ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

„Viem, že je pred nami ešte veľmi ťažká a kľukatá cesta, ale nakoniec dobro zvíťazí.“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Každý z nás si dnešný večer žije svoj vlastný slobodný život. Niektorí nie, spáchali zločiny, za ktoré im sloboda dopriata nie je … a potom je tu partia statočných chlapov, ktorí si roky pálili prsty s tou najhoršiu mafiou, aby my sme mohli bezpečnejšie žiť. Títo chlapi dnešnú a ďalšie noci strávia v kolúznej väzbe, lebo si dovolili hriech najväčší – ísť po krku Ficovej a Pellegriniho mafii. Myslime na nich a ich rodiny, máme im byť za čo vďační.
Viem, že je pred nami ešte veľmi ťažká a kľukatá cesta, ale nakoniec dobro zvíťazí. Verím tomu a spravím pre to všetko, čo viem a môžem.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. sa divim , že to matovičovy ešte niekto žere. Za den policajti zbúchajú nepodložené dôkazy, nájdu svedkov ktorý sa rozpametali, že niečo bolo nebolo pred x rokmi a na základe toho že jedna babka povedala zatvárali ludí. Nech je pravda kdekolvek, kto im dovolil robiť policajnú prácu nezákonným spôsobom. Tak teda nech teraz trpia, nemali sa nechať korumpovať.

  2. Najsmutnejšie na tom je že je veľa tých mafiánov ktorí svoj vysokoškolský titul získali legálne a dokonca vlastnia aj dáky ten majetok ktorý si vedeli aj zaobstarať legálnou cestou.
    A potom je tu TT podvodníček ktorý dokázal len podvodom získať vysokoškolský titul a je na úrovni bezdomovca. Vďaka klamstvám sa dostal k peniazom na ktoré sme sa mu museli zložiť kde jeho strana rodinná firmicka dostala cez 20 milionov eur. Ako keby toho nebolo málo tak bezdomovec a podvodník sa rozhodol že mu to nestačí a zoberie si post ministra financií kde sa môže dostať k našim peniazom a bezducho sa zabávať ako sa vyspí. Tam minie 800 miliónov eur na testy a vďaka tomu dokázal SVK dostat na prvé miesto vo svete v úmrtnosti na obyvateľa. Potom za bezdomovec znovu zobudí a dá 30 miliónov eur na očkovaciu lotériu ktorá je totálny prepadák. Ale stále prepadák z našich peňazí.
    Jediný rozdiel medzi klasickým bezdomovcom zostal ten že TT sa neuchyluje popíjaním v parku na lavičke a vulgárnym vykrikovaním po deťoch ale písaním na FB statusy ktoré sú tak úbohé a primitívne že nejeden jeho volič sa cíti trápne aj za neho.

  3. Nebol to náhodou generál Lúčanská,ktorý bojoval so skutočnou mafiou? Tam statusy nedával,keď ho zatkli na základe obvinenia týchto „statočných chlapcov“ Že Vás hanba nefacka farizeji hnusni!

  4. Pre diskutujúcich,jojco,seredan,anonym.Už konečne napíšte čo pozitívne urobil birmovany bolševik pre tuto spoločnost za dvanast rokov vladnutia.

  5. pre sused 18. septembra 2021, 8:08, co dobre? ja neverim politikom ani jednemu ty naivna ovecka, len sa smejem z teba a tebe podobnych ze im to stale zeriete!

  6. Vďaka lipšicovy neskončil v base ten trnavský blázon. Vďaka bláznovy je Lipšic prokurátor čisto špinavé kamarátstvo. Lučansky vedel kto je Lipšic, mafia ho odpratala.

  7. Igor, za toto si ty zodpovedný. Mafiána si urobil šéfom parlamentu, dal si mu do daru sis, pri všetkých jeho kauzách si ho podržal. Teraz vyvod svoju zodpovednosť.

  8. Naozaj ešte niekto po roku a pol verí tejto vláde ako bude bojovať proti mafii? Pred voľbami mali plné ústa reči. Tam to bolo v poriadku, viac urobiť nemohli. Akonáhle nastúpili do vlády, rečičky mali vystriedať činy. Už nemali rozprávať, ale konať. Oni však stále iba o tom rozprávajú, pretože nevedia čo majú robiť. Koalícia je zúfalá, nevie ako ďalej, ale sľuby v boji proti zločinu sa stále opakujú. Dosť málo.

  9. Sulík Kollar Matovič tam su dvere dobrovone odstúp šašo trnavský už si narobil dosť zla aj zo svojmi kumpanmi lebo každý s týchto kokotov iba zadlžuje tento štát a vaše socialne byti si nechajte že pre mladých to vám može zožrať akurat tak par vaších ludí dajde ludom to čo si zaslužia a to čo im patrí a nie stale dookola nerealne nápady za peniaze občanov

  10. jednoduchá odpoveď – viac ako 12500 životov zomrelo a už ti nemôžu odpovedať ale fakt je že počas tých 12 rokov žili a chceli žiť !
    Prišiel Blázon na scénu a jedným ťahom im zobral život.

  11. pre:sused 18. septembra 2021, 10:31 – napisali ste:

    “ fakt je že počas tých 12 rokov žili a chceli žiť !
    Prišiel Blázon na scénu a jedným ťahom im zobral život.“

    To je vazna vec. Mozete prosim vysvetlit podrobnejsie? Dakujem.

  12. pre Anonym 18. septembra 2021, 8:45, hej ty co sa volas anonym ano, len hlupak a tupa ovca dava hlas politikom ktorych vobec nepozna , nech sa potom oni maju dobre! nepoznam politika ani jedneho co nieco dobre spravel pre obycajnych ludi /na slovensku/ v zahranici je to o niecom inom, preto su tam kde su. takze preber sa anonym!!!

  13. Nevidím dôvod vám niečo vysvetlovať ale vyjadrím sa ešte raz.
    viac ako 12000 ľudí zomrelo a veľa z toho len k vôli nezodpovednej vláde ktorá sa dokonca sama navzájom obviňovala kto za to môže. Vyhnať ľudí na testovanie ktoré narobilo viac škody ako úžitku a do toho rozpor v koalícii počas najväčšej úmrtnosti.
    Vládny predstavitelia do teraz ukazujú prstom kto za to môže.
    A kto vymyslel testovanie každý vie !

  14. Pre: M.M 18. septembra 2021, 11:09 – obdivujem Vas, s akou lehkostou verejne tvrdite:

    „” fakt je že počas tých 12 rokov žili a chceli žiť !
    Prišiel Blázon na scénu a jedným ťahom im zobral život.”

    a v dalsom prispevku:

    „viac ako 12000 ľudí zomrelo a veľa z toho len k vôli nezodpovednej vláde ktorá sa dokonca sama navzájom obviňovala kto za to môže. Vyhnať ľudí na testovanie ktoré narobilo viac škody ako úžitku a do toho rozpor v koalícii počas najväčšej úmrtnosti.“

    A popri tom vsetkom:

    „Nevidím dôvod vám niečo vysvetlovať ale vyjadrím sa ešte raz.“

    Ja neziadam vysvetlenie pre seba – ja ho fakt nepotrebujem, ja som svojpravny a v hlave mam upratane nehladiac na nazory druhych.

    Chcem len, aby ste ostatnym diskutujucim vysvetlili svoje verejne prezentovane tvrdenia.

    Vy totiz dnes tvrdite nieco, co ani samotni vedci nebudu s istotou vediet ani za rok, mozno asni za dva.

    Aby ste chapali mna – fakt neriesim Vas nazor, zaujima ma, cim mate svoje tvrdenia podlozene, ked si takto VEREJNE dovolite pisat to, co pisete.

    Ano, robia to viaceri, tisice zpravidla anonymov – problem je v tom, ze to bude skor ci neskor mat nasledky na slobodu slova a ludia ako Vy vyznamne prispeju k legislativnym upravam, na ktore doplatia vsetci, aj nase deti.

    Neobmedzujem Vas, no snazim sa zistit cim to je, ze napr. ja aj po rozhovoroch s ludmi z jedneho aj druheho tabora, som vo vyjadreniach podstatne zdrzanlivejsi…

    Vdaka.

  15. Ja neviem,prečo sa tu niekto stále snaží tvrdiť,že biele je čierne a naopak.Keby to bolo aspoň tak,že spravíte z červenej ružovú,to by sa dalo ešte zniesť.A ešte jedna rada ozaj si dávajte pozor,čo napíšete.

  16. Nerád tu budem dávať ctrtl+C a ctrlV ale v tomto prípade to urobím.
    DennikN článok:
    Premiér Igor Matovič sa do našej histórie zapíše aj ako doteraz najväčší populista, aj ako politik s najtrápnejšími trapasmi, aj ako plagiátor, ktorý nedokázal ani len vyštudovať bez podvodu, aj ako papaláš a zrejme získa aj zopár ďalších nelichotivých nálepiek, pretože všetky tieto doterajšie stihol získať už v prvom roku svojho vládnutia.
    [Na záver malé ponaučenie a ilustrácia, ako by svet mohol vyzerať, keby sa logikou Igora Matoviča neriadil len Igor Matovič, ale aj niektorí ďalší z nás:

    Tieto nálepky sú však oveľa menej dôležité ako jeho dopad na našu politickú kultúru.

    Premiér Igor Matovič je totiž priamo zodpovedný za to, že naša politická komunikácia klesla na úroveň strednej Afriky, kde sa politickí oponenti navzájom nazývajú zabijakmi a vrahmi.

    [Na záver malé ponaučenie a ilustrácia, ako by svet mohol vyzerať, keby sa logikou Igora Matoviča neriadil len Igor Matovič, ale aj niektorí ďalší z nás:

    Aj v tomto vidno, ako málo si premiér Igor Matovič vo svojej komunikácii uvedomuje – na Slovensku totiž platí politický systém postupnej zodpovednosti, a teda ak by aj naozaj jedno ministerstvo mohlo za tisíce úmrtí, čo je pri najmenšom diskutabilné, tak by rovnakú vinu ako minister hospodárstva niesol i samotný premiér – ten ho totiž dosadil na ministerský post. A v tomto prípade by vina premiéra už bola vyššia ako vina samotného ministra hospodárstva, pretože premiér sa tvári, že o tejto vine za smrť tisícov vedel už pred mesiacom.

    Verejný článok z 2. januára 2021.
    —-

    Takýchto článkov ci už na SME, DennikuN, Pravda je množstvo a dokonca redaktori verejne píšu o zodpovednosti premiéra na životoch ktoré vyhasli.

    Ja ako občan sa s tým stotožňujem a mám právo sa slobodne vyjadriť a stotožniť.

    Pekný deň

  17. Pre: M.M 18. septembra 2021, 11:39 – to je v poriadku, populizmus a svojske spravanie sposobilo, ze Matovic nie je dnes premierom. Ja osobne som od prvych tyzdnov nechapal dvoj hodinove tlacovky a vysvetlovanie toho, co mali vysvetlovat, obhajovat a stat za tym odbornici.

    Rovnako som nechapal nekonanie v ocistovani spolocnosti a organov policie, prokuratury a justicie od ludi dosadenych minulou vladnou garniturou a teda im sluziacich. Vysledok mame dnes tu.

    Ano, zodpovednost nesie vlada.

    Ale nie do prdele za koronu. Ta je na celom svete, niektori ludia protestuju na celom svete, no my sme exemplarnym prikladom ako vyzera stav, kedy ludia stratia zabrany a o komkolvek verejne napisu cokolvek.

    uz tu je navrh zakona, kde ma byt urazka verejneho cinitela postihnutelna vysokou pokutou. Toto ste chceli?

    Vy si fakt neuvedomujete, ze takymto nezmyselnym a primitivnym konanim sposobite vlastne ich nedotknutelnost a uz nebudete platit pokuty len na ceste za prekrocenie rychlosti pred tabulou na koci dediny, ale aj za urazku verejneho cinitela (a to uz vidim, ako bude vztahovane nielen na policajtov) a ze urazka je hodne subjektivny pojem?

    To fakt nevidite dalej od klavesnice pocitaca a nie ste schopni vnimat veci v kontexte?

    Nemyslim si, ze ja nepisem tvrdo, nekritizujem adresne – ale vsetko viem dokazat.

    Tu si kludne niekto napise, ze „jedným ťahom im zobral život“ – 12 000 ludom !! a vobec netusi, ako by dokazoval svoje VEREJNE tvrdenie pred vysetrovatelom v trestnej veci ohovarania alebo sirenia poplasnej spravy, kde by mu hrozila basa do 8 rokov.

    My sme (hlavne necinni policajti a prokuratori) relativizovali nebezpecne konanie jednotlivcov v minulosti v malom, cim sme dovolili narast takehoto konania do obludnych rozmerov.

    Ano, autor bude tvrdit, ze to povedali niekde v koalicii. Len do hajzla zabuda na fakt, ze poslanci maju na vyroky v parlamente imunitu a on blbecek na verejnosti uz nie.

    Ludia, rozmyslajte a nesirte kazdy nezmysel len preto, aby ste stupali sami pred sebou ! Skuste viac pisat – diskutovat VECNE a hladajte vychodiska.

    Nie, nepaci sa mi sucasny stav a skutocne vlada podcenila vela veci. Doplacame na to vsetci, aj ja a – doplatia na to an oni.

    Za najhorsie povazujem, ze doplatime vsetci hlavne stratou viery, ze pravo a spravodlivost sa na Slovensko raz moze vratit.

    Zufali ludia robia zufale kroky. Nechcem ani rozmyslat, kto bude vo vlade v buducnosti a ako bude vladnut, aby uz neboli kajucnici, aby uz neboli odhalenia opiciek Jankovskych v justicii, zlocincov v policii ci na prokuraturach – dolezite bude len dalsie vladnutie sposobom riadenia statu nie oficialnymi a zvolenymi obcanom sa zodpovedajucimi politikmi, ale niekolkymi vpyvnymi ludmi sterajucimi sa na niektorom poschodi niektoreho hotela.

    Nechcem, aby bolo este horsie…

  18. Testovanie bolo veľmi dôležité, zachránilo množstvo životov a zmiernilo škody v ekonomike. Z pozitivity vlastného testu boli viacerí prekvapení. Bola to jediná možnosť ako zabraňovať šíreniu covidu a nemalo to na nikoho negatívny vplyv, dalo sa to vydržať. Testovalo sa po celom svete. Testuje sa aj dnes aj u nás aj po celom svete.

  19. 18. septembra 2021, 12:20
    Toto hodnotenie je tiež subjektívne, tak ako sa testovalo u nás dobrovoľne nasilu sa podľa komentáru testovalo všade?
    Prečo sme potom v tom období mali jednu z najvyšších úmrtnosti?

  20. Pán Majko,viete Vy vôbec,aké nelogické a životu vzdialené teórie tu dávate na povrch.Takze napr.Ludia sú sami vinovati,že vládla presadila zákon,v podstate o tom, že ju nemôžme kritizovať,a môže sa kľudne zneužiť na urážku verejného činiteľa.To si za to môžme samozrejme sami.Neuveritelne

  21. 18. septembra 2021, 12:59
    Veľa sa testovalo a rôznymi spôsobmi a v rôznych kútoch sveta. Nemusel si sa testovať, mohol si sedieť doma. Všade sa nemuselo, sú krajiny kde je iná morálka a disciplína, ďalej sú krajiny kde je vysokokvalitný zdravotnícky systém, u nás nie. Sú aj krajiny s vyššou inteligenciou populácie, tam je napriklad preočkovanosť 70%, u nás iba 44%, na Ukrajine iba 12% Ak by sa netestovalo a neobmedzil sa pohyb, mŕtvých by bolo ďaleko viac.
    Prečo sme potom v tom období mali jednu z najvyšších úmrtnosti? Lebo máme menej kvalitné zdravotníctvo, lebo nemáme lekárov a nemáme zdravotné sestry v takom množstve, aby sme to zvládli.Lebo sa v tom období šírilo socialnymi sieťami, že covid neexistuje a tak veľmi sme tomu verili.

  22. Zákon o urážke verejného činitela by bo koniec demokracie. Lož by bola pravdou to sme tu mali za komuša. Ak by náhodou platil spätne tak pán Majko skončí v base. Boh ochraňuj novinárov.

  23. 18. septembra 2021, 13:21
    Takže pri chorobe , ktorá sa lieči symptomaticky , je dôvod stav zdravotníctva?
    Aká je ockovanosť v Izraeli?

  24. Ty si už len odborník. Zákon o urážke verejného činiteľa? To je čo? Kde si to čítal? Taký zákon tu nikdy nebude, ono sa totiž urážka verejného činiteľa navrhuje úplne v inom zákone. Ty ani neviem či píšeš. A ver, že to nebude žiadny koniec demokracie, to splietaš jedno s druhým. Ani lož nebude pravdou, zbytočne to dávaš do súvislosti. Načo sa vyjadruješ k veciam, o ktorých nemáš poňatia?

  25. anonym 13:21 daj percenta napr v afganistane pocet nakazenych pocet ockovanych a mrtvych oproti slovensku,o ich urovni zdravotnictva sa asi nemusime bavit potom uvidis ako sa ti tvoje covid statistiky zrutia.ja pouzivam hlavne sedliacky rozum(mozno niekto sa zasmeje) a sledujem vyhlasenia svetovch virologickych spiciek.
    pocet mrtvych na covid na slovensku do dnesneho dna je 2500-2800 ludi to mam zo zdrojov ktore osobne poznam,su to ludia co maju skutocne co povedat na tuto temu.ostatne umrtia ktore sa ratali boli ochorenia pluc ,zapal pluc a ine,ale nebol to priamo covid.

  26. Táto choroba sa lieči symptomaticky. Rozdiel je v tom, že veľmi rýchlo, v krátkom čase a veľmi veľa pacientov končí so zápaľom plúc. Veľmi rýchlo sa slovenská medicína mení na vojnovú … ďalej asi vieš čo nasleduje, tak preto toľko mŕtvych. Medzi tým sa môžeš kludne odčerviť. Ak by sme mali lepšie vybavené zdravotníctvo, väčšie množstvo lekárov, viac nemocníc a viac zdravotných sestier, nemusela by byť vojnová medicína a zachránilo by sa viac životov. Izrael má najviac zaočkovaných, neviem presne koľko asi cez 80%. Už očkujú treťou dávkou. Čím viac zaočkovanej populácie tým je pomer percentuálne viac očkovaných hospitalizovanych, ale v niekoľkonásobne menšom počte.

  27. Zastávam názor , že chyba bola v organizácii, na pozitívne testovaných sa nechávali posúdenie zdravotného stavu a tak to aj dopadlo.

  28. Tak v tom Izraeli je iba 63,39% nie ako som písal, že asi 80%. Hospitalizácia hlásia 1235 je to krajina s 9 milionmi obyvateľov. Úmrtnosť 7500. My máme už teraz cca 400 hospitalizácií. Ďalej udávajú účinnosť vakcín voči prevenci na úrovni 64% a účinnosť vakcín voči hospitalizácií 93%. Dôležité sú u nás tie hospitalizácie.

  29. Tych 80% je zaockovanost dospelej populacie. Takze si sa nemylil. A pri tak vysokom percente je uplne normalne , ze infikovani sa vyskytnu aj u zaockovanych. Ale z cislami na niesomouce nechod.

  30. Tony ty si dobrý šašo, že Afganistan. Čo si myslíš, že v Afganistane sa ako robí štatistika úmrtí na covid. Niekto zomrie, zakopú ho a hotovo. Nikto neskúma, na čo zomrel. A testovanie v Afganistane? Takto dobre som sa dávno nezasmial.

  31. Anonym 18. septembra 2021, 18:01

    Garantujem ti, že zákon o urážke verejného činiteľa tu nikdy nebude. To ustanovenie bude totiž súčasťou iného zákona. Ak nerozumieš pisanému slovu, nereaguj na mňa. Len si dokázal, že si právny analfabet.

  32. Neda mi nereagovat, akym pravom, si dovolujete nazyvat ludi, ktori sa nechcu dat ockovat, dezolati, vaxeri a pod.? Akym pravom? Zatial tu plati demokracia, je na rozhodnuti ludi, ci sa daju ockovat ci nie. Pokial vsak ludia vo vysokej politike niesu vsetci zaockovani ,tak to vela dovery nebudi. Dalsia vec,ste frajeri za pocitacom, mobilom, do oci by ste to povedat neprisli. 😉

  33. xyz 19. septembra 2021, 18:46.nezaočkovaných som už prirovnávajú k zlodejom a vrahom! Demokracia už v v EU neplatí. Momentálne sa naprieč EU porušujú zákony v mene pandémie 🤷‍♂️

  34. Xyz kto ti tu kde nadáva do dezolátov a vaxerov, označ ten príspevok. A keď už tak chceš, ja ti to kľudne poviem do očí, ty hrdina od klávesnice.

  35. ale novinari su stihani za vyzradenie utajovanej info, nie za urazku. Mimochodom, urazka VC je supnuta do novely priestupkoveho zakona a asi prejde.

  36. Okrem toho, že si právny analfabet, zjavne nie si schopný chápať ani rozdiel medzi urážkou verejného činiteľa a vyzradením utajovanej skutočnosti. Ale ja za to nemôžem. Mimochodom práve ti to Jozef napísal, že urážka verejného činiteľa bude súčasť priestupkové ho zákona ako samostatná skutková podstata. Takže žiadny zákon o urážke verejného činiteľa. Len nie som si istý či to už pochopíš. Zatiaľ si si to splietol s vyzradením utajovanej skutočnosti. Rozmýšľam ako sa ti to mohlo podariť.

  37. Keby novinári nepísali o Kocnerovi aTothovi,tak to súd a prokurátori zahrajú do autu a vražda dvoch nevinných ľudí sa neobjasni.

  38. Anonym 10:33.
    Ako môže byť Slovensko svojprávne ? Smetiarka z Pezinka ho už ani nenazýva Slovenskom ale iba „touto krajinou“ Všetci nasilu dotlačení politici čo dočasne vládnu nepoužívajú vlastný rozum ani svedomie ale iba to,čo im nadiktujú spoza veľkej mláky a z Bruselu.
    A to je kto ? Nosatí…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img