ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Vodiči pozor, úsek Šintava – Vinohrady n/V je neprejazdný ! Cez celú cestu je prevrátený kamión

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti robia odklon dopravy cez Sereď – Šúrovce – Hlohovec – Dvorníky – Šalgočku – Zemianske Sady.

ĎAKUJEME, že rešpektuje pokyny polície!

K nehode kamiónu došlo z doposiaľ nezistených príčin. Pri udalosti sa vodič nezranil. Na vozovke sa nachádza časť sypkého nákladu. Na mieste zasahovala aj špeciálna jednotka hasičov.

Bližšie informácie na mieste PREVERUJEME.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nebol to milan masaryk?,, nafetovany denne a soferuje kamion az kym niekoho nezabije? TREBA ODOBRAT VODICAK SUROVSKY POLICAJTI DENNE FETUJE

  2. Za 5hodin čo tam je vytrtkany ste neni schopný odtiahnut aspon náves do jarku a sprejazdnit aspon jeden pruh.
    V tejto krajine sa fakt nikdy nič nezmení.bananistan.

  3. Je tam vysypane nejake hnojivo ktore je potrebne najprv odsranit a predtym rozborom zistit o co ide a aky postup zvolit tak najprv kym napises nejaku ,,mudrost“ pockaj kym vyjde vyjadrenie kompetentnych organov preco to tolko trvalo.

  4. Jaaaj aha.no tak to áno to sa ospravedlnujem.
    To muselo byt nejake super nebezpečné hnojivo ked bolo takto prevážané.
    A určite nic lepšie sa nemohlo stat ako to že ho nechaju rozmočiť na daždi a stiecť popri ceste do jarku.

  5. Jáaaj tak to áno.to sa ospravedlňujem.to muselo byt fakt nejaké super tajné hnojivo ked bolo takto prevážané namechované v kontajneroch a ešte nedokázali od majitela zistiť čo to je.určite je teda lepšie to nechať celé hodiny na daždi nech sa to rozmočí a stečie do jarku.

  6. V tv novinach davali ze sa vysypalo z vriec hnojivo ktore moze byt v kontakte s vodou vybusne. Nato ze cely den prsalo zvolili asi nevhodu prepravu- kontajner a vrecia.

  7. dobre ste vytretý keď neviete čo sa tam stalo ste všetci múdry, keby tam bol váš otec, brat v tom nákladnom aute asi by ste sa chovali inak, hanba vám, česť výnimkám

  8. dobrý večer je mi ľúto to čo sa stalo ale nechápem prečo policajti nezastavovali autá od Hlohovca, lebo všetci zbytočne prišli do Vinohradoch a tam ich policajti otáčali naspäť myslite že sa to da pochopiť

  9. Ja som odklanal dopravu , tak ako bolo nakazane, jedna hliadka odklanala pri jednote iba kamionovu dopravu a ja som odklanal auta smerom na rybnik, cesta je tam prejazdna iba je tam blato, cize uplne v pohode sa dalo tadial prejst a ide o to, ze 90% ludi islo do prace to znamena ze radsej prejdu okolo rybnika ako obchadzat to 30km cez dvorniky a patu. Ten kto chcel sa otocil, ten kto sa ponahlal presiel aj okolo rybniku

  10. Danko kolko máš ročkov.6-7?a áno pil som teraz pivo jedno.
    Myslíš Danko že by bolo možné niečo takéto napríklad v Rakusku?Že by sa tak nebezpečné hnojivo prevážalo na aute ktoré na to nemá pravdepodobne vobec povolenie v kontajneroch ktoré sú na to vobec nie určené leda tak na starý betón a ešte v obaloch ktoré pri havarii zaručia leda tak hovno?
    Vieš akú strašnú pokutu by tá firma dostala?a majitel by išiel na 100% do basy.
    Ja nepoukazujem na to že sa stala nehoda alebo na príčinu nehody prečo sa to stalo.
    Poukazujem na to že ak by to bolo prevážané ako má byť pravdepodobne by to neskončilo zablokovaním cesty 1 triedy na niekolko 10 tok hodín.
    P.s. aj traktorbáger ktorý prišiel na miesto nehody na pomoc sa prekotil hore kolesami do jarku takže hasiči zachranovali ešte aj toho.

  11. Najlepsi ti radaristi pri poste v bielom Golfe, nie aby upozornovali ludi ze neprejdu, sedia a este budu merat tych co sa otacaju… Teraz pomahali ci chranili…zbytocni jak komáre.

  12. Ty radristi nemerali rychlost ale otacali kamiony aby sa nemuseli otacat na sintavskej doline kde to bolo nemozne, tak najprv si zistite co sa tam dialo, bol som jeden z nich tak viem

  13. V tom pripade by bolo efektivnejšie odkláňať kamiony uz v Dvornikoch.
    Kazdopadne odkedy je zavretý most V HC kamionov tam jazdi neskutocne vela, cesta tam bude zachvilku uplne vyjazdená.

  14. Čas ukázal, ako bola pripravená obchádzka kvôli uzávere mostu v Hlohovci. Na poslednú chvíľu ju dali cez Vinohrady bez náležitej prípravy komunikácie. Pôvode sa písalo o obchádzke cez Báb.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img