ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Mojou jedinou motiváciou je len vidieť čo najmenej pacientov s ťažkým COVID19

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Áno, so štátnou cenou Jozefa Miloslava Hurbana je spojená finančná odmena 25 000 eur. Je samozrejme úplne zcestné tvrdenie, že som tieto peniaze dostal ako tichú odmenu za akékoľvek služby a vyjadrenie pána Uhríka vnímam ako cielený utok a ohováranie. Pri preberaní ceny som pána predsedu NRSR informoval, že peniaze plánujem hneď po obdržaní venovať občianskemu združeniu KIGMED, ktoré sme už dávnejšie zriadili na podporu fungovania našej kliniky. Z prostriedkov tohoto OZ sme napriklad v minulosti zaplatili USG prístroj na vyšetrovanie pľúc pacientov s COVID-19, umývačky riadu na oddelenia, sterilizačné čističky vzduchu, materiál na mikrobiologickú diagnostiku a zastrešenie pred odberovým centrom.
Samozrejme plánujem to splniť a hneď ako peniaze obdržím ich prevediem na účet OZ KIGMED, priložím potvrdenie o prevode a následne budem zverejňovať čo sa za tieto peniaze pre našu kliniku a pacientov kúpilo.
Okrem toho, keď som pred viac ako rokom začal verejne vystupovať, sotva som mohol vedieť že mi niekedy v budúcnosti bude udelené ocenenie. Ako som už spomínal, peniaze za úcinkovanie v TV spotoch som neprijal. Jednalo sa o 400 eur bruto. Štátnu cenu som neodmietol, pretože to nepovažujem za slušné ani vlastenecké. Mojou jedinou motiváciou je len vidieť čo najmenej pacientov s ťažkým COVID19
Zároveň žiadam pána Uhríka o verejné ospravedlnenie.
Zdroj: FB
 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. schopných lekárov je na Slovensku málo a aj do tých budeme kopať a vymýšlať si na nich kraviny…ja sa čudujem že po tých útokoch dezolátov má ešte nejaký lekár záujem u nás pracovať ked pár km za hranicami dostane omnoho vyšší plat a normálnych pacientov…

  2. sused ,otázka znie : Kto je tu vlastne fašista ?

    Kdesi som čítal že v Izraeli zomierajú plne zaočkovaní ľudia na covid. Odborníci tvrdia že by to bolo s nimi oveľa horšie keby neboli zaočkovaní… 🙂

    Tu sa jasne ukazuje že to vaše až do krvi propagované očkovanie,rúška a ostatné sprostosti okolo toho stoja úplne za hovno !
    Najlepšia je vlastná imunita.

  3. Daniel 24. septembra 2021, 7:39 – obdivujem Tvoje presvedcenie, ze svoju imunitu a svoj zdravotny stav v suvislosti s Covid-19 hodnotis tak zarucene pozitivne. Ja u seba nie som takym optimistom. Predsa len, pokym nejdem k lekarovi, ani len netusim, co vsetko mi je. A mne sa tam cakat fakt nechce… 😉

  4. to by som bol naozaj zvedavý ako by to Daniel vysvetloval pozostalým tých 12 500 obetí, že najlepšia je imunita….pán Majko, je ten Daniel naozaj reálna postava? nie je to nejaký Váš „roztlieskavač“, ktorý má za úlohu rozprúdiť diskusie?..:-D

  5. Ratafak, bohuzial je.
    A co ma na nom najviac zaraza, je to, ze okrem toho, ze je dilino, je velice sikovny. Videl som na FB jeho kresbu havinov. Nadhera. Preco niekto ako on dostane takyto dar .

  6. Daniel, áno sem tam zomrie aj očkovaný. Väčšinou je to ale človek, ktorý bol očkovaný v pokročilom štádiu vážnej choroby a jeho telo malo tak oslabenú imunitu, že sa mu nevytvorili žiadne protilátky na Covid. A potom je tam aj to zvyšné percento. Keď je niečo účinné na 99%, tak na 1 zo 100 je to neúčinné. Matematika nepustí, to nie je výtvarná výchova.

  7. Milanko to je demokracia v praxi. Inak pobozkaj topanku voccovi a ten ti ukaze kde je tvoje miesto. Dnes na nocivyskumnikov.sk ta pozyva na kebap a do posilky. Spolocna virivka po cviceni zabezpecena.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img