovod je, ze je nevyhnutne vidiet, v akom stave je spolocnost. Zmazanim takychto prispevkov by sme nad tym zatvarali oci a sustavne by sme sa posuvali do stavu, kedy sa budeme presviedcat o tom, ze to na Slovensku predsa len nie je az take zle.

    Zial je to horsie, ako si bezny clovek dokaze predstavit v tom uplne najhorsom sne.

    Nech len ludia vidia, ako hlboko sme dovolili padnut a ake to ma nasledky.

  13. Takého úbožiaka ako si ty, len tak ľahko sa nenájde. Palica má dva konce. Tým druhým môžeš dostať príučku, na ktorú tak ľahko nezabudneš. Kto druhému jamu kope, sám do nej padne.

  14. Možno, že bude zádušná omša odslúžená aj za takého debila, ako si ty. Alebo lepšie, pre teba za zdravý rozum, lebo ho veľmi potrebuješ.

  15. A čo nás ešte čaká, keď slušní ľudia musia utekať pred kriminálnikmi? Vidieť, ako aj pracujú súdy, aká je vymožiteľnosť spravodlivosti a práva? Kto vás obráni? Sú to dobre platené inštitúcie z našich daní a stále ich pribúda. Aj V. Krčméry musel odísť do zahraničia pre vyhrážky smrťou. Rieši to niekto, alebo to ide do stratena? Pravda, keď máme v trestnom poriadku aj také perličky, ako napr. dohoda o vine a treste, kajúcnik, spolupráca …, tak potom čo máme očakávať?

  16. najlepšia vec čo sami stala bolo odísť zo Serede. Je to smutné miesto na život v štýle: uteč kým sa dá.
    Polícia sa bratríčkuje s mafiou a jej prisluhovačmi, drogový biznis prevzali tmavé huby, ktoré nemajú ani také spôsoby a IQ ako tí pred nimi. Zastrašovanie a zatváranie očí, korupcia vo vedení mesta, hnus a odpor.
    Je mi ľúto tých, čo ostali a bojujú a snažia sa to obrátiť, kým máme takúto políciu, justíciu a vedenie, je to prehrané.

  17. Plackovu radšej prepustili aby neprezradila konzumentou drog. Že vraj sú to cti hodný ľudia majú červené nosy a lesklé oči.

  18. pre PI ty si ale chuj.Pánovi Majkovi podpálili auto keď novinár Kuciak ešte dva roky potom žil.Asi moc o tom nevieš.Prečítaj si nejakých aspom pädesiat článkov čo pán Majko písal už pred ôsmymi rokmi.Keby nemal noviny a určite
    aj podkaldy o nich tak by ho už určite dávno sa zbavili.Je to tu mafia skurvená a sa pozri koho mali vo futbale čo má obvidenia z vrážd

  19. Zločinec Makó dostal zákazku od štátu na prevazanie peňazí a novináry sú ticho. Kto vlastne ovláda Slovensko aká banda. Pan Majko lepšie sa trochu báť ako sa hrať na hrdinu. Mam takú intuíciu, kuciakova vrazda smrdí, ako aj vražda Valka. Valka určite nezavrazdili tí dvaja páni co sedia za jeho vrazdu, mali velice čudného obhajcu. Pri každej špinavosti tento obhajca figuroval.

  20. Pri každej veci, čo smrdí je Lipštajn…A tento tu ich obhajuje….Podľa mňa toto s autom si len vymyslel aby vyzeral ako ten správny….

  21. Ak ťa niekto poškodí, alebo ublíži, radšej drž hubu, aby sa iní nevyjadrovali, že si si to vymyslel! Asi máš v tom skúsenosť.

  22. Niesu tito dvaja polodementi nahodou Matyashkovci ? Kludne by som to na nich tipol plus, zubkova vika kedy pociti spravodlivost ?

  23. Anonym 30. septembra 2021, 23:35 – – -> ty debil nebyť Tisa tak nás teraz nie je 5,5mil ale možno tak 1mil.. naštuduj si dejiny než niečo také napíšeš.. ja viem ľahšie je večer pozrieť Hnojku alebo Narkózu a prijať tie sr*čky čo tam dávajú ako si nájsť 20 rôznych zdrojov a použiť tú vec v lebke..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img