ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Odštartovala spoločná súťaž 1. ligy žien, Mladých žien a Junioriek!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V sobotu odštartovala už aj spoločná súťaž 1. ligy žien, mladých žien a junioriek a tak vstúpilo do zápasového kolotoča aj naše najstaršie družstvo v klube Mladých žien do 23 rokov.

Sobota 25.9.2021

BK Lokomotíva Sereď – BK AŠK Slávia Trnava 85:46 (26:16, 50:22, 67:28,).
Jakubčeková 23 (TH 5/5), Pučíková (1/1, 2 trojky), Žemlová 13 (4/3), Nagyová 12 (2/1, 1 trojka), Dudonová 9 (1 trojka), Scherhauferová 4, Zrayer 4, Kartáčová 3 (1 trojka), Rychtáriková 2 a Lopašovská. Trestné hody družstvo 12/10, 5 trojok.

V prvom tohto sezónnom zápase sme privítali na domácej palubovke družstvo z Trnavy. Do stretnutia sme vstupovali s veľkými očakávaniami keďže naše družstvo prešlo pravdupovediac výraznými zmenami. Náš plán bol jasný, ukázať všetkým, ktorí mali možnosť prísť sa pozrieť, že družstvo silu má a basket hrať vie.

Samozrejme proti mladším a fyzicky menej zdatným súperkám sme sa miestami presadzovali až veľmi ľahko a tým nám veľmi rýchlo padala koncentrácia na výkon. Zápas môžeme hodnotiť pozitívne aj napriek tomu, že nám ukázal mnoho činností, na ktorých budeme musieť pracovať. V drese Serede si odkrútila premiéru Sabi Pučíková, ktorá naznačila svoj útočný potenciál a Sima Kartáčová. O 2 týždne (9. a 10.10) k nám pricestujú oba celky z Young Angels Academy takže sa očakáva veľké basketbalové predstavenie.

Tréner: Martin Bosý
Asistent trénera: Michaela Sedláčková

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img