ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Trnavská župa patrí medzi najatraktívnejších zamestnávateľov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM|   Trnavský samosprávny kraj sa stal finalistom prestížnej ankety Najatraktívnejší zamestnávateľ 2021 v kategórii štátna a verejná správa. Víťaza vyberie spomedzi 14 nominovaných subjektov verejnosť prostredníctvom online hlasovania, ktoré bude spustené 16. septembra 2021.

„Účasť medzi najatraktívnejšími zamestnávateľmi v jubilejnom 10. ročníku ankety je ocenením a súčasne povzbudením do ďalšej práce. Našim cieľom je priebežne zlepšovať komfort zamestnancov a rozširovať naše rady o šikovných a zanietených ľudí. Verím, že k ich rýchlejšej adaptácii prispeje aj nový systém onboardingu. V blízkej budúcnosti sa chceme vo väčšej miere zamerať na rozvoj manažérskych zručností a osobný rozvoj zamestnancov,“ uviedla riaditeľka Odboru ľudských zdrojov Úradu TTSK Dušana Sadloňová.

Výkony súčasných zamestnancov sú pravidelne hodnotené a  finančne odmeňované. V nábore nových kolegov sa župe osvedčilo moderné vedenie pohovorov formou assessment centra založené na simulácii typických pracovných činností, modelových situácií a diskusií. Etablovanou novinkou je stážový program, ktorého niekoľko absolventov už získalo pevné miesto v štruktúre úradu.

„Zmeny v prístupe k personálnej politike patria k tým najvýraznejším, ktoré sme v uplynulých necelých štyroch rokoch urobili. Úrad sme otvorili verejnosti a to platí aj pre množstvo talentovaných kolegov, ktorí posilnili náš tím. Dokazujeme, že práca v samospráve je atraktívnou príležitosťou s pridanou hodnotou. Som hrdý, že spolu tvoríme kraj a obyvateľom prinášame nové a lepšie služby prostredníctvom realizácie zaujímavých projektov,“ skonštatoval trnavský župan Jozef Viskupič.

Zamestnanci samosprávneho kraja sa na dennej báze podieľajú na rozvoji regiónu takmer vo všetkých smeroch a oblastiach od prímestskej autobusovej dopravy cez správu a údržbu regionálnych ciest až po cezhraničnú spoluprácu. Realizujú nové projekty v kultúrno-kreatívnom priemysle, cestovnom ruchu či leteckej doprave na Letisku Piešťany. Koordinujú tiež činnosť stovky župných organizácií, ktorými sú stredné školy, kultúrne inštitúcie či zariadenia sociálnych služieb.

Trnavská župa zverejňuje pracovné príležitosti na portáli ISTP, na svojej webovej stránke, na svojom profile na profesionálnej sociálnej sieti LinkedIn, ako aj na svojom profile na portáli Profesia.sk.

Jozef Viskupič, trnavský župan

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img