ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

1. miesto našich Starších žiačok na turnaji v Petržalke!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V sobotu sa naše družstvo Starších žiačok zúčastnilo turnaja v Petržalke. Za účasti 3 družstiev (BK Lokomotíva Sereď, MI Basketbalová akadémia Stupava/Lozorno, BKM Petržalka-Five Stars) a systémom každý s každým nás čakali 2 zápasy. Cieľom tohto turnaja bolo zistiť či sa naše družstvo znovu posunulo v jednotlivých činnostiach.

Sobota 25.9.2021

BK Lokomotíva Sereď – MI Basketbalová akadémia Stupava/Lozorno 136:9 (36:2, 68:2, 104:6).
Donayová 16, Liptáková 14, Rybárová 12, Lopašovská 12, Rychtáriková 12, Žigová 12, Lehocká 10, Suchopová 10, Kapošová 10, Tóthová 10, Holbíková 8, Kalinaiová 4, Ďurišová 4, Vaculčiaková 2, Jančichová.

V prvom zápase turnaja sme nastúpili proti družstvu, ktoré sa s basketbalom ešte len zoznamuje. V tomto zápase nás potešil fakt, že 10 hráčok bolo schopných dať 10 a viac bodov. Tento fakt naznačuje, že v našom družstve počet strelených bodov nie je podstatný čo veľmi podporuje kolektív. Súperovi sme po zápase poďakovali a zablahoželali pretože je veľký úspech v tomto období naštartovať a rozbehnúť basketbalový klub na novom mieste. Tešíme sa na ďalšie stretnutie.

BKM Petržalka Five-Stars – BK Lokomotíva Sereď 55:66 (12:12, 30:39, 39:51).
Žigová 21 (TH 13/8, 1 trojka), Lopašovská 10 (2/0), Liptáková 7 (4/1), Rybárová 6 (2/2), Rychtáriková 6, Tóthová 6 (4/4), Lehocká 4, Suchopová 2, Kapošová 2, Doanyová 2, Kalinaiová, Ďurišová, Jančichová. Trestné hody družstvo 25/15, 1 trojka.

Druhý zápas proti Petržalke už bol z kategórie „chyby sa trestajú“. Vzhľadom nato, že my sme neskúsené a ZATIAĽ fyzicky menej odolné družstvo, ktoré sa potrebuje veľa učiť tak nám chyby nevadia, lebo vieme, že nám v procese učenia pomáhajú. Keď sa toto všetko spojí s obrovským nasadením v činnostiach tak z toho vzniká pre oko diváka atraktívny zápas, ktorý baví a samozrejme aj bavil samotné hráčky. Vyzdvihnúť by som chcel naše úsilie v každom momente atakovať kôš od každej jednej hráčky, že sme dokázali niekoľkokrát nadviazať a využiť pohyb v útočnej tranzícii a vzhľadom nato, že sme sa obranným činnostiam venovali 1-2 týždne bolo vidieť, že si z toho dievčatá veľa zobrali. Samozrejme, že sme spravili aj kopu chýb a niekedy veľmi zbrklých, ale nám chyby nevadia. My sa učíme a tých chýb bude menej a menej. Teším sa z viditeľného zvýšeného sebavedomia viacerých hráčok.

Do Turnaja bohužiaľ nemohla zasiahnuť zranená Zuzka a Viki.

T.E.A.M.

Tréner: Martin Bosý

Asistent trénera: Michaela Sedláčková

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img