ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

ŠKF Sereď: S Michalovcami sme vyšli bodovo naprázdno

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

9. kolo Fortuna ligy 2021/2022:

 

ŠKF SEREĎ – MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE 0:1 (0:0)

Gól: 80. Popovits

ŽK: Karrica – Begala, Artabe, Száraz

Rozhodovali: Kružliak – Hancko, Zemko

Divákov: 153

 

ŠKF Sereď: Iliev – Popovič (90. Dani Iglesias), Ljubičič, Roberto Dias, Jureškin – Machuča (46. Karrica), Potoma – Kadlec, Gatarič (90. Kříž), Yann Yao – Haša (90. Radič). Tréner: Juraj Jarábek

 

MFK Zemplín Michalovce: Száraz – Vaško, Ranko, Artabe – Kotula, Ošima, Begala, Magda – Žofčák (46. Casado), Trusa (66. Popovits), Kanu (76. Mendez, 90. Šuľa). Tréner: Miroslav Nemec

 

KOMENTÁR ZÁPASU:

 

Ako prvý ohrozil brankára Ilieva v 13. minúte pri odkope spoluhráč Roberto Dias, Michalovce však ani z následného rohu po zakončení Ranka neskórovali. V 22. minúte skúsil strelu spoza šestnástky Machuča, ale jeho pokus mieril iba vedľa bránky Száraza. O minútu neskôr napriahol z ľavej strany hosťujúci Magda, jeho prudká strela mierila iba do bočnej siete. Šancu na otvárací gól mal v 37. minúte obranca Ljubičič, ktorý po rohovom kope poslal odrazenú loptu tesne mimo brány a podobne mieril aj Haša o tri minúty neskôr.

 

Druhý polčas otvorila nepresná strela z priameho kopu v podaní Ljubičiča, gól na kopačke mal v 50. minúte Haša, ale z tesnej blízkosti namieril svoj pokus iba do rúk Száraza. V 74. minúte mohol skórovať Karrica, jeho strelu z vnútra šestnástky reflexívne nohami vyrazil Száraz. Prišla však 80. minúta, po pravej strane unikol striedajúci Popovits a svojou strelou prekvapil Ilieva, ktorému lopta prešla okolo nôh do brány – 0:1. V závere mohli vyrovnať Kadlec aj Karrica, ich strely zneškodnil brankár Zemplína a tri body si tak odniesli Michalovce.

 

HLASY PO ZÁPASE:

 

Juraj Jarábek – tréner ŠKF Sereď:

“Predstavovali sme si iný vstup do stretnutia, už sa nám to stalo tretíkrát odkedy hráme v Trnave. Chceli sme hrať aktívne a opak je pravdou. Súper bol kombinačne lepší, šance si však nevytvoril. Cez polčas som spustil na hráčov poriadny fén, za Sereď sa hrá inak. V prvom polčase mi chýbala agresivita a pohyb, v druhom polčase to bolo lepšie, futbal nám ukázal horšiu tvár. Súper z minima vyťažil gól, po veľkej chybe gólmana, ale také veci sa stávajú, výsledok si Michalovce už postrážili.”

 

Miroslav Nemec – tréner MFK Zemplín Michalovce:

“Počítali sme s tým, že Sereď na nás v úvode vybehne, hrali sme celkom dobre, vytvorili sme si aj šance. Po vystriedaní sme sa zamerali na defenzívu a čakali na svoje šance. Strelili sme šťastný gól, Sereď nás následne pritlačila, dostala sa do šancí a som rád, že sme to ubránili.”

 

Foto: Branislav Španka

zdroj: skfseredfutbal.sk, youtube.com

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img