ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

41 ročný muž vyčíňal v Bolerázi. Dohrýzol kamaráta aj policajta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| V obci zasahovali v noci policajti z Trstína aj policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky Trnava.

O pomoc požiadal policajtov krátko pred 20.00 h 73 ročný obyvateľ obce, ktorému sa mal neznámy, bosý muž vyhrážať zabitím. Policajti situáciu preverili a muža stotožnili. 41 ročný muž bol zmätený, pod vplyvom alkoholu a policajtom tvrdil, že ho chcel kamarát na návšteve v bazéne utopiť. Situáciu vyriešil tak, že ho pohrýzol do nosa a z návštevy utiekol.

Počas prítomnosti hliadky sa podozrivý muž začal sťažovať na bolesti v hrudníku, sťažené dýchanie a na miesto bola privolaní záchranári. Správanie muža sa začalo stupňovať, začal byť vulgárny a správal sa agresívne až nakoniec odmietol s hliadkou z Trstína komunikovať. Situácia sa vyostrila aj po príchode hliadky PMJ Trnava. Aj napriek opakovaným výzvam sa muž správal naďalej agresívne, jedného policajta trafil do tváre pohárom s vodou  a pri obmedzovaní slobody pohrýzol veliteľa čaty PMJ do prsta. Pri zákroku sa im vyhrážal, kládol aktívny odpor a želal im smrť. Policajti muža nakoniec spacifikovali pomocou  elektrického paralyzéru. Vzhľadom na celé okolnosti vyčíňania muža, ho posádka RPZ za asistencie policajnej hliadky nakoniec previezli do trnavskej nemocnice.

 

Vyšetrovateľka z Trnavy začala vo veci trestné stíhanie pre prečin útoku na verejného činiteľa. Dvaja zranení policajti boli po zákroku ošetrení v nemocnici. Celý prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. 😂😂😂😂. Pobavil si

    čoraz častejšie sa začína prejavovať ich agresivita voči nepopŕhleným osobám…začína mi to pripomínať film Já, legenda s will smithom

  2. S obuškom rozjebat papulu alkoholikovi vyjebanemu, ten paralyzer mali nechat na nom vyštavit do posledneho percenta nech si ten hajzel zapamata či bude ešte niekedy robit zo seba pohlavny ud

  3. Ked hryzol, bolo treba zavolat veterinarnu odchytovu sluzbu alebo aspon obecneho sarhu a hodit nanho siet. Mohol byt aj posadnuty alebo naberat podobu vlkodlaka, kedze sa blizi spln. V oboch pripadoch by mal byt napomocny diecezny exorcista, kedze sa jedna o sily pekelne.

  4. Tá západná kultúra na občanov neposobí dobre.Vyše tridsat rokov vymývania mozgov,sledovaní veškerých,primitývnych filmov,a všetka ta chorá agenda sposobila,že slovač je po požitý alkoholu a iných látok prevtelená hypnoticky do stavu,kde si dotičná osoba myslí,že je nejaký nesmrtelný chuj,kerý si može robit čo len sce,ale nemože,lebo my máme v našom štáte,takú perfektnú políciu,že tým chujov strčí do žalára až ščernajú..Pomáhat a chránit,bud pripravený,vždy pripravený!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img