ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Úbohí futbaloví chuligáni: Fanúšikovia prepadli manželský pár, len aby im zobrali ich futbalové šály

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti z Dunajskej Stredy obvinili šesticu kamarátov, prívržencov trnavského futbalového klubu za to, že prepadli posádku manželov a ich známeho počas presunu na futbal medzi FC DAC 1904 Dunajská Streda a Spartak Trnava.

Celý incident sa odohral pred nedeľným futbalovým zápasom pri motorkárskej dráhe, pred mestom Dunajská Streda. Traja Trnavčania a ich traja kamaráti z okr. Piešťany išli na aute Volkswagen Trasporter, keď jeden z nich vykríkol „zastav šály“.

Auto odstavili a s kuklami na hlavách zablokovali prichádzajúce auto. Jeden z nich začal búchať po kapote a ďalšiemu sa podarilo otvoriť zadné dvere spolujazdca a vytrhnúť 51 ročnému mužovi šál s nápisom DAC. Vzápätí otvorili aj predné dvere a šál sa snažili ukradnúť aj 61 ročnému spolujadcovi. Ten sa bránil a nakoniec ho jeden z mladíkov fyzicky napadol. Po údere do tváre ho premohol a šál mu zobral. Manželke, ktorá auta Opel Corsa šoférovala, sa našťastie nič nestalo. Okradnutý fanúšikovia vyhľadali v meste policajnú hliadku a všetko nahlásili.

KAMARÁTI SKONČILI V CELE

Policajti ihneď zakročili, skupinu mladých mužov obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia. Šálové lupy im zaistili a vrátili pôvodným majiteľom. Vyšetrovateľ obvinil dvoch 19 ročných mladých mužov z Trnavy a Vrbového zo zločinu lúpeže. Obvinení sú z prečinu krádeže aj ďalšie 4 osoby, dvaja 20 roční Trnavčania a dve mladistvé osoby vo veku 16 a 17 rokov z okr. Piešťany. Polícia ich stíha za trestnú činnosť na slobode.
Apelujeme na mladých, aby domysleli svoje konanie až do dôsledkov. V prípade odsúdenia za trestnú činnosť, budú mať zápis v registri trestov a nebudú pre zamestnávateľov bezúhonní.

Video: zdroj parameter

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. No chlapčekovia si zarobili na problém. Predpokladám, že sú takí tupí, že im ani nedošlo čo páchajú. Nevadí, v partii treba ukázať akí sú dobrí, keď už v bežnom živote na viac nemajú.

  2. Chalani to prepiskli, že napadli starých. Takéto veci za dejú a diali vždy. Tam mali napadnúť rovnocenných a nič by sa nestalo… toto patrí k futbalu a obzvlášť v takýchto zápasoch. Tí čo nechodíte nemáte ani šajnu ako vedia v tej dunajskej provokovať .

  3. pre FCST
    Ty musíš byť jednoduchý človek. Keby napadli rovnocenných už by to podľa teba lúpež, resp. krádež nebola, že? A ak to podľa teba patrí k futbalu, tak mi ťa je ľúto. Asi si vyrastal v rodine, kde sa na výchovu veľký dôraz nekládol. Zmýšľaním teda nemáš ďaleko od tých frajerov čo kľačali pri policajtoch po zadržaní. Yebo

  4. Anonym.

    Som s úplnej normalnej rodiny a mam už aj vlastnú rodinu a prešiel som si kopu výjazdov a toto nie je žiadna lúpež ani nič podobné. Je to čistá rivalita a strata suvenírov, bežná vec. Len nemali napádať starých. To bola chyba.

  5. Trnavský futbal potrebuje fanúšikov nie blbcov. Za tento delikt môžu chlapci dostať trest 3 až 7 rokov môže to byť klasifikované ako lúpež.

  6. Takýmto primitívnym jedincom jedine poriadne na hubu a potom verejno prospešné práce. Pomýlené deti, ktoré majú za vzory idiotov a takto to dopadá.

  7. Nestalo sa to prvy raz! Ide o organizovanu skupinu teroristov! Maju toho viac na rovasi. Geniovia v terorizovani ludi. Caka sa kedy niekoho zabiju. Za par tyzdnov?

  8. veru, kedy uz dostanes rozum? na to kolko mas rokov a rodinu by si si to mohol upratat v hlavicke makovicke ty spartakovec

  9. Ale si mu dal Jozef… toto nie sú fanúšikovia športu, ale obyčajný tupci, ktorý si chodia na futbal len a len udrieť v skupine, lebo sám je hov..o. Aby bolo celé mesto až po štadión uzavreté a bolo tom stovky policajtov, ktorý musia dávať pozor na takých blbcov čo si hovoria fanúšikovia, to je smiešne. Už dávno sa malo urobiť futbal bez hladiska, keď sa nevedia zmestiť do kože a robia neporiadok po celom meste. V ktorom športe toto existuje?! Šport je o tom, že niekto je lepší a niekto horší… a to, že strata suvenírov….ty si riadny kkt

  10. tak takýto „skalní“ futbaloví fanúšikovia podľa mňa nikdy extra rozumu nepobrali, česť výnimkám. Musíme sa ešte veľa učiť od západu, kde fanúšikovia vedia súperovým hráčom za predvedenú hru aj zatlieskať a popr. s ich fanúšikmi po zápase skočiť na pivo.
    RESPECT je pre takéto deti neznáme slovo žiaľ

  11. učiť od západu? A ty vôbec tušíš, čo sa deje na ligových zápasoch momentálne vo Francúzsku, čo sa dialo pred pár týždňami v Anglicku aj pri finále Euro, atď?

  12. Anonym 10.36,tak teraz si sa dobre zhovadil,ty nemáš ani potuchy čo sa deje na západe pred aj po zápasoch,o tom tieto naše zapredané médiá informovať nebudú,odporúčam ti navštívit stránku hooligans.cz,aby si sa dostal troška do obrazu

  13. hentaký hajzly čo zneprijemnuju život rodinám su običajný niktoši a potrebuju si niekde vybíjať nervičky pre svoj neuspech v zivote a takto sa potrebuju zviditelnovať pred svojími ubohými fetackými kamošmi poznám to s vlastnej skusenosti aj tu ich je dosť v našom meste my tu takých potkanov a vagabundov nechceme toto už prekračuje všetký hranice to ich panovačne chovaní ešte tu netreba spominat tu mafiansku kurvu čo vyzera jak alf po 20tich chemoterapiach na týchto chranených jedincov si treba posvicit a s poradným svetlom v prvom rade by mali dojst buldozer a zramovat to tam ty ich fetacke bunkre a nory pri váhu tam sa zdržiava ta zgerba pojebaná já čakám kým debilkovci vyprovokuju nejakého človeka ktorý sa s nimi nebude hrať a sprava s nima poradky lebo veru každý si toto nenecha libo od takýchto dezolatov

  14. bol som mnohokrát na zápase na západe ty zapredané médium 🙂 Nemyslel som ČR samozrejme. Nehovorím, zdravá rivalita medzi fanúšikmi samozrejme je aj tam, no čo predvádzajú tzv. „kinder hooligans“ tu u nás (a aj v krajinách okolo nás) je jednoducho primitivizmus, hoci idioti sa nájdu zrejme všade.

  15. Dostalo sa mi do uší, že ma tu spájate s nejakým nickom FCST. Poprosím Vás netahajte moje meno do anonymných diskusií, s ktorými ja nemám nič spoločné. Neviem kto ste zač Kristián, alebo Jozef alebo „pre FCST alias Huňa“. Aspoň sa podpíšte vlastným menom. To že som Spartakovec je hádam všetkým jasné a neviem čo Vám to tak prekáža.

  16. Nemám nič proti kradnutiu šálov predsa len to patrí k derby no aby napadli dôchodcov ? Hanba im, ale tak čo čakať od trnavakov ? Sú nasmiech každému (chuligani) 😀 Keď nenapadnú dôchodcov tak vykradnú sklad s vlajkami hrdinovia.

  17. No, jo. Sraci. Ako inak takych chudakov nazvat. 6ti si trufli na starcov. To su hrdinovia, na ktorych budu Ultras iste hrdi… Fakt je umenie vystrasit pomaly dochodcov. Najhorsie je, ze toto ma byt nasa buducnost? V takom veku cakat rozum od vypatlancov, ktori zrejme vedia ledva citat, asi vela cakat nemozeme. …. Na seberovnych si netrufnu, lebo by ich tam rozbili jak zrkadlo.

  18. Looosers 🙂 6v1 sú máchri.. ale pri majákoch sa rovno dosrali.. dúfam že im to policajti v CPZ dobre vysvetlili s obuškom..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img